- Член од
- 5 март 2018
- Мислења
- 16.450
- Поени од реакции
- 18.707
Епа нема да глеаш, многу ми е жалШо не сфати? Сакам да глеам меч меѓу Роналдо и Меси. Ако не ти се гледа, не гледај, едноставно е.
Епа нема да глеаш, многу ми е жалШо не сфати? Сакам да глеам меч меѓу Роналдо и Меси. Ако не ти се гледа, не гледај, едноставно е.
Другар земи закопај и го на некое пиче батали фудбал на некој период.Јас би гледал, заради Меси и Роналдо. Шо ти е чудно?
Мести ми ја ЕленаДругар земи закопај и го на некое пиче батали фудбал на некој период.
Другар Елена не е за тебе,не ти треба таква,на најголем душман не би му ја набацил.Следна недела ќе ти пишам дојди со мене ќе бираш која сакаш.Мести ми ја Елена
Требаше да им каже некој пред да го организираат натреваротКој избудален би гледал Ал Наср со Интер Мајами жити се
Готово ќе се испотепаат сите да гледаат Ал наср со пензионерите од Мајами, дури има будалиТребаше да им каже некој пред да го организираат натреварот
Се надеваа клубовите дека ќе ги гледа некој, без да се консултираат со кајгана форум... Памет за нареден пат
Ја гледаше ?А што убава текма идеше вчера рецимо.
Депај vs Фалкао.
Од каде би знаел инаку?Ја гледаше ?
Да не не беше интереснаОд каде би знаел инаку?
Среќа што шпански ни е мајчин јазик па се разбравме од постов.Еве сте
Транслејт има под постот, ги гибам Че и колегата негов оти се разочараа дека нема да гледаат дуел на Меси и Роналдо.Среќа што шпански ни е мајчин јазик па се разбравме од постов.
Кога пишуваш двата се однесува на предмети. За личности се користи двајцата.Транслејт има под постот, ги гибам Че и колегата негов оти се разочараа дека нема да гледаат дуел на Меси и Роналдо.
Како шо гледам и двата на трибини беа а луѓето на утакмицата карти купија баш заради нив двата
Од Битола сум побогуКога пишуваш двата се однесува на предмети. За личности се користи двајцата.
Да ми ги излижат јајцата.