ovoj pa....treba da go ostai bazhe solo....poso samo mu gi ebe pesnite
Ај бе не сери.. цар е Бобо, дури има наслушани ликови што поише ги кејфа Бобо од Баже.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ovoj pa....treba da go ostai bazhe solo....poso samo mu gi ebe pesnite
Кај да го најдам овој Панчо да ми поклони еден спонзор ?leleeee ne mi se verue
Те читам цело време и се смеам,колку ли пати на ден се гледаш во огледалото за да се задоволиш самиот себе и твоето его!Daj ti brzo izdavaj spoto da se posmeam malku, mojto ego ostaj goa i ne znam koj se tie legalni pricini ha. Te izbrisav od FB oti ne si mi blizok be momak koj kur kje si mi u FB sto kje zboram so tebe koga si licemerime ima li smisla ? Bolje spreciti nego leciti
Inace temi prv mrv downloadi aa uuu se e toa del od mojo kompleks ego sueta i tako dalje
bez toa ne se zivee ....
Те читам цело време и се смеам,колку ли пати на ден се гледаш во огледалото за да се задоволиш самиот себе и твоето его!
Спотот се појави и те остави тебе без зборови, песната кине а ти се криеш како путка под кошула.
Научи прво кирилица па после изигравај Македонски рапер, земи си сега лексилиумче за да се смириш бидејќи од добри работи притисокот се крева.
И немој мене да ми држиш предавања за музика, јас кога се занимавав со музика ти беше течност во татковите ти ташаци
Sent from my HTC One using Tapatalk 2
Те го спотот.
@MIsta, брат, незнам во какво недоразбирање си со Дивизија и Кискинов лично и навистина ми е криво шо е така, али тие се мојте луѓе
Радишани Хил и т.нRapokalipsa se snima a vo momentot tece proekt so " Bradata " " Violent Public Disorderaz " i " Mista 93 " i uste desetici raperi od Argentina, Juzna Afrika, Francija, Rusija, Amerika, Brazil i nogu drugi
Радишани Хил и т.н![]()
Како шо кажав, си бараш внимание.
Не ти коментираат за музиката оти треба да си човек за да ти ја слушнат. Ти прај се најталентираниот и најдобриот продуцент или што и да си, имај напнат пристап, опцуј некој, па може ќе се заинтересира некој за тебе.Еве, ми спомнуваш да се натпреваруваш? Натпревар не се случува сам со себе, но се случува помеѓу две или повеќе договорени страни дека учестуваат, а овде никој ни малку не се осеќа загрозен од тоа што ти го правиш. Плус, натпреварот мислам го иницираат тие што сакаат да се докажуваат. Еве, имаш куп деца што почнуваат со музика, прај им филм како си најјак и оти си многу успешен низ светот, може ќе почнат да ти се диват.
ok .. u reduNikoj ne se obiduvam da zagrozam ... Se obiduvam da dokazam deka postoi drug tip na zvuk u rapot. A koga zborev deka ne me napagja nikoj od gledna tocka na muzikata mislev na tebe be. Ti sekogas napagjas licno, so izmisleni prikazki koi ne postojat i me stavas u nogu gnasna pozicija. Kolku si samo dolno karakterce toa e cudo ... Plus jas ako sakav VNIMANIE do sega da snimev spot be paljaco ... ili mozebi da otidev na Stip Hop za koj pak jadese tulumbi nekakvi izmisleni demek od legalni pricini ne odam... a ne edinstveno i samo da pisuvam tuka na forumot. Ti se eksponiras u 2 spota, po nastapi i tako dalje. Jas si sedam dole na zemja i ne se zamaram so reklama od takvo nivo. Ti si toj koj saka vnimanie ne jas
I naj gnasno mi e i mi se povrakja kako samo izmisluvas prikaski so cel da me ocrnis. Sum brisal akaunti OTI SUM BIL RAZOCARAN OTI NEMAM FEED BACK u komentari ... ne sum odle na stip hop od LEGALNI pricini .... sum pravel FALSH PROFILI za da komentiram, a jas i den denes sum so istiot profil. Gnasen si kako gradska kanalizacija ... ova e poslednoto koe na tebe kje ti go pisam se kolnam vo samiot sebe. Od takvi kako tebe begam, ili ... !!!
Гледам дека кога пишуваш имаш големи ташаци ама ташаците се мерат на бина, собери ги сите што ги мразиш исто како во филмот 8 Miles и пробајте се па ќе видиме кој колку може.strasna rabota :* :* :* .... ali vidisum bil tecnost ... golemi bea sansite da bev otpadok vekje nekade suv ili izmocan .. ali stom postojam znaci ima smisol ...
A i ne se krijam drugar ni pod drvo ni pod kamen a bogami ni pod kosula ... si imam zivot koj si go teram ... a i forumov go nemase 3/4 dena ... a na tebe koga sum ti pisal ili repliciral nesto ? Tebe lekcija sum ti drzal ?? Gledas kako "pederski" se ubacuvas i ti u tema ???aj leka vecer :*
Значи тој е генгста рапер односно новиот ТУПАК а на Струмички ТУПАК е збор или сленг за некој што е екстремно глупСредено за тројцата.
Хев фан!
Опис на мојава ситуација.