Леле што напиша сега мајко мила, Перишиќ и Михтаријан имаат точно 0 поврзаност, едниот крило/бек, другиот везњак у 3 5 2. Не трескај те молам.Абе освоил не освоил, не го мења фактот да паднеш од Перешиќ на Михихиххихитаријан е исто ко да паднеш на првата текма на тикет.
Михи може и таму да игра апсолутно, у Дортмунд играше ко крило а и апсолутно знае да игра и лево и десно и средина и кај да го ставиш.. поентата ми е, downgrade трансфер е и не е адекватна замена.. ќе речеш Госенс го зеле да, ама видовме колку се покажа и он.Леле што напиша сега мајко мила, Перишиќ и Михтаријан имаат точно 0 поврзаност, едниот крило/бек, другиот везњак у 3 5 2. Не трескај те молам.
Михи може и таму да игра апсолутно, у Дортмунд играше ко крило а и апсолутно знае да игра и лево и десно и средина и кај да го ставиш.. поентата ми е, downgrade трансфер е и не е адекватна замена.. ќе речеш Госенс го зеле да, ама видовме колку се покажа и он.
Автоматски споено мислење:
А и ако е замена за Хакан(кој е самиот по себе лоша верзија на себе), пак е лош трансфер.. да го земат Бремер или некој на централен бек сличен, тоа им треба.
Гледам не разбираш. Перо и Миктаријан немаат допирни точки и двата евентуални трансфери се неповрзани. Миктаријан би се земал за ротација пошо е во години а е евтин од аспект на плата, прошла сезона кога ни се сјеба средината пропаднавме начисто зашо требаше Гаљардини да игра. Да, кога ќе игра Миктаријан тоа би било на позицијата на Хакан, затоа ти нагласив горе 3 5 2. За позицијата на Перо не знам дали ќе се инвестира, вака на прва ко бекови ги имаме Госенс, Дамфрис, Дармијан и Димарко со тоа што последниов беше повеќе користен ко измена за лев штопер него ко лев бек, иако природна позиција му е таа. И Дармијан може лево да покрие така да може и да не пазарат нашиве за таа позиција, не знам.Михи може и таму да игра апсолутно, у Дортмунд играше ко крило а и апсолутно знае да игра и лево и десно и средина и кај да го ставиш.. поентата ми е, downgrade трансфер е и не е адекватна замена.. ќе речеш Госенс го зеле да, ама видовме колку се покажа и он.
А и ако е замена за Хакан(кој е самиот по себе лоша верзија на себе), пак е лош трансфер.. да го земат Бремер или некој на централен бек сличен, тоа им треба.
Јас сум те мислел за поозбилен ама ти си бил тежок случај.Hahahahahaha Перо го викаат ко бфф да се Добро ќе видиме што ќе испазарат ај
Михи може и таму да игра апсолутно
Михо не е замена за Перо, Госенс е.Михи може и таму да игра апсолутно, у Дортмунд играше ко крило а и апсолутно знае да игра и лево и десно и средина и кај да го ставиш.. поентата ми е, downgrade трансфер е и не е адекватна замена.. ќе речеш Госенс го зеле да, ама видовме колку се покажа и он.
На 21 беше прејак и ја го зимав стално после 1 сезона дека беше у Венеција на позајмица.Абе интеровци коа сме кај фм више, ја стално зимав еден Еспосито, кај е тој човек у живо? На играта беше врв шпиц, го купував за 3-4м па за година две вредеше 50-60м.
Значи Интер да не го пратеше на позајмица немаше ни ЛШ да освои.А освои и ЛШ сезоната кога беше на позајмица кај Баерн.