Фудбалски/трансфер дискусии

Jankoff

Run that, pass that.
Член од
4 септември 2019
Мислења
1.730
Поени од реакции
2.823
Абе освоил не освоил, не го мења фактот да паднеш од Перешиќ на Михихиххихитаријан е исто ко да паднеш на првата текма на тикет.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.431
Поени од реакции
114.081
Абе освоил не освоил, не го мења фактот да паднеш од Перешиќ на Михихиххихитаријан е исто ко да паднеш на првата текма на тикет.
Леле што напиша сега мајко мила, Перишиќ и Михтаријан имаат точно 0 поврзаност, едниот крило/бек, другиот везњак у 3 5 2. Не трескај те молам.

Jankoff

Run that, pass that.
Член од
4 септември 2019
Мислења
1.730
Поени од реакции
2.823
Леле што напиша сега мајко мила, Перишиќ и Михтаријан имаат точно 0 поврзаност, едниот крило/бек, другиот везњак у 3 5 2. Не трескај те молам.
Михи може и таму да игра апсолутно, у Дортмунд играше ко крило а и апсолутно знае да игра и лево и десно и средина и кај да го ставиш.. поентата ми е, downgrade трансфер е и не е адекватна замена.. ќе речеш Госенс го зеле да, ама видовме колку се покажа и он.
Автоматски споено мислење:

А и ако е замена за Хакан(кој е самиот по себе лоша верзија на себе), пак е лош трансфер.. да го земат Бремер или некој на централен бек сличен, тоа им треба.

Последно уредено:
Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
23.313
Михи може и таму да игра апсолутно, у Дортмунд играше ко крило а и апсолутно знае да игра и лево и десно и средина и кај да го ставиш.. поентата ми е, downgrade трансфер е и не е адекватна замена.. ќе речеш Госенс го зеле да, ама видовме колку се покажа и он.

А и ако е замена за Хакан(кој е самиот по себе лоша верзија на себе), пак е лош трансфер.. да го земат Бремер или некој на централен бек сличен, тоа им треба.

А како ќе се покаже Госенс кога мислам дека ниту еднаш не беше први 11 откако дојде во Интер а и повреден беше првиот месец?
Згора на тоа Перишиќ имаше полусезона каква никад немал.

Пред да дојде Госенс во Интер се сметаше за еден од најдобрите леви бекови, а Перо за ништо посебно и ретко кој го фалеше до пред сезонава. Сега кога едниот си оди а другиот останува, обратна е причата.
Секој што гледал бар малку Серија А и има мозок знае дека Госенс е upgrade за Перишиќ во секој поглед. На Интер ќе му беше најдобро да ги задржи и двајцата но тоа е што е. Ако Госенс е здрав, таа позиција не треба да е проблем.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.431
Поени од реакции
114.081

Гледам не разбираш. Перо и Миктаријан немаат допирни точки и двата евентуални трансфери се неповрзани. Миктаријан би се земал за ротација пошо е во години а е евтин од аспект на плата, прошла сезона кога ни се сјеба средината пропаднавме начисто зашо требаше Гаљардини да игра. Да, кога ќе игра Миктаријан тоа би било на позицијата на Хакан, затоа ти нагласив горе 3 5 2. За позицијата на Перо не знам дали ќе се инвестира, вака на прва ко бекови ги имаме Госенс, Дамфрис, Дармијан и Димарко со тоа што последниов беше повеќе користен ко измена за лев штопер него ко лев бек, иако природна позиција му е таа. И Дармијан може лево да покрие така да може и да не пазарат нашиве за таа позиција, не знам.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
23.313
Hahahahahaha Перо го викаат ко бфф да се :pos: :pos: :pos: Добро ќе видиме што ќе испазарат ај
Јас сум те мислел за поозбилен ама ти си бил тежок случај.
Значи буквално ти го пиша Михтријан - Михи а сигурен сум дека и Ибрахимовиќ секогаш го пишуваш Ибра. Ама ок е, ќе се праиме интересни кога немаме никакви аргументи за дискусија.

Михи може и таму да игра апсолутно

Член од
29 јуни 2018
Мислења
3.566
Поени од реакции
5.610

Михо не е замена за Перо, Госенс е.

Михо е ваљда за ротација во средина, што ни е многу потребно со оглед на тоа што ги иаме само Видал и Гаљардини како опции.

Госенс ќе видиме како ќе се покаже, ако е на исто ниво како пред повредата јас сум задоволен.

Дибала ако дојде место Санчез ќе биде одличен дил.

Сеа за сеа е добро, Дибала, Мики, Онана, без да се продаде битен првотимец за нас би било одлично. + Уште еден шпиц за ротација ќе фали.

Проблемот кај нас е да видиме дали ќе не разминтираат Кинезите. Ако успеат да го дадат само Де Фрај и да го заменат солидно тогаш ќе имаме топ преоден рок.
Искрено сакам Бепе да направи некое чудо со free играчи.
Конечно имаме шанса да гледаме следна сезона ебено орејака Серија А со Интер, Милан и Јуве во блиска трка за титула, плус Рома со Мурињо, од нив исто очекувам да дигнат квалитет следна сезона.
Греота е било кој од тимовите да падне во финансиска криза и да биде размонтиран, на страна ривалство и заебанции.

Честито титула, и спортски поздрав.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.591
Поени од реакции
66.328
Многу паметна одлука.

Jankoff

Run that, pass that.
Член од
4 септември 2019
Мислења
1.730
Поени од реакции
2.823
Јас сум озбилен, некад мора да се позаебавам.. немам ништо против Михииххи само неговото време е пројдено и нема што да бара у клуб ко Интер, според мене, нека иде у Фиорентина.. немам фм играно година дена. Мане иде у Баерн 99.9%.

Абе интеровци коа сме кај фм више, ја стално зимав еден Еспосито, кај е тој човек у живо? На играта беше врв шпиц, го купував за 3-4м па за година две вредеше 50-60м.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Абе интеровци коа сме кај фм више, ја стално зимав еден Еспосито, кај е тој човек у живо? На играта беше врв шпиц, го купував за 3-4м па за година две вредеше 50-60м.
На 21 беше прејак и ја го зимав стално после 1 сезона дека беше у Венеција на позајмица.
Сеа моментално е у Базел позајмен ама лоши вести има околу него, изигравал курназ таму.

Член од
26 јануари 2019
Мислења
3.634
Поени од реакции
5.628
Ralf Rangnick has confirmed that he will not be staying with Manchester United in his role as a consultant.

Стварно се Бантер клуб. Не гледам кој голем клуб има полош менаџмент од овој на Јунајтед.

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom