Нема никогаш да го стигнат. Ама за Мбапе тоа не е воопшто важно. Ќе остаи поголем белег ако освои ЛШ и златна топка со ПСЖ наместо со Реал. Тоа ти е нешто ко Леброн со Кливленд100 години успех во Европа ке им треба на ПСЖ да го стигнат Реал во секоја смисла, да не се лажеме. Немаат ни 15% од оној Global Reach што го има Реал Мадрид. Во ред е, се трудат да постигнат многу, ама Реал е светлосни години пред нив, просто, институција се за нив во моментов.
Зашо така сака @STEALTH !зашто Мане 30 милиони па и 50?? или договор нешто му истекува.
Да да многу добро ќе беше за Атлетико и Барса, ќе не полнеше како пиперки на секој дуел, ќе видевме титула на кукуш, еве трет ден кај шо ми е криво дека Мбапе не потпиша за РеалМожеме да јадеме гомна колку сакаме, ама Мбапе во Реал многу ќе ја дигнеше лигата. Тоа ќе беше добро и за Барса и за Атлетико. Сеа реално е срање, без разлика кој ќе освојува. Ни еден од моменталните топ5 фудбалери не игра во лигава. (Мислам на потенцијални, Бензема секако годинава е топ3.)
Многу работи ќе се сменат за 3 години, ама не сум сигурен дека ако имаат можност нема да тегне Реал по Мбапе. Едноставно многу корист ќе имаат.
И Барса јадеше гомна за Нејмар, овој и ги тужеше па пак правеа се за да го вратат. Се менуваат од ден во ден работите.
Сигурно има клаузула како често во Леверкузен. Сепак добар потег за нив.
Се пишува дека нема клаузула.Сигурно има клаузула како често во Леверкузен. Сепак добар потег за нив.
Оф мори мајко.Да да многу добро ќе беше за Атлетико и Барса, ќе не полнеше како пиперки на секој дуел, ќе видевме титула на кукуш, еве трет ден кај шо ми е криво дека Мбапе не потпиша за Реал
Единствено ќе ја дигнеше лигата на маркетиншки план и затоа му е криво на федерацијата и на Тебас глаучот.
После заминувањето на Роналдо, Меси па и Нејмар не е исто.
Кој аларм, со кикири и семки ќе купевте играч ? Барса нема фанансии да си дозволи некој скап играч, Атлетико такоџе нема да се расфрлаат со пари. Во никој случај немаше да биди добро за двата тима ако го потпишеа еден од најдобрите играчи во денешницата.Оф мори мајко.
Барса со Меси освојуваа секад?
Реал го имаа Роналдо и колку Ла Лига има освоено?
Ама Роналдо и Реал ги направиа Барса многу појаки и обратно.
И Кутињо и Гризман ги зрмавме во прајмот па кур скршивме со нив.
Челзи лани да не имаа некој играч што двои па освоија ЛШ? Милан годинава кој ќе кажеше дека ќе освои?
Битна е екипата, а не еден играч.
Мбапе во Реал ќе ја дигнеше лигата и ќе се вклучеше алармот кај сите.
кој играл фм го знае детево Хложек, мене ми е мило зашто од фм 19 го чекам у живо да направи поголем трансфер, искрено баш ме занима како ќе се покаже и дали ќе биде уште еден у низата на вундеркидови што ги погодуваат на играва.. ко Гравенберч исто, Ентони, Халанд, Адејеми, итн итн .