Џ
Џонтра Волта
Гостин
Па да го немавме Гари Медел тогаш да, вака не гледам причина безпотребно да се трупаат задњи везни играчи у екипа кога на други места сме тенке.
еве ти ги причините:Ме интересира зошто Хорхе од Бенфика замина во Спортинг, причини? :S
И кој ќе биде сега тренер на Бенфика?
Вака се лапа лајкови на веќе објавен трансфер.
Кога објавувате пред времеВака се лапа лајкови на веќе објавен трансфер.
Од прес месец дена се сликиве, кога беше на медицински прегледиКога објавувате пред време
Да сум Донев на клоци ќе ве кренам сите со дејли фејл линкови.
Добро, за овој знам дека уште пред месец дена имаше потврда дека е постигнат договор на вашиот сајт не ми пуштај цитати
Еиииии абе јас сабајле го купив на Фантази. Овој отишол да се слика во Манчестер, место да игра вечер
Толку пратам. Гледам денес масовно почнавте да објавувате слики/интервјуа од играчов...Од прес месец дена се сликиве, кога беше на медицински прегледи
Денес ги објавија од сајтот , и ние прв пат ги гледамеТолку пратам. Гледам денес масовно почнавте да објавувате слики/интервјуа од играчов...
Значи во Летонија е малиот
И ако нема потрошено не значи дека така ќе продолжат. Ако не си знаел, пред една недела Милан продаде 48% од клубот за 450 мил евра.Seriozni se ovie i na goal procitav deka stvarno potpisal ,ama milan nema tolku pari potroseno poslednive 5 godini
http://www.soccer-infos.com/milan-signed-jackson-martinez/
во Партизан имаш како нив таленти со лопата да ги ринеш..секоја година вадат доста таленти и имаат екстра школа и не верувам во оваа шпекулација чиста е за мене.Браќа Бабунски понудени на Партизан, изгледа толку од одисејата наречена Ел Класико, идемо што јужније то тужније.
Шала на страна Партизан е топ екипа за да го докажат квалитетот (ако го имаат) и да играат на сениорско ниво стандардно.
Башка Партизан е поврзан со големи екипи како Бенфика, Челзи, Манчестер, ЦСКА Москва, ПАОК, па ако се покажат како убер талентирани како што ги праат новинарите наши тогаш лесно може да си напраат трансфер на поголемо ниво од Партизан пошто за Барса и Реал никад нема да играат, дај боже да грешам ама така е.
Па добро ова може и како маркетинг трик да им испадне, сфаќаш, донасаш двајца браќа од Реал и Барса, малце хајп ау, ќе ги пратат скаути пичке материне.во Партизан имаш како нив таленти со лопата да ги ринеш..секоја година вадат доста таленти и имаат екстра школа и не верувам во оваа шпекулација чиста е за мене.
чул те господ, дај нека го соберат Јунајтед Ибра и сите среќниИнтересна шпекулација излезе за Роналдо у ПСЖ али прво ќе требало од Ибра да се откачат ради ФФП.
Можно ли е Реал да го даат па да атакуваат на Хазард рецимо?