Фудбалски/трансфер дискусии

Член од
17 август 2011
Мислења
10.268
Поени од реакции
18.240
100 години успех во Европа ке им треба на ПСЖ да го стигнат Реал во секоја смисла, да не се лажеме. Немаат ни 15% од оној Global Reach што го има Реал Мадрид. Во ред е, се трудат да постигнат многу, ама Реал е светлосни години пред нив, просто, институција се за нив во моментов.
Нема никогаш да го стигнат. Ама за Мбапе тоа не е воопшто важно. Ќе остаи поголем белег ако освои ЛШ и златна топка со ПСЖ наместо со Реал. Тоа ти е нешто ко Леброн со Кливленд :icon_lol:

Како и да е ова со Нејмар е добар показател на тоа што му било ветено. Вајда дека ќе праат асален тим а не собир на ѕвезди и циркузанти пред пензија.

Jankoff

Run that, pass that.
Член од
4 септември 2019
Мислења
1.730
Поени од реакции
2.823
зашто Мане 30 милиони па и 50?? или договор нешто му истекува.

Член од
5 март 2018
Мислења
16.549
Поени од реакции
18.800
Можеме да јадеме гомна колку сакаме, ама Мбапе во Реал многу ќе ја дигнеше лигата. Тоа ќе беше добро и за Барса и за Атлетико. Сеа реално е срање, без разлика кој ќе освојува. Ни еден од моменталните топ5 фудбалери не игра во лигава. (Мислам на потенцијални, Бензема секако годинава е топ3.)

Многу работи ќе се сменат за 3 години, ама не сум сигурен дека ако имаат можност нема да тегне Реал по Мбапе. Едноставно многу корист ќе имаат.
И Барса јадеше гомна за Нејмар, овој и ги тужеше па пак правеа се за да го вратат. Се менуваат од ден во ден работите.
Да да многу добро ќе беше за Атлетико и Барса, ќе не полнеше како пиперки на секој дуел, ќе видевме титула на кукуш, еве трет ден кај шо ми е криво дека Мбапе не потпиша за Реал :D
Единствено ќе ја дигнеше лигата на маркетиншки план и затоа му е криво на федерацијата и на Тебас глаучот.
После заминувањето на Роналдо, Меси па и Нејмар не е исто.

Член од
29 април 2015
Мислења
4.245
Поени од реакции
4.163
Да да многу добро ќе беше за Атлетико и Барса, ќе не полнеше како пиперки на секој дуел, ќе видевме титула на кукуш, еве трет ден кај шо ми е криво дека Мбапе не потпиша за Реал :D
Единствено ќе ја дигнеше лигата на маркетиншки план и затоа му е криво на федерацијата и на Тебас глаучот.
После заминувањето на Роналдо, Меси па и Нејмар не е исто.
Оф мори мајко.
Барса со Меси освојуваа секад?
Реал го имаа Роналдо и колку Ла Лига има освоено?
Ама Роналдо и Реал ги направиа Барса многу појаки и обратно.
И Кутињо и Гризман ги зрмавме во прајмот па кур скршивме со нив.
Челзи лани да не имаа некој играч што двои па освоија ЛШ? Милан годинава кој ќе кажеше дека ќе освои?
Битна е екипата, а не еден играч.
Мбапе во Реал ќе ја дигнеше лигата и ќе се вклучеше алармот кај сите.

Член од
5 март 2018
Мислења
16.549
Поени од реакции
18.800
Оф мори мајко.
Барса со Меси освојуваа секад?
Реал го имаа Роналдо и колку Ла Лига има освоено?
Ама Роналдо и Реал ги направиа Барса многу појаки и обратно.
И Кутињо и Гризман ги зрмавме во прајмот па кур скршивме со нив.
Челзи лани да не имаа некој играч што двои па освоија ЛШ? Милан годинава кој ќе кажеше дека ќе освои?
Битна е екипата, а не еден играч.
Мбапе во Реал ќе ја дигнеше лигата и ќе се вклучеше алармот кај сите.
Кој аларм, со кикири и семки ќе купевте играч ? Барса нема фанансии да си дозволи некој скап играч, Атлетико такоџе нема да се расфрлаат со пари. Во никој случај немаше да биди добро за двата тима ако го потпишеа еден од најдобрите играчи во денешницата.

Jankoff

Run that, pass that.
Член од
4 септември 2019
Мислења
1.730
Поени од реакции
2.823
кој играл фм го знае детево Хложек, мене ми е мило зашто од фм 19 го чекам у живо да направи поголем трансфер, искрено баш ме занима како ќе се покаже и дали ќе биде уште еден у низата на вундеркидови што ги погодуваат на играва.. ко Гравенберч исто, Ентони, Халанд, Адејеми, итн итн .

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.336
Поени од реакции
26.274
Sadio Mané on his future: "Come back to me on Saturday and I will give you the best answer you want to hear, for sure. It’s special. I will give you all you want to hear then. Saturday, come back and I will give you the answer I promise." [@LivEchonews via @AnfieldWatch]

Mané: "But for now let's go and win the Champions League because I have no time for other things. I will do everything possible to win it because it is my and all the boys' biggest dream, then I will give you the answers."

Член од
5 март 2018
Мислења
16.549
Поени од реакции
18.800
Или во превод напушта Ливерпул :)

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.530
Поени од реакции
22.185
Citav negde Mane bila alternativa za Gnabry koj ne saka da prodolzi pa ke se prodade.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.721
Поени од реакции
43.769
И мене ми излгеда дека Мане ќе бега. После Купот на нации ептен крена форма и мислам дека горе-долу сите битни голови ги постигна токму тој. Салах жими жими на Јунајтед му даде гол од игра од НГ навака. А пак тој го добива цел кредит и од фановите и од медиумите во Англија.

Ако замине Левандовски, а на добар пат е, Мане може многу лесно да биде прва виолина во Баерн.

Kajgana Shop

На врв Bottom