Не бе, ќе потврдат од кај вас за максимум два саати.wtf се дупи некој или? Ме фаќа воздуба немој вака
Биди озбилен и ти сеа, до сега немаше тролање на ваков начин затоа ми стана чудно...Не бе, ќе потврдат од кај вас за максимум два саати.
Па озбилен сум, нема смајли во постотБиди озбилен и ти сеа, до сега немаше тролање на ваков начин затоа ми стана чудно...
Бриши офтопиците таму ајде.. xDПа озбилен сум, нема смајли во постот![]()
I isus go raspnale,ama na kraj znaes deka im rekol - prosti im tatko,ne znaat sto praat
Сигурно си грешка за платата од 10м по сезона ама сигурно.АС и Марка пишуваат дека Чаби во Баерн е речиси готово.
Реал добил понудата околу 5-10М, наводно и Чаби побарал да си замине за да играл..
ама и паричките не му се лоши.. 10 милиони по сезона, со опција за трета во која би заработува 6М.
и овие од Баерн се циркузанти таква плата несакаа да му дадат на Крос, а сега ќе му дадат на Чаби, лол.
АС и Марка пишуваат дека Чаби во Баерн е речиси готово.
Реал добил понудата околу 5-10М, наводно и Чаби побарал да си замине за да играл..
ама и паричките не му се лоши.. 10 милиони по сезона, со опција за трета во која би заработува 6М.
и овие од Баерн се циркузанти таква плата несакаа да му дадат на Крос, а сега ќе му дадат на Чаби, лол.
Зашо бе? Им фали ДМ на овие па додека се вратат Мартинез,Швајнштајгер и Тиаго топ ќе им дое а и башка нема да може да го шета лево-десно овој пошо само ДМ знае да игра.за потенцијалниов трансфер, ништо поише.
Боље Крамер да го купеа.Зашо бе? Им фали ДМ на овие па додека се вратат Мартинез,Швајнштајгер и Тиаго топ ќе им дое а и башка нема да може да го шета лево-десно овој пошо само ДМ знае да игра.