Донев
★★
- Член од
- 9 мај 2008
- Мислења
- 35.762
- Поени од реакции
- 52.738
Евра.Некаде прочитав 120к неделно само не знам дали фунти или евра.
Евра.Некаде прочитав 120к неделно само не знам дали фунти или евра.
Абе мене јасно ми е тоа, зошто е нето и не е многу и 100 и 120 и 150 да се.Некаде прочитав 120к неделно само не знам дали фунти или евра.
И за договорите од Погба и ДДГ имаше такви приказни...добра забелешка.Абе мене јасно ми е тоа, зошто е нето и не е многу и 100 и 120 и 150 да се.
Ама постот ми е беше малце во Донев стил зошто бруто не е толку, некаде близу 300 испаѓа. Кога го потпишавме Санчез се вртеа овде суми од 550,000+ неделно и не знам што само затоа што во UK платите се во бруто. Во шпараџиски земји кај што сите кријат даноци како што вика Инглориус, нето е![]()
Најкритична е одбраната сигурно, ако го договорат Силва е голем буст ама со 36 години прашање е колку може да игра 90 минути секое коло, мора да бараат уште еден класа млад стопер, греота е на ваков напад во одбрана да ви играат Кристенсен, Зума па и Рудигер, еве Томори е уште многу млад за стопер него не го спомнувамНе бе, имале некои иницијални разговори ама ништо конкретно. Одбраната се/ќе се засилува, не можеш ти во едно лето да поправиш милион работи. Челзи е критичен скоро на секоја позиција. Профил како Хаверц е исто така потребен, колку и централен дефанзивец. Дали Хаверц токму тој, ќе видиме.
Тијаго Силва во ПЛ тешко дека ќе изигра цели 90 минути саглам! Плус не гледам поента во трансферот, човекот на кој највеќе се потпираш во одбрана, ќе ти игра 30-40% од утакмиците! Ваљда само на битни ќе го игра, додека Кристенсен и Зума ќе бидат за оние ситна боранија екипи!Најкритична е одбраната сигурно, ако го договорат Силва е голем буст ама со 36 години прашање е колку може да игра 90 минути секое коло, мора да бараат уште еден класа млад стопер, греота е на ваков напад во одбрана да ви играат Кристенсен, Зума па и Рудигер, еве Томори е уште многу млад за стопер него не го спомнувам
Во идеален свет ти и @Marick14 би биле најдобри другари irl.Е осигуран здравствено?
Затоа викам нема поента да го земат ако не може да игра 90 минути или ќе треба паметно менаџирање ама со тоа нема константностТијаго Силва во ПЛ тешко дека ќе изигра цели 90 минути саглам! Плус не гледам поента во трансферот, човекот на кој највеќе се потпираш во одбрана, ќе ти игра 30-40% од утакмиците! Ваљда само на битни ќе го игра, додека Кристенсен и Зума ќе бидат за оние ситна боранија екипи!
Не знам дали си свесен, ама на Јунајтед му е релативно океј одбраната и беше 3та ако не се лажам во лига по број на примени голови, има најмногу clean sheets во Европа, проблемот е што нема асални замени.Рохо, Џонс, Смолинг се дрво делци, Далот и Баји се стаклени.Да не ме разбереш погрешно, далеку од совршена е, има работа и таму, но поголем проблем на Јунајтед му е што нема квалитетни замени и десно крило мнооогу години.
Се лажеш, ни во топ 5 не се Јунајтед, ни по број на најмалце примени голови, ниту па по најмногу clean sheets.
Па ни во Европа не се тоа ти објаснувам.
Статијава што си ја пратил од официјалната страна на Јунајтед ко прво е до април месец, не за цела сезона.
Ко второ никако не е само за лигите, туку е за сите натпреварувања каде ги рачуна и натпреварите од ФА Куп, Лига Куп и Лига Европа.
Статија направена за да прикаже нешто што не е одбраната на Јунајтед.
Во иднина или давај точни информации или биди конкретен во информациите што ги изнесуваш.
Имаше по шпански медиуми дека Абидал сакал да го донесе летово у Барса. За 4та опција не е лош без пари.
Поима немам кој е овој, ама![]()