R
2.5 milioni funti.Колку кошташе трансферов?
за малце 10 ќе му изваевте.2.5 milioni funti.
А УЏибрил Сисе во Сент Пијеро од островот Реунион кој му пропаѓа на Франција а се наоѓа до Мадагаскар.
У која лига играат овие?Џибрил Сисе во Сент Пијеро од островот Реунион кој му пропаѓа на Франција а се наоѓа до Мадагаскар.
Да го искористам моментов да споделам една интересна ситуација од минатото. Со дечково од исто маало бевме, и негде околу 4то одделение трениравме кошарка у Карпош Соколи (да, ја едно време бев мултиталент, пошто ств бев добар се мислеа да ме пребацат у групата кај што беа постарите, евентуално и стварно се деси тоа ). Он беше добар, еден од првите од нас копиљана што успеваше да добаци до кошот од тројка И по некое време типов престана доаѓа на тренинзи. Тренеров прашува, кај е оној Даре бе, зашто не доаѓа више? И едно дете вика „отиде да тренира фудбал“. И ние сите се газиме од смеење „ахахахаха фудбал отишол да тренира бе, каков бот“.Дарко Велковски од Работнички во Вардар.
editДа го искористам моментов да споделам една интересна ситуација од минатото. Со дечково од исто маало бевме, и негде околу 4то одделение трениравме кошарка у Карпош Соколи (да, ја едно време бев мултиталент, пошто ств бев добар се мислеа да ме пребацат у групата кај што беа постарите, евентуално и стварно се деси тоа ). Он беше добар, еден од првите од нас копиљана што успеваше да добаци до кошот од тројка И по некое време типов престана доаѓа на тренинзи. Тренеров прашува, кај е оној Даре бе, зашто не доаѓа више? И едно дете вика „отиде да тренира фудбал“. И ние сите се газиме од смеење „ахахахаха фудбал отишол да тренира бе, каков бот“.
И еве не по 10 години, он на сликава У ДРЕС НА ВАРДАР, ПРИТОА НАЈСКАП ТРАНСФЕР У МАКЕДОНИЈА И ЌЕ ЛАПА 3-4 ИЛЈАДИ ЕВРА МЕСЕЧНО а ја со нозете на биро кренати пишувам на форум
Дефинитивно најглуп трансфер у историјата на спортов!
3.5м плата не му е лошо иако незнам што ќе му биде со кариерава сега..го сакаа не само Динамо Москва и доста од Премиер лига го бараа но ете он во Мексико. Овие го земаа и Уче од Виљареал.Дефинитивно најглуп трансфер у историјата на спортов!
Па нели у Динамо Москва ќе иде?
Ај ќе разберев да беше од тие простори таму па да го влече накај дома.3.5м плата не му е лошо иако незнам што ќе му биде со кариерава сега..го сакаа не само Динамо Москва и доста од Премиер лига го бараа но ете он во Мексико. Овие го земаа и Уче од Виљареал.
И Имбула
И Пaјет гo прoдaле. Oстaнaa без двaјцaтa нaјдoбри пoединци. Убедливo нaјдoбри.
Кaкви им се плaнoвите нa Мaрсеј ?[DOUBLEPOST=1434652812][/DOUBLEPOST]Аaaa зaбoрaвив. И Андре Ају
Ама нема уште официјално за него така ? Или имаш некоја информација од прва рака ?И Имбула