- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 25.911
- Поени од реакции
- 41.875
Македонска нема нели
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Таква имам овде и за ич париМакедонска нема нели
има, а одат по 8 пат, не само во исто место туку во ист објект...Македонска нема нели
А за со под 8 години?има, а одат по 8 пат, не само во исто место туку во ист објект...
а бевме со редовен автобус на ктел на Хениа бич, добра е плажата ... Ханиото е добар за тие што имаат деца од 8 до 11 години и одат со родителите, има секаква забава и игралишта а и маркети..
патем не платив ни последниот ден за лежалка ( кога го спакував сунцобранот) бидејќи немаше потреба, имаше огромен бор со убава сенка а само 20метри од лежалките..
како и да е добро беше на Касандра; овој термин од 23/4 јуни не им се погоди на тие од Никити, ОрмосПанагиас и Метаморфози
може и за помали, ама треба да спремиш 100 еур за сите врсти колички и други забавни марифетиА за со под 8 години?
Така е, најлабаво човек се осеќа, коа не е у близина на каури. Веројатно затоа сакате да ги истребите.Таква имам овде и за ич пари
Како ќе си ги воспиташ....може и за помали, ама треба да спремиш 100 еур за сите врсти колички и други забавни марифети
vsušnost sega episibir e i so tie 8+, može po diskoteki i slično da se potrošat 100 eurКако ќе си ги воспиташ....