Фудбалски/трансфер дискусии

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.819
Поени од реакции
29.992
Следно би сакал да го видам во Италија. Во некој клуб каде што нема секоја желба да му биде исполнета.
Ете на пример може у интер. Марота да го вежба шпараџиство.

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.443
Поени од реакции
26.467
Sandro Tonali is under investigation AGAIN after being caught up in another illegal betting scandal.

Italian press claims prosecutors in Italy have now opened investigations into 12 current and former Serie A stars, including Tonali and Di María, in a fresh illegal betting probe.

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.443
Поени од реакции
26.467
Sandro Tonali is under investigation AGAIN after being caught up in another illegal betting scandal.

Italian press claims prosecutors in Italy have now opened investigations into 12 current and former Serie A stars, including Tonali and Di María, in a fresh illegal betting probe.
BREAKING - McKennie, Bellanova, Florenzi, Zaniolo, Perin, Paredes, Di Maria, Ricci, Buonaiuto, Cancellieri & Junior Firpo ALL under investigation.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.808
Поени од реакции
20.523
Абе семка нивна коцкарска клошарска, милиони земаат и вакви циркузи да правиш.
Овој па Тонали дно пробуши, на бајач нека го носат

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.755
Поени од реакции
60.020
2 пати проверив да не е фејк акаунт.
И официјално објавија.

Иако нема да има некој голем удел, сепак многу ме радува фактот што Модриќ ќе биде инволвиран во клубов. Во моменти кога довербата во раководството е сведена на минимум, убаво е да видиш дека еден од најдобрите светски фудбалери инвестира во твојот клуб.
Инаку во раководството има и еден американец со македонско потекло :D

Демек уште некоја голема вест ќе има наскоро.

Јаки конекции во Шпанија има, идемо по Мичу парт 2.
НА КОГО МУ СМЕТА ЈАК СВОНСИ? (знам Манчестер, знам)

Kajgana Shop

На врв Bottom