Фудбалери Кајганџии! Season 12/13 [Пријавување: Играме 8х8 на поголем терен!]

Статус
Затворена за нови мислења.

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
АБЕ ДЕЧКИ ЗА ЕДНА НЕДЕЛА ИГРАМЕ НА ТРЕВА ВО БАЛОН, ЗА ЕДНА ЕБАНА НЕДЕЛА СЕ ИСПОКАРАВТЕ :mad:.

Смирете страсти и да не се игра сеа не е трагедија а од следната недела НА ТРЕВА.

Ајде доста караници, супер си поминувавме и пак супер ќе си поминуваме :).

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.910
Поени од реакции
7.481
Брате има право...Све беше договорено ја минатата недела бев импресиониран од дечките што беа (што играа)и муабет и фудбал и забава на едно место имаше.Не сега еден од главните организатори рече дека не игра на бетон останативе продолжија со списоков,сеа ако некој откажува заради бетон треба малу да се размисли...Ја гарантирам дека ќе се испокршиме на бетон(недај боже)7х е полизгаво од кој било паркет и плус ако паднеш цел крв ќе станеш,имам пораснато на бетон со фудбал сеа знам дека е голема разликата меѓу паркет,бетон и трева.
Што ако ти кажам дека пред тоа се играше фудбал на отворено и на бетон и немаше никакви падови и такви срања?Отидовме во сала ЛОМ се напраивме сите.Ова не да се контрам онака ти го кажувам дека надвор повеќе се пази од сала.Јас не реков дека нема право Даворче,идеата за играње во Аеродром ја дадов поради тоа ШТО-Ако играме во сала треба да платиме и сме ОГРАНИЧЕНИ со време,а сме 18 души,вака надвор времето нема да биде ладно (ЧИТАЈ 24 СТЕПЕНИ) и нема да сме ограничени,можеме раат да направиме секаков план.
Во никој случај не се бунев да играме во сала,еве реков предходниот пат не доаѓам во расадник никако но сега би дошол..доколку се договорите...не знам зашто толку компликувате.

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Па сите сме за во сала кој не е... 100 пати кажавме ако се најде сала да играме. Ја се јавив во форца нема балон остаив инфо за БТ салата ама таму е 4+1 од тоа повеќе не знам... Се е на муабети а сала нема.
Па што направивме проблем ако сите сме за в сала.Цело време се караме затоа што ќе се игра надвор на бетон и сега испаѓа дека немам појма зошто се караме видите за всала и кажате конечен одговор да се знае!!!
--- надополнето: Oct 10, 2011 5:05 PM ---
Што ако ти кажам дека пред тоа се играше фудбал на отворено и на бетон и немаше никакви падови и такви срања?Отидовме во сала ЛОМ се напраивме сите.Ова не да се контрам онака ти го кажувам дека надвор повеќе се пази од сала.Јас не реков дека нема право Даворче,идеата за играње во Аеродром ја дадов поради тоа ШТО-Ако играме во сала треба да платиме и сме ОГРАНИЧЕНИ со време,а сме 18 души,вака надвор времето нема да биде ладно (ЧИТАЈ 24 СТЕПЕНИ) и нема да сме ограничени,можеме раат да направиме секаков план.
Во никој случај не се бунев да играме во сала,еве реков предходниот пат не доаѓам во расадник никако но сега би дошол..доколку се договорите...не знам зашто толку компликувате.
Друго е налето друго е сега ај нема врска како и да е договоритесе да видиме више еднаш што како..
Пс.Отидов ја да учам ќе прочитам после што сте направиле.

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Па што направивме проблем ако сите сме за в сала.Цело време се караме затоа што ќе се игра надвор на бетон и сега испаѓа дека немам појма зошто се караме видите за всала и кажате конечен одговор да се знае!!!
Ај прочитај уште еднаш што сум пишал. Сала нема. Односно тие две што ги оставив тука не одговараа БТ е 4+1 а Форца нема балон. Ако се најде сала одма идеме сите... Ама пошто утре е вторник а сала нема Сајбер даде предлог да се игра во Студентски дом. Ако најдеме сала кој мислиш дека ќе игра надвор? Ја ќе играм и на бетон само за да играме што е до мене ми е сеедно.

gade

Augustus
Член од
12 април 2008
Мислења
4.850
Поени од реакции
5.169
Ај прочитај уште еднаш што сум пишал. Сала нема. Односно тие две што ги оставив тука не одговараа БТ е 4+1 а Форца нема балон. Ако се најде сала одма идеме сите... Ама пошто утре е вторник а сала нема Сајбер даде предлог да се игра во Студентски дом. Ако најдеме сала кој мислиш дека ќе игра надвор? Ја ќе играм и на бетон само за да играме што е до мене ми е сеедно.
Значи утре во 1400 кај Гоце.Да не комплицираме многу, ке се собереме, ке се истрчаме и по дома. :D

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.234
Поени од реакции
14.576
Сала има - Расадник - муабетот е колку се спремни пак да играат таму...
Ја реков минатиоут пут дека не доаѓам ама еве ај да не распиам на сите би дошол пак и во Расадник иако беше лош паркетот

A

Alexander Nevsky

Гостин
Прошлиот пат Гоуст мислам дека ја закажа салата.
Ама сега се откажа бидејќи неможеше да игра на бетон.
Ако се согласуваме сите да играме во Расадник,четврток во 4 и 30 или 5 часот,дајте ќе му пишеме на Гоуст да се јави да закаже за четврток.

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.910
Поени од реакции
7.481
Прошлиот пат Гоуст мислам дека ја закажа салата.
Ама сега се откажа бидејќи неможеше да игра на бетон.
Ако се согласуваме сите да играме во Расадник,четврток во 4 и 30 или 5 часот,дајте ќе му пишеме на Гоуст да се јави да закаже за четврток.
Се е тоа ОК,ќе играме во Четврток во 17:00 еве...ама кажи ми што ќе правиме зашто има + 4 кои се пријавија одпосле...како ќе се менуваме?
Ова е проблемот што треба да го решиме и после сме раат...

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Се е тоа ОК,ќе играме во Четврток во 17:00 еве...ама кажи ми што ќе правиме зашто има + 4 кои се пријавија одпосле...како ќе се менуваме?
Ова е проблемот што треба да го решиме и после сме раат...
Па не мора да ги играте ако не сакате иако секоја екипа да си има по 2 замени не е никаква греда :). Јас и Топче често сме се менувале без никаков проблем, се зависи од луѓето :).

А и ти самиот не знаеш дали можеш да издржиш цела утакмица ;).

Изгледа следната недела пак ќе мора јас да праќам ПП на сите :).

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.910
Поени од реакции
7.481
Па не мора да ги играте иако секоја екипа да си има по 2 замени не е никаква греда :). Јас и Топче често сме се менувале без никаков проблем, се зависи од луѓето :).

А и ти самиот не знаеш дали можеш да издржиш цела утакмица ;).
Абе лошо ме разбирате...премногу лошо,кој рече дека јас нема да се менувам?
Џабе е јас да се менувам,не може 4 да влезат место мене,треба другите да го прифатат тоа брат...знаеш и сам дека е така...
Ајде чим така да го почнеме списокот за во ЧЕТВРТОК 17:00 КОЈ ЌЕ ИГРА СО ПО 2 ЗАМЕНИ ОД СЕКОЈА ЕКИПА!
1.Nomoregames!
2.
3.
4.
5.
6.
.
.
.
.

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Јас играм и со 2 замени... А инаку дали може тие што се 4ца да најдат уште двајца и да направат трет тим па у таа сала да се игра два термина?

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Абе лошо ме разбирате...премногу лошо,кој рече дека јас нема да се менувам?
Џабе е јас да се менувам,не може 4 да влезат место мене,треба другите да го прифатат тоа брат...знаеш и сам дека е така...
Ајде чим така да го почнеме списокот за во ЧЕТВРТОК 17:00 КОЈ ЌЕ ИГРА СО ПО 2 ЗАМЕНИ ОД СЕКОЈА ЕКИПА!
1.Nomoregames!
2.
3.
4.
5.
6.
.
.
.
.
Екипите ви беа готови и средени ама откажаа Гоуст на бетон и Рашн Кид ради саатот.

Треба сала да земете за четврток од 17 за на сите да им одговара инаку нишо не прајте вака, ќе се преполовите, искарате и поделите на табори што е многу тупо а плус и за новиве пријавени даваме слика дека сме катастрофа за организација, ќе им се одмили коа ќе ја видат темата :).

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.234
Поени од реакции
14.576
Јас играм и со 2 замени... А инаку дали може тие што се 4ца да најдат уште двајца и да направат трет тим па у таа сала да се игра два термина?
Проблемот е што имаше луѓе после нас...
Ако може Гоуст да се јави да праша пак може нема да играат оваа недела луѓето ама чисто сумљам...

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Проблемот е што имаше луѓе после нас...
Ако може Гоуст да се јави да праша пак може нема да играат оваа недела луѓето ама чисто сумљам...
Најдобро би било Гоуст да се јави и да резервира во сала Расадник и да играме со замени за да дојдат сите. Јас да имам број одма би резервирал за да не се случи да нема термин.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom