- Член од
- 28 ноември 2009
- Мислења
- 4.871
- Поени од реакции
- 7.105
500000 Фунти .. Да не ги испомеша Kaveh брзините т.е. валутите евро и фунта???
Очекувам клаузулава да ја плати некој наредното лето.
Не верувам да се фунти во прашање, евра се, зошто нема никаква логика така а дека се нето (after tax), сеОчекувам клаузулава да ја плати некој наредното лето.
Овие 500к фунти нето се? :О
26м евра по сезона значи, без бонуси. Има смисла да се и фунти, оти така ќе испаднат околу 30м евра. xD[DOUBLEPOST=1499252695][/DOUBLEPOST]Everton have made a bid for Benfica forward Raul Jimenez, believed to be around €45million (£39.6million), but the Portuguese club will only accept a fee of €50million (£44million), according to reports in Portugal.Не верувам да се фунти во прашање, евра се, зошто нема никаква логика така а дека се нето (after tax), се
Свеисто дали им се before tax/after tax, секако не плаќаат...Не верувам да се фунти во прашање, евра се, зошто нема никаква логика така а дека се нето (after tax), се
Тешко работна дозвола за добие Елмас за Англија :/ Јунајтед не успеаа да извадат за Савиќ и го пуштија. Освен секако ако нема друго државјанство.Club Brugge face competition from Manchester City and Benfica to sign Macedonia midfielder Elif Elmas (17) from Rabotnicki. [HLN]
На Алан кај нас еве веќе трета сезона не му даваат, пак ќе оди на позајмица во Херта изгледа.Тешко работна дозвола за добие Елмас за Англија :/ Јунајтед не успеаа да извадат за Савиќ и го пуштија. Освен секако ако нема друго државјанство.
Од Фиорентина*.Јосип Иличич од Сампдорија во Аталанта за 5,5 мил.евра
Hahah sum pisal Sampdoria. Znam.deka igrase vo Fiorentina. Samo so stanav i sum zgresil. Ne mi zameruvajte [DOUBLEPOST=1499255585][/DOUBLEPOST]Од Фиорентина*.
Беше пред трансфер во Сампдорија, дури и лекарски имаше закажано ама Аталанта им го собра од пред нос.
Znam. Ke go pozajmat sigurno vo Holandija ili Belgija.Тешко работна дозвола за добие Елмас за Англија :/ Јунајтед не успеаа да извадат за Савиќ и го пуштија. Освен секако ако нема друго државјанство.
И како помина Салах во Челзи?Салах во Челзи. Ќе го биде ли?