Con Artist
the man with the key
- Член од
- 1 мај 2012
- Мислења
- 5.329
- Поени од реакции
- 21.638
da....poshto toa sakaat da go slusaat lugjeto..kako dudo na sila se prai retardiran....Ај по еден глас за Деки о2 и Мичо - ПРЕСИНГ:
http://www.cityradio.com.mk/index.php?option=com_content&task=view&id=2113&Itemid=28
Абе на анкетиве, при толку љубовни песни, треба некој ден да им го пуштиме Дудо со Парафилиак! Да ги освежи малку, да ги здрма од глава до пети. Баш ме интересира како ќе изреагира слушател кој цел живот слуша Тајзи мајзи, Тоше, Ноне..., кога ќе ја слушне Парафилиак на пример.
Значи, завршува Ламбе со "јас те љубев, ти не ме љубеше", и после него веднаш оди Парафилиак...
Заебана работа ова бе, срце може да го стегне некого.
Bravo .... 1996 a tolku dobro bitce i produkcija ... duri i sustinata na trakata e super . Stress ! Spazi so vika:
Ја има тракава на албумот што ти го пратив, незнам дали се сеќаваш, ти го пратив пред околу 10 месеци, не си го преслушал изгледа.Bravo .... 1996 a tolku dobro bitce i produkcija ... duri i sustinata na trakata e super . Stress ! Spazi so vika:
Stresot mi dava inspiracija da tvoram,
Ona sto se dozivuva pod stress e tesko !!!
Stresto e mala smrt ...
Zamisli pod stress kakva lirika izlava ... nesto slicno na trakata MOJ UM PALI od TBF ! fala za trakata, vistinski makedonski ol bum bap !
Ne brat ne sum razbral deka si mi prakjal nekakov album .... ne sum ni videl nitu slusnal ..... inace za kakov album stanuva zbor ? nekoja kompilacija ili solo album na nekoj artist/i ?Ај една мала промоција на артист (за прв пат на темава):
Исто негови дела: http://img.im/a/xopn87
Ја има тракава на албумот што ти го пратив, незнам дали се сеќаваш, ти го пратив пред околу 10 месеци, не си го преслушал изгледа.
Соло албум од 2000та од овој првиот што рецитира на Стрес.Ne brat ne sum razbral deka si mi prakjal nekakov album .... ne sum ni videl nitu slusnal ..... inace za kakov album stanuva zbor ? nekoja kompilacija ili solo album na nekoj artist/i ?
kako brat da slusam u zivo ?ВОСПИТНА со АГО и Тигаз (feat. Vlae Filjan Ekipa) @ DNS.mk - во живо!