- Член од
- 27 ноември 2008
- Мислења
- 1.433
- Поени од реакции
- 341
Не фала. Елаборирано ми е од ЈЕJТС веке се. Си мислев дека уште подорбар ке биди филмот од 5 ката , од која бев воодушевен ама нешто ми вели дека нема да биди ист филингот.1. Јејтс.. (Yates)
после.. верувам дека сепак филмовите ќе бидат хепи ендинг.. зборам дека ќе бидат успешни.. колку и гомна да се јадат.. сепак го ценам Јејтс.. секоја чест и на Кристофер Колумбус шо го направи првите 2 дела топли и незаборавни.. ама тој да беше сеа режисер на 6 и 7.. целосно ќе се изгубеше мрачноста и сите тие тинејџерски моменти..
Инаку се надевам дека погребот ќе го има у 7 дел.. а шо се однесува до Флор Делакур, нејзиниот лик (и ликот на Габриел Делакур) се потврдени за сценариото на 7миот филм.
И сепак мислам 6тиод дел приказната сепак зависи и од седмата книга.. пошто и таму се опфаќа барањето на Хоркруксите.. а поентата на целата приказна од 6 дел (Љубовните лудории и теоријата Драко е смртојад и предавството на Снејп) е задржана
Владе.. имаш нешто друго шо сакаш да ти елаборирам?
Додуша не очекував нешто многу и од 5ката поради фактот дека Јејтс не е некој истакнат режисер ама ете.
Ај вечер ке го гледам 6ката и ке дадам поопширна критика.