Мехрере тагеАма како сега вака, нели Барто си играше курташак со Меси и татко му?
Поззззз
Како што реков пред некој ден, ептен е убаво ова што се случува во Барса![]()
Му еба сто мајки на меси у фан клуб, сега у транс си дека ке останеЏе сте хејтери, како нок даун, из књца у двојкее
Автоматски споено мислење:
Поззззз
Во транс дека не го пуштија фри и дека многу се надеваа некои овдеМу еба сто мајки на меси у фан клуб, сега у транс си дека ке остане
Да да, сигурно ти е тебе до парите, колку ти вети Барса во случај да не иде фри?Во транс дека не го пуштија фри и дека многу се надеваа некои овдеа за понашањето си стојам дека му е нула.
Која лоша форма? Сеа почна првенството и хет трик дадде. Друго нема потреба да асистира шпиц игра во Лион и се изнадава голови.Прво скина лигаменти на колено и откако се врати е во лоша форма што е очекувано и разбирливо.
Второ и без повредата, генерално беше готован со фри рол улога т.е. играше напред без посериозни обврски да трча назад, покрива, креира итн.
Трето - проблемот што го снајде кога дојде во ПЛ, брзо темпо и интензитет во однос на брзи реакции за пас, шут утрчување не ги надмина во Франција.Буквално е ко на широк сокак, си се влечка и се мисли на моменти премногу.Не е ко Хазард на времето, да скија(дрибла) меѓу играчи ако примети ситна дупка да ја искористи инстантно итн.
Во Барса не сум сигурен дека ќе му пројде ова, можеби со Елче и ним сличните.
Четврто има комплекс на суперѕвезда од нивото на Роналдо и Меси, а не е толку добар.Знае да биде недисциплиниран и ако нешто го изнервира да се понаша ко примадона.
Пето - откако се направи ко тенк т.е. се набилда во Англија, изгуби многу од брзината.Не викам дека е ко Пнадев ама за крило офанзивен играч очекуваш малце повеќе.(Ова можеби е маана од играње Фифа и зошто во ПЛ се форсираат/почитуваат брзи крила).
Можеби цената не наложува големи очекувања, ама јас лично не го гледам како стартер со потребното ниво на квалитет за Барселона.Ако е резерва ќе им зима минути на Фати и Пуиг.Не гледам како би ги подобрил Барса сума сумарум.
И самиот Роналдо со Реал.Реал постапија со Роналдо 102992 пати подобро.
Ретко кој не флопнал во Манчестер тој период. Еве го Погба уште го чекаат да го игра тоа ниво што го играше во јуве.Флопна јако кај нив, и сега многу се.![]()
Мене искрено ич не ми беше гајле дали ќе си оди или ќе остани Меси а и убеден сум дека 99.9% знаеја дека ќе остани Меси. Ова беше еднсотавно као демек покажвање сила или силен блеф.Во транс дека не го пуштија фри и дека многу се надеваа некои овдеа за понашањето си стојам дека му е нула.
Повеќе се работи за тоа да застанат на страна на нивен клуб.Нормално дека Ла Лига сака да остане Меси, он им е амбасадор на лигата...
Заврши пеја, готово. Шта је било било је, спремајте се за сезона без ВајналдумИ самиот Роналдо со Реал.
Ова ќе излезе вистинска сапуница на крај, пуканките спремни и во исчекување на вечна борба помеѓу навивачи на Барса, едни на страна на Меси, други на страна на клубот а ние од страна ќе буцкаме ситуација и ќе си пукаме сеир![]()
Јас го сакам ептен Депај и во темата за Француско коментирав после тој меч кога даде три гола, го гледав натпреварот, значи после повредата Депај не е истиот играч, едвај се движи, како да не му се игра фудбал делува на моменти, ама знае да извади некој потег од учебници како голот против Дижон.Која лоша форма? Сеа почна првенството и хет трик дадде. Друго нема потреба да асистира шпиц игра во Лион и се изнадава голови.
3то тоа што играше во Јуанјтед во период на токсична средина со тренери кој не знаеа да му го искористат потенцијалот не е некој репер. Знам дека си исфрустриран што не успеал во Јунајтед ама на памет зборење дека не вредел 40 милиони притоа да не си го гледал како игра во Лион е смешно. Кој ти се тоа Фати и Пуиг жити се? Можеби еден ден ќе бидат играчишта ама сеуште не се.Не може деца да имаат поголем удел од квалитетен фудбалер како Депај.
Многу глупа работа е ова некој играч ако не успеал во твојот тим одма е просечен, не го бива и не вреди.