Уво ги обрусил.
шо сега, ако читаш фифа плејстејшн аналитичари по форуми мојш само мемиња да почнеш да си правишИ сега?
Минамихихихино Кехехехеита.шо сега, ако читаш фифа плејстејшн аналитичари по форуми мојш само мемиња да почнеш да си правиш
кај Клоп да флопни играч само ако го киднапираат и му исечат раце и нозе е можно
играчи доведени да ја зголемат конкуренцијата, ај кажи кои играчи во тимот требаше да ги надминат за да станат првотимци и незаменливи сезнајко еденМинамихихихино Кехехехеита.
Погледни го трансферот на Кеита и дојди пак кажи не беше доведен за првотимец.играчи доведени да ја зголемат конкуренцијата, ај кажи кои играчи во тимот требаше да ги надминат за да станат првотимци и незаменливи сезнајко еден
Минамино, Кеита, Кариус, Чембрлејн....шо сега, ако читаш фифа плејстејшн аналитичари по форуми мојш само мемиња да почнеш да си правиш
кај Клоп да флопни играч само ако го киднапираат и му исечат раце и нозе е можно
Кажав дека е добар играч ама може да го уништат медиумите.Долга е сезоната ќе видиме што ќе испаднеИ сега?
Еве летово Интер заработи од продажба на дресови. Чиста заработувачка од дресот со број 21. Така да, твоето тврдење не држи вода.Ниеден трансфер, никогаш, никаде.
Освен ако, рецимо Вардар, не ме купи мене за 50 евра и не издаде дрес со моето име за 51 евро па јас сам да си го купам дресот.
Така би го имале првиот фудбалски трансфер исплатен со заработка во фан шоповите.