Се надевам не си сериозен со мислењевоМех, боље беше дисот на MGK.
Лоџик, Џеј Кол, Дензел Кари > ( празно место ) > растојанието од земјата до сонцето > твоето мислењеОК е дисот, можеби пак дека МКГ немаше некој дис.
Како и да е тоа не го прави Камиказа добар албум, Езоп, Дет грипс, Клипинг, последното на Дум и Царфејс (први што ми паднаа на памет) се каде каде подобри од Ем, посебно Ривајвл. Тешко срање.
Новиот на Нас исто добар, енимен нек се пензионира.
Џеј Кол е добар, Лоџик и Кари се меех.Лоџик, Џеј Кол, Дензел Кари > ( празно место ) > растојанието од земјата до сонцето > твоето мислење
Џеј Кол е добар, Лоџик и Кари се меех.
А, Џеј Кол да биде на нивото на Езоп или Дет Грипс, Клипинг како полатернативни или пак нешто у стилот на ем еф дум и царфејс или пак Насир Џонес тешка работа.
Имаш слушано само топ10 мтв листа на рап, сигрно мислиш дека бампи наклс или рејквон се игри за плејстешн 4.
Ова е брзо?Лоџик бил мееххх .. толку од муабетот !!!!
ако ти е пребрзо > settings > speed !!!!
иди слушај дед грипс, и направи ја разликата ... веруваме во тебе.Ова е брзо?
Сигурно мислиш дека баста, твиста, крејзи и бизи, тек, фушникерс се јутуб канали...
Слушам јас реп, од Бамбата и Худини па преку Џеру, Дум, Грим, Ву до Енимен и Пост Маљон.иди слушај дед грипс, и направи ја разликата ... веруваме во тебе.
Logic е меххх ... и престана да бидеш релевантен !!!Слушам јас реп, од Бамбата и Худини па преку Џеру, Дум, Грим, Ву до Енимен и Пост Маљон.
Треба уште многу леб да јадеш за да разговараш за вкусови, да не почнуваме за техника, лирика или продукција.
Добро е, знаеме сите дека си фанбој на Лоџик немора да се повторуваш.Logic е меххх ... и престана да бидеш релевантен !!!![]()