Фудбалски/трансфер дискусии

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Дарко Велковски од Работнички во Вардар.

Да го искористам моментов да споделам една интересна ситуација од минатото. Со дечково од исто маало бевме, и негде околу 4то одделение трениравме кошарка у Карпош Соколи (да, ја едно време бев мултиталент, пошто ств бев добар се мислеа да ме пребацат у групата кај што беа постарите, евентуално и стварно се деси тоа :D ). Он беше добар, еден од првите од нас копиљана што успеваше да добаци до кошот од тројка :ROFLMAO: И по некое време типов престана доаѓа на тренинзи. Тренеров прашува, кај е оној Даре бе, зашто не доаѓа више? И едно дете вика „отиде да тренира фудбал“. И ние сите се газиме од смеење „ахахахаха фудбал отишол да тренира бе, каков бот“.

И еве не по 10 години, он на сликава а ја со нозете на биро кренати пишувам на форум :D

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Да го искористам моментов да споделам една интересна ситуација од минатото. Со дечково од исто маало бевме, и негде околу 4то одделение трениравме кошарка у Карпош Соколи (да, ја едно време бев мултиталент, пошто ств бев добар се мислеа да ме пребацат у групата кај што беа постарите, евентуално и стварно се деси тоа :D ). Он беше добар, еден од првите од нас копиљана што успеваше да добаци до кошот од тројка :ROFLMAO: И по некое време типов престана доаѓа на тренинзи. Тренеров прашува, кај е оној Даре бе, зашто не доаѓа више? И едно дете вика „отиде да тренира фудбал“. И ние сите се газиме од смеење „ахахахаха фудбал отишол да тренира бе, каков бот“.

И еве не по 10 години, он на сликава У ДРЕС НА ВАРДАР, ПРИТОА НАЈСКАП ТРАНСФЕР У МАКЕДОНИЈА И ЌЕ ЛАПА 3-4 ИЛЈАДИ ЕВРА МЕСЕЧНО а ја со нозете на биро кренати пишувам на форум :D
edit

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Дефинитивно најглуп трансфер у историјата на спортов!:facepalm:

Па нели у Динамо Москва ќе иде?
3.5м плата не му е лошо иако незнам што ќе му биде со кариерава сега..го сакаа не само Динамо Москва и доста од Премиер лига го бараа но ете он во Мексико. Овие го земаа и Уче од Виљареал.

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.590
Поени од реакции
59.352
:facepalm:

И Пaјет гo прoдaле. Oстaнaa без двaјцaтa нaјдoбри пoединци. Убедливo нaјдoбри.
Кaкви им се плaнoвите нa Мaрсеј ?[DOUBLEPOST=1434652812][/DOUBLEPOST]Аaaa зaбoрaвив. И Андре Ају :D

Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.961
Поени од реакции
9.593
Kaква црна кариера дечково Жињак е тешко дрво му се погоди лани инаку Марсеј на распродажба све живо им замина лошо е шо за безпари мислам дека сите им беа договорите истечени ина овој и на Паје и на Ају

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.590
Поени од реакции
59.352
А од каде е превземена сликата за Паје ? Зашто ништо не можам да најдам официјално за него ?

Гледајте друг пат пуштете линк до официјален извор. Линк > слика.
Иако со слики повеќе лајкови се собираат :icon_mrgr:

Џ

Џонтра Волта

Гостин
3.5м плата не му е лошо иако незнам што ќе му биде со кариерава сега..го сакаа не само Динамо Москва и доста од Премиер лига го бараа но ете он во Мексико. Овие го земаа и Уче од Виљареал.
Ај ќе разберев да беше од тие простори таму па да го влече накај дома.
3-4 милиони плата ќе зимаше и во Русија ако отидеше па и у Премиер лига или у Монако. Солиден шпиц е, што се вика можеше да бира кај да иде да поигра уште 3-4 години па после нека печали пари по Азија и Јужна Америка он на 29 години у ебан Мексико отиде. :tapp:
:facepalm:

И Пaјет гo прoдaле. Oстaнaa без двaјцaтa нaјдoбри пoединци. Убедливo нaјдoбри.
Кaкви им се плaнoвите нa Мaрсеј ?[DOUBLEPOST=1434652812][/DOUBLEPOST]Аaaa зaбoрaвив. И Андре Ају :D
И Имбула :D

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.590
Поени од реакции
59.352
Ама нема уште официјално за него така ? Или имаш некоја информација од прва рака ? :D
Знам го поврзуваа со вас и со Тотехнем.

Да, на Ају му истече договорот. За другиве не знам, не се наши.

Паметно би им било Окампос да го откупат од Монако, доколку можат. До сега играше како позајмен. Не е лош играчот.

Инаку Малага се ослободи од тројца напаѓачи. Баш ме интересира со што ќе се подноват.

Kajgana Shop

На врв Bottom