Те читам цело време и се смеам,колку ли пати на ден се гледаш во огледалото за да се задоволиш самиот себе и твоето его!
Спотот се појави и те остави тебе без зборови, песната кине а ти се криеш како путка под кошула.
Научи прво кирилица па после изигравај Македонски рапер, земи си сега лексилиумче за да се смириш бидејќи од добри работи притисокот се крева.
И немој мене да ми држиш предавања за музика, јас кога се занимавав со музика ти беше течност во татковите ти ташаци
Sent from my HTC One using Tapatalk 2
strasna rabota :* :* :* .... ali vidi
sum bil tecnost ... golemi bea sansite da bev otpadok vekje nekade suv ili izmocan .. ali stom postojam znaci ima smisol ...
A i ne se krijam drugar ni pod drvo ni pod kamen a bogami ni pod kosula ... si imam zivot koj si go teram ... a i forumov go nemase 3/4 dena ... a na tebe koga sum ti pisal ili repliciral nesto ? Tebe lekcija sum ti drzal ?? Gledas kako "pederski" se ubacuvas i ti u tema ???aj leka vecer :*
--- надополнето: 24 мај 2013 во 00:03 ---
Те го спотот.
@MIsta, брат, незнам во какво недоразбирање си со Дивизија и Кискинов лично и навистина ми е криво шо е така, али тие се мојте луѓе
brat mi se svigjas ti kazav ... te cenam, imas strasen kapacitet i TALENT da rapuvas kako sto treba .. metafori, frazi, lirika, stil ... super si decko i uzivaj vo toa sto go mozes i produzi ... postuvaj koj sakas jas ne sum tuka da pcuvam nekoj OTI be postovas takvi faci ... jebiga jas u muzikata uletav so cel da se zakacuvam i da si pravam sranja za da crpam inspiracija ... bas onaka kako sto ll cool j mu kaza na canibus fala brat sto se disavme nogu jaka inspiracija mi dade
... ali malku lugje mozat da go razberat toa .. Ete Divizija ne gi sakam kako zvuk, kako kombinacija od artisti ( ne od karakteri ), odvratni mi se kako artisti, toa e moe pravo koj kje mi se odvratni a koj ne. I drugo ... Jas sekogas koga provociram provociram od gledna tocka na MUZIKATA/UMETNOSTA .... i sekogas jadam gomna za stilot, produkcijata ova ona .. a mene postojano me napagjaat na licna osnova kako sto gledas. Zalno e sto lugjeto ne me poznavaat a me napagjaat demek kompleksi ova ona bolen sum i tako dalje
a ne razbiraat deka ja sipravam tashak ot niv
a da si cul nekade poslednigte 2 godini da me napadnat od gledna tocka na muzikata ?? NE !! Sekogas me napagjaat na licna osnova .. i zalno e kako toa nikoj ni raka ne mi pipnal ni vo zivo ne me videl ni drugar ne mi bil a me napagja na mentalna i dushevna osnova .... godini kje minat dodeka razberat deka muzikata e pole za natprevar. Jas vaka kazav:
" Jas rapot go razbiram edinstveno i samo kako kulturen/nekulturen natprevar pomegju stilovite "
Zatoa i jadam gomna za devizija legiaj i tako dalje .. oti se natprevaruvam i doagja momentot koga kje dokazam oti se otepuvam od rabota i sleduvaat iznenaduvanja za nekolku meseci. Zalno e brat ... me pcuvaat i sozdavaat slika za mene koja ne e takva
... i zalno e sto so nogu dolni potezi go pravat toa
izmisluvaat prikazni za mene kako lazni profili demek, sum bil razocaran od muzikata pa sum brisel akaunti .. bla bla sranja brat
lugjeto kje mine vreme dodeka razberat kako jas ja razbiram muzikata. Za mene muzikata e natprevar i nisto drugo. A drugite ne mozat da mi ja napadnat muzikata i zatoa me napagjaat licno i toa BEZ OSNOVA. No Mista postoe .. Mista e tuka i kje produze da roka .... idat golemi iznenadi
A tebe Boracho te psotovam .. i toa mnogu. Zatoa produzi i ne se otkazuvaj .. a za divizija
nema sto da zboram .... ne mi se zamara ..... pocit za boracho !!!! I ona sto mi e naj pateticno e toa sto bate nikogas vo zivotot nema da mu dadam pari na Tazzak da mi snima spot
.. poradi red prichini ama vie si znaete ..... Ve sakam site, zatoa ajde da se natprevaruvame na pole na muzikata ... a ne licni napadi. Ne mi e interesno, mene ne mi e film da izmisluvam prikazki za lugje sto ne gi znam kako sto nekoi pravat. Interesno mi e da seram za muzikata i toa kje go pokazam. Rapokalipsa se snima a vo momentot tece proekt so " Bradata " " Violent Public Disorderaz " i " Mista 93 " i uste desetici raperi od Argentina, Juzna Afrika, Francija, Rusija, Amerika, Brazil,Srbija i nogu drugi
... ima vreme
..... se najdobro na site posakuvam i produzete da serete za moeto ego nekoj od vas
moeto ego vo muzikata e veshtacki stvoreno od moja strana so cel da mi e interesno vo muzikata
. . . Ne mozete da me razberete vie mene ....