Фудбалски/трансфер дискусии

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Дојде време навијачи на Ливерпул да се смеат на други клубои, и да не моеш да им вратиш пошто им се може.

Хрк пу, животе скривена камеро
Ти барем навикнат си, цел живот ти се смеат ради различни причини.

:oops:

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.957
Поени од реакции
23.477
Ти барем навикнат си, цел живот ти се смеат ради различни причини.

:oops:

Aj објасни малу поопширно, дека не разбрав дали како онја сељакон почињаш со лични навреди одма ако нешто не ти е по ќејф што е пишано или ова беше чисто од навивачки аспект.

Пошто ако е првото да знам дека и ти си сељак, а ако е второто тачно е ако имаш 17 године, а знам дека ги немаш.

Така да лош обид од смешка

Член од
28 ноември 2009
Мислења
4.873
Поени од реакции
7.109
Барце на апарати, колку брзо се променија работите, буквално се тепаа играчите да потпишат таму до вчера, сеа бегат како од чума

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Aj објасни малу поопширно, дека не разбрав дали како онја сељакон почињаш со лични навреди одма ако нешто не ти е по ќејф што е пишано или ова беше чисто од навивачки аспект.

Пошто ако е првото да знам дека и ти си сељак, а ако е второто тачно е ако имаш 17 године, а знам дека ги немаш.

Брииииј, глеам има денови кога ти можеш да форсаш а други не смеат.
Извини, не беше ништо лично ти ебам тоа, уште ферка да ми побараше.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Да, денес и Видал ќе е официјално. Не знам колку играчи треба да продадат за да донесат еден, не сум видел вакво правило досега.
Ваљда не е бројот на играчи проблем, туку сумата, Ракитиќ беше продаден за официјално 1.5 милиони евра не? Видал ваљда спогодбено раскинат договор и нула евра income. Логично е тоа да е пробелмот а не колку играчи се продадени...

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436

Овој гревот вечно е навреден и обесправен. Ем шуто ем сака да се боде.

Греој.

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.677
Поени од реакции
14.559
Од федерација им рачунаат 8-2 = 6 и додале една нула.

hehehehe dnomatematika

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.957
Поени од реакции
23.477
@Клипче пружи му љубоф.
Пак почнуеш со лични навреде :icon_lol:

Иначе свите смеат да форсаат, ти кажав смешката ти е лоша, не си научил ништо од боговите на хуморот на форумов

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Никогаш не сум те навредил лично. :kafence:

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.957
Поени од реакции
23.477
Овој гревот вечно е навреден и обесправен. Ем шуто ем сака да се боде.

Греој.

Стари како менопаузата, ти реков да ми се скинеш скурца нели :icon_lol:
Кј се убаци ти у муабетов не ми е јасно?

Ако сам се пронајде у она сељак, не е мој проблем, ја никад никого не сум навредил директно и лично на форумов.

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Стари како менопаузата, ти реков да ми се скинеш скурца нели :icon_lol:
Кј се убаци ти у муабетов не ми е јасно?

Ако сам се пронајде у она сељак, не е мој проблем, ја никад никого не сум навредил директно и лично на форумов.
Палома 10 денари. Палома 10 денари. Палома 10 денари.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.957
Поени од реакции
23.477
Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Иначе свите смеат да форсаат, ти кажав смешката ти е лоша, не си научил ништо од боговите на хуморот на форумов
Не навиваш за Интер, нит за Барса, напротив ги мрзиш и двата клуба, јас форсам за ситуацијата со Ауба и ти се јавуваш во нивно име да ги нападнеш сите навивачи на Ливерпул, демек дно живот дошло време и тие некого да зафркаваат и мојата смешка е лоша? :D

П.С. Фала за дозволата за форсање хахааха

Kajgana Shop

На врв Bottom