- Член од
- 27 април 2011
- Мислења
- 2.314
- Поени од реакции
- 3.126
А и да .... ОД ВОЕНИ ИЗВОРИ ....вие бевте МИНИМУМ околу 9000-10000 луѓе..... ВТОРО РОМИТЕ БЕА НАЈМАЛЦЕ ОД СИТЕ НАЦИОНАЛНОСТИ ВО ВОЈНАТА ШТО БЕА НА ТЕРЕН ВО 2001......Штом си женска повели, ниту јас ниту никој нема да ти врати, само ти уживај во моментот......
‘борци за човекови права‘ секогаш ќе има, не се секирај, тие што тогаш не беа примени затоа што беа деца, денеска ќе бидат........
Формација со 500 припадници ви ја блокираше државата со месеци и имаш лице да ја спомнеш 2001...........
Над 50% армијата ви беше сочинета од присилно мобилизирано роми а ми се фалиш со војска......
Очекуваш герилска формација со се на се 500 припадника да војува фронтално?
зошто се замараш со овие работи? овие се работи за мажи, оди готви нешто таму!
--- надополнето: 2 декември 2012 во 21:00 ---
Се изжувувал врз работници а денеска е во ДУИ уште???
Море јас знам дека од дуи се глупи ама толку просто е невозможно, психопат да држат во своја партија, не биди дете те молам..............
Или го помилуваа, или немаше докази, да имаше докази уверен сум дека досега власта ќе го најдеше и ќе го убиеше и на вести ќе се објавува - се удави во филџан за кафе............
Го велам тоа заради преку 50 убиени припадници на ОНА врз сомнителни околности, а најчесто беше причината дека увезувале оружје............
Нема што цивилизирани сте......колку години беа? 10000 ? или малку се?
И ТРЕТО ДОСТА ТРЕСЕШ ГЛУПОСТИ КО МАКСИМ ПО ДИВИЗИЈА АЈДЕ НАЗАД У ПОДРУМ.