Фудбалски/трансфер дискусии

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Па да го немавме Гари Медел тогаш да, вака не гледам причина безпотребно да се трупаат задњи везни играчи у екипа кога на други места сме тенке. (y)

E

Epsilon

Гостин
Ме интересира зошто Хорхе од Бенфика замина во Спортинг, причини? :S

И кој ќе биде сега тренер на Бенфика?

Член од
25 мај 2010
Мислења
3.155
Поени од реакции
6.363
Ме интересира зошто Хорхе од Бенфика замина во Спортинг, причини? :S

И кој ќе биде сега тренер на Бенфика?
еве ти ги причините:

додека Руи Виториа (од Гимараиш) потпиша 3 годишен договор со Бенфика.

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.599
Поени од реакции
59.368
Вака се лапа лајкови на веќе објавен трансфер. :D
Кога објавувате пред време :D
Да сум Донев на клоци ќе ве кренам сите со дејли фејл линкови.

Добро, за овој знам дека уште пред месец дена имаше потврда дека е постигнат договор на вашиот сајт не ми пуштај цитати :D

Еиииии абе јас сабајле го купив на Фантази. Овој отишол да се слика во Манчестер, место да игра вечер :notworthy:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Кога објавувате пред време :D
Да сум Донев на клоци ќе ве кренам сите со дејли фејл линкови.

Добро, за овој знам дека уште пред месец дена имаше потврда дека е постигнат договор на вашиот сајт не ми пуштај цитати :D

Еиииии абе јас сабајле го купив на Фантази. Овој отишол да се слика во Манчестер, место да игра вечер :notworthy:
Од прес месец дена се сликиве, кога беше на медицински прегледи :)

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.599
Поени од реакции
59.368
Од прес месец дена се сликиве, кога беше на медицински прегледи :)
Толку пратам. Гледам денес масовно почнавте да објавувате слики/интервјуа од играчов...
Значи во Летонија е малиот :jeeee:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Толку пратам. Гледам денес масовно почнавте да објавувате слики/интервјуа од играчов...
Значи во Летонија е малиот :jeeee:
Денес ги објавија од сајтот , и ние прв пат ги гледаме :D

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Браќа Бабунски понудени на Партизан, изгледа толку од одисејата наречена Ел Класико, идемо што јужније то тужније.

Шала на страна Партизан е топ екипа за да го докажат квалитетот (ако го имаат) и да играат на сениорско ниво стандардно.
Башка Партизан е поврзан со големи екипи како Бенфика, Челзи, Манчестер, ЦСКА Москва, ПАОК, па ако се покажат како убер талентирани како што ги праат новинарите наши тогаш лесно може да си напраат трансфер на поголемо ниво од Партизан пошто за Барса и Реал никад нема да играат, дај боже да грешам ама така е.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Интересна шпекулација излезе за Роналдо у ПСЖ али прво ќе требало од Ибра да се откачат ради ФФП.

Можно ли е Реал да го даат па да атакуваат на Хазард рецимо?

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.923
Поени од реакции
41.896
Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Браќа Бабунски понудени на Партизан, изгледа толку од одисејата наречена Ел Класико, идемо што јужније то тужније.

Шала на страна Партизан е топ екипа за да го докажат квалитетот (ако го имаат) и да играат на сениорско ниво стандардно.
Башка Партизан е поврзан со големи екипи како Бенфика, Челзи, Манчестер, ЦСКА Москва, ПАОК, па ако се покажат како убер талентирани како што ги праат новинарите наши тогаш лесно може да си напраат трансфер на поголемо ниво од Партизан пошто за Барса и Реал никад нема да играат, дај боже да грешам ама така е.
во Партизан имаш како нив таленти со лопата да ги ринеш..секоја година вадат доста таленти и имаат екстра школа и не верувам во оваа шпекулација чиста е за мене.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
во Партизан имаш како нив таленти со лопата да ги ринеш..секоја година вадат доста таленти и имаат екстра школа и не верувам во оваа шпекулација чиста е за мене.
Па добро ова може и како маркетинг трик да им испадне, сфаќаш, донасаш двајца браќа од Реал и Барса, малце хајп ау, ќе ги пратат скаути пичке материне.

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.625
Поени од реакции
11.689
Интересна шпекулација излезе за Роналдо у ПСЖ али прво ќе требало од Ибра да се откачат ради ФФП.

Можно ли е Реал да го даат па да атакуваат на Хазард рецимо?
чул те господ, дај нека го соберат Јунајтед Ибра и сите среќни (y)

Kajgana Shop

На врв Bottom