Ja slusnav Mokri Snovi,ama iskreno ic ne mi napraj kef.
Neznam zosto ali Target nekako ne go biva na komercijalen ritam ili jas sum naucen da go slusam na socijalni temi neznam so e rabotata.
I so ti bese muabetot za toa so erekcijata demek jas pravam po komercijalni ritmovi za zenska da si fatam a?
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Uzivaj si ti...ima mene koja da mi pomaga za erekcija,nego da ti objasnam jas do sega samo edna takva pesna imam snimeno onaka za majtap so eden drugar i za sreka super ispadna i bese prifatena i vrtena po doma i po telefoni.
I aj prati toa sto napisa pogore deka si go spremal za mene.
Aman be brat...oh lele kako be taka.Prvo Mokre Snove ne e komercijalen bit ja ne mozamda vidam kade vide komercijalen bit ti vo taa pesna,koga ni samata lirika vo nea ne e komercijalna.A za erekcijata se zezav oti i samiot cu deka pesnata e posvtena za Hrvatskite Estradni Zvezdi od estradniot pol.Toa mi bese mislata a ne da masturbiras na pesnata.Celta na Target mu bese da se zeza so Zvezdite oti zigurno gi znaes i Severina i Alka Vujaca i Viktorija i drugi,toa se se jaki pi4inja neli??
I ne znam kako ne ti se dopadna pesnata hahahah male pesnata e supeeer.I pak ne si me svatil,pravam komercijalni bitovi za zenska da si fatam.CC abe toti ne razmislis prvo pred da pisis.Eve sam si akza deka pravis komercijalna muzika.A sto znaci toa.Muzika za reklama i muzika za profit.A so toa si se odrodil od osnovnata poraka na rapot.Deka ne e stvoren za reklama i profit.Tuku od du6a za du6a,od srce za srce...Aj brat pred da pisis postovi prvo 3 pati razmisli pa pisi.I koga ti prakam muzika ne i ja meni celta i porakata.Vo mokre snove nema ni tro6ka komercijalno ni6to.Ba6 e super.I ne sum cul taka ubavo napi6an tekst i pesna so takva tema.Hahah isto kao sega ti sega bi napi6al ne6to takvo za Karolina Go4eva,Kaliopi,Dani,Elena Ristevska i bla bla nekoi drugi makedonski pi4ici...
E 6to misle6 li nema da bide hit??Ono na Masakarot za Travata be6e hit a ne pak takvo ne6to hahaha...a ovoj deniro samo malku e podobar od Wigga.Mu go simnav albumo.Ni6to ne mi se dpoada.Ni6to....premnogu po4etni4ki a ima ima textovi ne e tolku lo6o.Ama sepak eheee ima u6te mnogu da raboti i u4i.Ako ni6to drugo sporedi go barem so Saf,RNS,Djaka i tie faci.Mislam deka ne e sporedlivo,a posebno ne so RNS koj e sigurno pomlad od toj Deniro....
Ono po nekogas e dovolno samo na youtube. da gi procitas komentarite odozdole i sve ke ti biti jasno.Te napravi sporedba.
otidi vidi gi komentarite na Gospoda - Sampanjac a posle otidi gledajgi komentarite na Tram 11.....mislam deka toa e toa.
I sepak primetiv deka jas i ti sme na dve razlicni strani vo po4itta na stilovite taka da najubavo da ne se raspravame ja i ti.Oti non stop se raspravame.Jas ubavo pisav vo mojot post koj bese posveten na TRAM 11,mojot tribute oti veke ne postojat kako grupa.I seto moe mislenje tamu ne treba da go prifati nikoj ako nesaka.Jas go pisav toa oti veke na forumov ne se pisese nisto 3/4 dena i zatoa si rekov cekaj da napravam nesto za Tram oti si gi sakam mnogu.Ubavo pisav jas u onojpost...i mislam deka ne trebase da mi repliciras za koj e car.I ti da si si pisel nekoe post4e za tvoj omilen artist jas nemase da ti recam ej bate odi vidi koj e car,tuku ke ti recev odi slusni go voa i pisi mi kako ti se sviga.Mozebi ke se smeev tuka sam mozebi ne ama toa e moe li4no...taka da uzivaj.Ponekogas a mozebi vo poveketo slucai komentarite na mnozinstvoto masa koja ostava komentari pod klipovite na youtube kazuva sve...pozdrav