Фудбалски/трансфер дискусии

Член од
8 ноември 2008
Мислења
542
Поени од реакции
731
Дури сега ќе има во весниците приказзни како Роналдо е незадоволен во Реал, па сака да се враќа у Манчестер ( или ПСЖ) , па дека веќе почнал да бара куќа у Манчестер. Па како девојка му на Роналдо, Бадр Хари им кажува на медиумите дека Роналдо бил несреќен во Реал веќе долг период итн итн.. Биче интересно :D[DOUBLEPOST=1499250763][/DOUBLEPOST]
500000 Фунти :eek:.. Да не ги испомеша Kaveh брзините т.е. валутите евро и фунта???

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Очекувам клаузулава да ја плати некој наредното лето. :D

Овие 500к фунти нето се? :О
Не верувам да се фунти во прашање, евра се, зошто нема никаква логика така а дека се нето (after tax), се :D

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.758
Поени од реакции
43.945
Не верувам да се фунти во прашање, евра се, зошто нема никаква логика така а дека се нето (after tax), се :D
26м евра по сезона значи, без бонуси. :D Има смисла да се и фунти, оти така ќе испаднат околу 30м евра. xD[DOUBLEPOST=1499252695][/DOUBLEPOST]Everton have made a bid for Benfica forward Raul Jimenez, believed to be around €45million (£39.6million), but the Portuguese club will only accept a fee of €50million (£44million), according to reports in Portugal.

Многу пари нудат за овој бе. Беше во Атлетико и буквално ништо не покажа колку што се сеќавам.

Последно уредено:

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Свеисто дали им се before tax/after tax, секако не плаќаат...

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Club Brugge face competition from Manchester City and Benfica to sign Macedonia midfielder Elif Elmas (17) from Rabotnicki. [HLN]
Тешко работна дозвола за добие Елмас за Англија :/ Јунајтед не успеаа да извадат за Савиќ и го пуштија. Освен секако ако нема друго државјанство.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Тешко работна дозвола за добие Елмас за Англија :/ Јунајтед не успеаа да извадат за Савиќ и го пуштија. Освен секако ако нема друго државјанство.
На Алан кај нас еве веќе трета сезона не му даваат, пак ќе оди на позајмица во Херта изгледа.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Јосип Иличич од Сампдорија во Аталанта за 5,5 мил.евра
Од Фиорентина*.

Беше пред трансфер во Сампдорија, дури и лекарски имаше закажано ама Аталанта им го собра од пред нос.

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.363
Поени од реакции
26.304
Од Фиорентина*.

Беше пред трансфер во Сампдорија, дури и лекарски имаше закажано ама Аталанта им го собра од пред нос.
Hahah sum pisal Sampdoria. Znam.deka igrase vo Fiorentina. Samo so stanav i sum zgresil. Ne mi zameruvajte :D[DOUBLEPOST=1499255585][/DOUBLEPOST]
Znam. Ke go pozajmat sigurno vo Holandija ili Belgija.

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.552
Поени од реакции
59.244
Кој го смени насловот на темата бе???
Требаше само празното место пред и после заградите да се тргне, пошто некој со 4то ги ставил... или shell програмер (не сум јас)

Инаку од топ лигиве Холандскава ми изгледа како најдобра за млади играчи.
Доволно шанса им даваат и во прв тим таму.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.667
Поени од реакции
115.295
Како што и Погба во Јунајтед. hhh

Kajgana Shop

На врв Bottom