- Член од
- 15 ноември 2008
- Мислења
- 5.771
- Поени од реакции
- 11.773
Џе сте хејтери, како нок даун, из књца у двојкее![]()
![](https://i.imgur.com/YkUzbtq.jpg)
Веста ја форсира само еден аргентински медиум.
Џе сте хејтери, како нок даун, из књца у двојкее![]()
Па тоа е муабетот не е светска класа ама ептен корисен играч е. На денешен пазар просеци што вредат по 50 мил срамота е да се каже 40 мил за Депај е многу.Јас го сакам ептен Депај и во темата за Француско коментирав после тој меч кога даде три гола, го гледав натпреварот, значи после повредата Депај не е истиот играч, едвај се движи, како да не му се игра фудбал делува на моменти, ама знае да извади некој потег од учебници како голот против Дижон.
Депај е Балотели тип на играч, има потенцијал ама со мозокот не е арен, штета.
На сите натпревари во ЛШ после паузата не постоеше, многу лош перформанс, најверојатно не беше доволно фит оти се врати од тешка повреда, сепак за 30 милиони е добар дил ако успеат да го земат Барса
Тие се најупатени, имаат инсајдерски онформации, ете ретвитнато од Фабрицио. Уште вчера се објави дека останува, ова беше изненадувачки со соопштението, но работата е, во право сум, не ме победивте, ама сепак ќе останам![]()
Веста ја форсира само еден аргентински медиум.
Иниеста 93Поззззз хејтери.
Сега, од дваесетте метри што ги трчаше по натпревар, ќе изодува следната сезона инфантилниов по три чекори. Ако се појави воопшто на терен.
Барселона е во целосна lose-lose ситуација. Доколку замине Меси, заминува Лео Меси и тоа на каков начин. Еден од најдобрите фудбалери и спортисти воопшто и дефинитивно најголем во историјата на Барселона.
Доколку остане Меси, во тим имаш незадоволен играч од таков калибар, а неговото незадоволство ќе биде манифестирано, верувам, на мал милион начини.
А не можеш да искешираш, зошто никој нема да ти плати 700 милиони, нели.
Кога ќе види еден Ансу Фати или Де Јонг, како е третиран Лео Меси и што и како се случува околу него, сигурно без гајле ќе продолжи да тренира и сигурно ќе сака да се пензионира во фудбалскиот клуб Барселона. Пример де.
Тие се најупатени, имаат инсајдерски онформации, ете ретвитнато од Фабрицио. Уште вчера се објави дека останува, ова беше изненадувачки со соопштението, но работата е, во право сум, не ме победивте, ама сепак ќе останам
Автоматски споено мислење:
Иниеста 93![]()
Лол никој не се ни сеќава на тоа, ама тебе вечно Иниеста ќе ти биде во споменТи си пукнал целосно бе.
Фернандо Торес, Ноу Камп, 2012 година.
Петто-два најјаки, шесто-три клошари, поздрав до најдобрата класна Мира.
Среќна Нова 2001 година.
А ти бетер, на веста Меси заминува : Супер, конечно ќе се гради добар тим, кланот е растурен, милион позитивни работи има со неговото заминувањеБарса хејтерс на веста Меси заминува: а ви замина најакиот, без него сте ништо, ни евро не зедовте, за џабе ви замина.
5 минути подоцна останува: готов е, истрошен играч, секако ништо не игра, мехеехехе![]()
Нигде не го реков второто, само бев против да замине фри и веројатно така и ќе е.А ти бетер, на веста Меси заминува : Супер, конечно ќе се гради добар тим, кланот е растурен, милион позитивни работи има со неговото заминување
5 минути подоцна : Останува бе, мајче ќе им е.биме на сите наредна сезона![]()
Уште едно ЛОЛ и уште четири емот-икони и готово. Бруката сама од себе се снемува.Барса хејтерс на веста Меси заминува: а ви замина најакиот, без него сте ништо, ни евро не зедовте, за џабе ви замина.
5 минути подоцна останува: готов е, истрошен играч, секако ништо не игра, мехеехехе
Автоматски споено мислење:
Лол никој не се ни сеќава на тоа, ама тебе вечно Иниеста ќе ти биде во спомен![]()
Сега чекаш одговор од типот хуехуехаха?Флопна јако кај нив, и сега многу се.![]()
Го цитираш истиот медиум што пред 1 недела тврдеше дека Бартомеу ќе си дал самоволно оставка за Меси да остане во Барса.Тие се најупатени, имаат инсајдерски онформации, ете ретвитнато од Фабрицио. Уште вчера се објави дека останува, ова беше изненадувачки со соопштението, но работата е, во право сум, не ме победивте, ама сепак ќе останам![]()
Не чекам никаков одговор. Само зашто да му се суди дека е прескап 40м. ради шо флопнал у Јунајтед а игра на високо ниво последниве 2 години у Лион? Плус кога ќе ми текне какви играчи се продаваат за вакви суми... Е сега некој спомна догодина му истекува договорот, у тој случај да, многу се 40м се согласубам.Сега чекаш одговор од типот хуехуехаха?
Депај е флоп откако се родил, добар е за у циганско маало, златни заби да стави и позлатена приколка да купи и да им се к*рчи на комшиите!
добар е за во седмопласираниот тим во Франција, погоре мало сутра!
Барса ќе го купела, ако стварно го земат значи поцигани се и од него! Није ваљда!
Па точно беше тоа, сите објавија. Ако Меси излезеше и речеше Бартомеу е причината поради која сакам да си одам, ќе си дадеше оставка.Го цитираш истиот медиум што пред 1 недела тврдеше дека Бартомеу ќе си дал самоволно оставка за Меси да остане во Барса.