Фудбалски/трансфер дискусии

Член од
28 ноември 2009
Мислења
4.871
Поени од реакции
7.107
Мило ми е за Пул, потребни му се квалитетни играчи, штета што не успеаа за Вернер, страшна тројка ќе имаа со него, можеби најдобар напад во лигата. Се надевам ќе ја одбранат титулата.

Имаше муабет за Ингс, се надевам нема да се заебе пак, солиден играч е да го преседе остатокот од кариерата на клупа во кокошарникот...

Член од
13 септември 2020
Мислења
48
Поени од реакции
56
I thiago zamina od Bayern. E sega triple sampionite se vo strasen problem i nedostig na igraci. Ako ne donesat nekolku pojacuvanja ama pojacuvanja a ne sranje pozajmica i naredna cao prijatno togas crno im se pisuva.

Член од
13 септември 2020
Мислења
48
Поени од реакции
56
Член од
16 јануари 2013
Мислења
3.965
Поени од реакции
8.185
Ова е обид за смешка? Ако да, не бива Карлин од тебе, верувај ми на збор. Евентуално можеш дворски шут да бидеш.
Колку тежок живот треба да живееш за 100 пати да бидеш баниран од форум за навреди и повторно секој втор пост да ти биде навреда.

И ме заболе стојко за колку лоша или добра била смешката, секоја смешка против смешен тим како УТД е интересна.

Башка што фан на УТД напиша дипломска за големината на Вудвард и неговите политики и трансфери вклучувајќи го и Санчо, па повторно не гледам ништо лошо во прашањето дали ќе ги вратат парите заработени од него?

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.592
Поени од реакции
22.313
Ова со коеф да мериш лига е страшно очајно, ама ај, чим така сакаш, еве ја правата табела во моментов.
Таа од УЕФА не е едитирана одамна...

Ne e ocajno tuku objektiven pristap. Ama ok, povazna e kajgana ekspertizata pored Donev. Ubo se gleda na listata deka 0,8 bodovi gi deli. Izednaceni se i so slicen kvalitet. Toa dobro go pokazuva tvojata lista. skoro sekoja godina ednas Bundesliga e treto pa drugata Seria A ne gledam deka nekoj bega kako na primer Spanija ili Anglija. Taka da ne drzi muabetot deka Seria A e mnogu pokvalitetna od Bundesligata. Pokje e sledena, da, ima pozvucni iminja, mozebi, ama realnosta e druga.

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
I thiago zamina od Bayern. E sega triple sampionite se vo strasen problem i nedostig na igraci. Ako ne donesat nekolku pojacuvanja ama pojacuvanja a ne sranje pozajmica i naredna cao prijatno togas crno im se pisuva.
Да, ако не доведат замена за Тиаго највероватно ќе отпаднат од германската прва лига.

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.592
Поени од реакции
22.313
У принцип пазарот и вредноста за Тв правата ви кажува која лига е поинтересна спрема таа и таа лига, а успехот у ЛШ и ЛЕ на клубовите и коефициентите на УЕФА за која е подобра и поквалитетна.
Видете си и израчунајте си, не правете вакви селски муабети, ако играл свирипичино у бундес ќе завршел осми, или ако не играат Сити и Пул у ПЛ ќе бидат на ранг на француска.
Ne. TV pravata ne kazuva nisto za kvalitetot tuku kolku e sledena i kolku pari vagjaat so niv. Kvalitetot se gleda isklucitelno od sportski aspekt. UEFA listata meri sportski uspeh i dvete ligi se gore dolu isti.

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Колку тежок живот треба да живееш за 100 пати да бидеш баниран од форум за навреди и повторно секој втор пост да ти биде навреда.
Каде виде навреда, тоа ти беше совет за тоа во кој правец треба да ти се движи професиналниот ангажман. Ти реков, комичар од тебе не бива, ама за дворски шут си роден. Штета што нема сега кралеви и племство, ти ќе беше идеален избор за оние кои им ги носеа кофите во кои кралевите и племството се олеснуваа кога ќе им се примочаше. Топ работа ко за тебе.

Член од
13 септември 2020
Мислења
48
Поени од реакции
56
Да, ако не доведат замена за Тиаго највероватно ќе отпаднат од германската прва лига.
Ne gledas zatoa sho ne se razbiras. Bayern ima nedostatok od igraci ama nemozes na takov covek so takvo repliciranje poluretardirano da mu objasnis. Premnogu si iskompleksiran izg devojka ti ne ti dava mnogu. Oladi malku i vrati se na forumot. Napravi pauza od 24 juli dosega 4k mislenja imas.
Автоматски споено мислење:

Haha uste eden idiot bree makedoncinja sednati na forum i iskompleksirani. Zatoa imame premnogu vakvi eksperti i zatoa nemame drzava.

Член од
28 ноември 2009
Мислења
4.871
Поени од реакции
7.107
Имаше муабет за Ингс, се надевам нема да се заебе пак, солиден играч е да го преседе остатокот од кариерата на клупа во кокошарникот...
Да се надоврзам, не знам шо формација игра тотнем сеа, можно е 5-3-2 да проба, така ќе има логика за трансферите на Дохерти и Регуилон, и зашо бараат на пазарот уште еден шпиц

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.949
Поени од реакции
23.801
Од 22.08.2020 е табелата од УЕФА (ТИ ПИШУВА - Last updated: 26/08/2020 05:55) и ја немаат израчунато новата 2020-2021 сезона, за разлика од твојов линк каде ја има и новата сезона, со тоа што е избацена петтата сезона наназад 2015-2016 каде разликата за Бундес е 10000 поени, кои сега не се рачунаат.

Проверете си ги глупостите пред да пастирате, туѓ срам ме фати враќајки ти на постов.
Кој глупости бе акнат?
Јас ти реплицирам во новава сезона или уште сме во 2019-2020?
Убаво ти пишаа, се рачунаат последните пет сезони, во моментов кога мериш курови, италијанската има подобар коефицент од германската.

Ne e ocajno tuku objektiven pristap. Ama ok, povazna e kajgana ekspertizata pored Donev. Ubo se gleda na listata deka 0,8 bodovi gi deli. Izednaceni se i so slicen kvalitet. Toa dobro go pokazuva tvojata lista. skoro sekoja godina ednas Bundesliga e treto pa drugata Seria A ne gledam deka nekoj bega kako na primer Spanija ili Anglija. Taka da ne drzi muabetot deka Seria A e mnogu pokvalitetna od Bundesligata. Pokje e sledena, da, ima pozvucni iminja, mozebi, ama realnosta e druga.
Абе објективен пристап според тебе значи дека шпанската последниве 10 години е подобра од англиската.
Нема везе, престанав да мерам муда на лигите тука, бесцелно е.
Кој е фан на германски тим, нормално дека германската ќе е втора најдобра, кој е фан на Реал и Барса за него шпанската е најдобра а сите се сложуваме дека ПЛ е без конкуренција. Барем се надевам сите се сложуваме, ма да нема да ме чуди и да има некој што ќе тврди различно.

Kajgana Shop

На врв Bottom