Хипхоп културата надвор од нашите граници

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.731
Поени од реакции
34.306
Dissot na MGM go ubiv slusajki, duri se nervirav so Em ne mu podade raka i tolku.
Realno dovolno dobar bese za Eminem da sklopi nesto olku kvalitetno kako comeback.
Zasluzeno.

Jas sum golem fan na eminem, prv raper, prv rap, prv poster... ama ova so MGM me natera da mislam deka stvarno e za penzioniranje stariov, i neka gi ostai decava so takvi muda da prodolzat.

Boy was I wrong.

Killshot odma u arhiva, u muzej, na cd, u kapsula off to space!

mr wednesday

We're soldiers. Soldiers don't go to hell.
Член од
24 јуни 2017
Мислења
1.651
Поени од реакции
8.004
Убиство ало ! Типчево Machine "BUN" Kelly нека се изгуби моментално, сам себе гроб си ископа.

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.885
Поени од реакции
21.818
Покрај тоа што го погреба MGK, EM убаци и еден друг интересен момент DIDDY и убиството на 2PAC ... ќе гледаме ли во иднина more drama ? :D

Последно уредено:

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
ОК е дисот, можеби пак дека МКГ немаше некој дис.
Како и да е тоа не го прави Камиказа добар албум, Езоп, Дет грипс, Клипинг, последното на Дум и Царфејс (први што ми паднаа на памет) се каде каде подобри од Ем, посебно Ривајвл. Тешко срање.

Новиот на Нас исто добар, енимен нек се пензионира.

Ryan Giggs

Член од
27 мај 2009
Мислења
11.885
Поени од реакции
21.818
ОК е дисот, можеби пак дека МКГ немаше некој дис.
Како и да е тоа не го прави Камиказа добар албум, Езоп, Дет грипс, Клипинг, последното на Дум и Царфејс (први што ми паднаа на памет) се каде каде подобри од Ем, посебно Ривајвл. Тешко срање.

Новиот на Нас исто добар, енимен нек се пензионира.
Лоџик, Џеј Кол, Дензел Кари > ( празно место ) > растојанието од земјата до сонцето > твоето мислење

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Лоџик, Џеј Кол, Дензел Кари > ( празно место ) > растојанието од земјата до сонцето > твоето мислење
Џеј Кол е добар, Лоџик и Кари се меех.
А, Џеј Кол да биде на нивото на Езоп или Дет Грипс, Клипинг како полатернативни или пак нешто у стилот на ем еф дум и царфејс или пак Насир Џонес тешка работа.

Имаш слушано само топ10 мтв листа на рап, сигрно мислиш дека бампи наклс или рејквон се игри за плејстешн 4.

Ryan Giggs

Член од
27 мај 2009
Мислења
11.885
Поени од реакции
21.818
Џеј Кол е добар, Лоџик и Кари се меех.
А, Џеј Кол да биде на нивото на Езоп или Дет Грипс, Клипинг како полатернативни или пак нешто у стилот на ем еф дум и царфејс или пак Насир Џонес тешка работа.

Имаш слушано само топ10 мтв листа на рап, сигрно мислиш дека бампи наклс или рејквон се игри за плејстешн 4.
:LOL::LOL::LOL::LOL::LOL: Лоџик бил мееххх .. толку од муабетот !!!!
ако ти е пребрзо > settings > speed !!!!

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
:LOL::LOL::LOL::LOL::LOL: Лоџик бил мееххх .. толку од муабетот !!!!
ако ти е пребрзо > settings > speed !!!!
Ова е брзо?
Сигурно мислиш дека баста, твиста, крејзи и бизи, тек, фушникерс се јутуб канали...

Ryan Giggs

Член од
27 мај 2009
Мислења
11.885
Поени од реакции
21.818
Ова е брзо?
Сигурно мислиш дека баста, твиста, крејзи и бизи, тек, фушникерс се јутуб канали...
иди слушај дед грипс, и направи ја разликата ... веруваме во тебе.

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
иди слушај дед грипс, и направи ја разликата ... веруваме во тебе.
Слушам јас реп, од Бамбата и Худини па преку Џеру, Дум, Грим, Ву до Енимен и Пост Маљон.
Треба уште многу леб да јадеш за да разговараш за вкусови, да не почнуваме за техника, лирика или продукција.

Ryan Giggs

Член од
27 мај 2009
Мислења
11.885
Поени од реакции
21.818
Слушам јас реп, од Бамбата и Худини па преку Џеру, Дум, Грим, Ву до Енимен и Пост Маљон.
Треба уште многу леб да јадеш за да разговараш за вкусови, да не почнуваме за техника, лирика или продукција.
Logic е меххх ... и престана да бидеш релевантен !!!:vozbud::vozbud::vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom