Фудбалери Кајганџии! Season 12/13 [Пријавување: Играме 8х8 на поголем терен!]

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Значи пополнуваме список ама за каде дефинитивно?

В

Вори

Гостин
Какви луѓе сте биле вие,секоја чест.До вчера значи бевме договорени сите,уште место и термин фалеа и готово.Денеска идат падобранци кои не беа предвидени за игра и кажуваат прописи и правила и безобразно улетуваат и напаѓаат одредени членови.
Две недели се малтретирам,губам време за да се собереме двапати по ред да играме.Не планирав да се враќам во мојот град заради фудбалов што мислев дека ќе го играме неделава.Откажав фудбал со колеги од факултет заради евентуалниот фудбал со кајганџииве неделава.
И сега све беше како подмачкано и наеднаш за три саати се смени се.Наместо да учам,киснев на форум да договорам фудбал,а вие играте курот.Добро,нека ви служи на чест.
Криво ми е само што имав погрешни впечатоци за некои личности.
Игравме во сала минатиот пат,се беше океј.Сега бевме договорени за балон или сала,се беше океј.За да наеднаш им текне на некои,дека на 15-ти Октомври да играме фудбал надвор на бетон,на -34.На бетон не сме можеле да се повредиме,а во сала сме можеле.

Тапа сте,правете што сакате.Јас не играм.И од денеска па натаму,губите уште еден редовен играч за фудбал.

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Инаку да ве утешам сите, од следната недела јас и Cthulhu^ ќе ги поминеме со кола сите балони (кој сака нека ни прави друштво) и ќе ги пишеме сите слободни терени и саати. Ако некој е во близина на балон нека праша и пише да не мора ние да одиме :).

Така да планирајте од следната недела во балон на трева редовно ќе играме :).

Пс. Вори, јас мака видов пред 2 недели да организирам, нормално е да иде тешко, не се разочарувај одма, јас шо да кажам за саботата на дожд идам повреден ем не играм а пола откажаа и плус палецот го повредив :).

Малку трпение, чим го имаме балонот во фиксен термин ќе биде друга прикаска, издржете уште една недела да не се испокарате :).

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Инаку да ве утешам сите, од следната неделе јас и Cthulhu^ ќе ги поминеме со кола сите балони (кој сака нека ни прави друштво) и ќе ги пишеме сите слободни терени и саати. Ако некој е во близина на балон нека праша и пише да не мора ние да одиме :).

Така да планирајте од следната недела во балон на трева редовно ќе играме :).
Ова го кажавме 20 пати јас се јавив во Форца ги имам термините ги пишав тука имам и број одма можам да закажам ама важат баш за тогаш следна недела сега не е уште поставен балон.

Cyber Knight

House music
Член од
16 мај 2007
Мислења
785
Поени од реакции
186
Какви луѓе сте биле вие,секоја чест.До вчера значи бевме договорени сите,уште место и термин фалеа и готово.Денеска идат падобранци кои не беа предвидени за игра и кажуваат прописи и правила и безобразно улетуваат и напаѓаат одредени членови.
Две недели се малтретирам,губам време за да се собереме двапати по ред да играме.Не планирав да се враќам во мојот град заради фудбалов што мислев дека ќе го играме неделава.Откажав фудбал со колеги од факултет заради евентуалниот фудбал со кајганџииве неделава.
И сега све беше како подмачкано и наеднаш за три саати се смени се.Наместо да учам,киснев на форум да договорам фудбал,а вие играте курот.Добро,нека ви служи на чест.
Игравме во сала минатиот пат,се беше океј.Сега бевме договорени за балон или сала,се беше океј.За да наеднаш им текне на некои,дека на 15-ти Октомври да играме фудбал надвор на бетон,на -34.На бетон не сме можеле да се повредиме,а во сала сме можеле.

Тапа сте,правете што сакате.Јас не играм.И од денеска па натаму,губите уште еден редовен играч за фудбал.
Вори другарче, чил. Ќе ја истераме неделава, ќе се истрчаме и издуваме. После натенане бараме термин и играме за стално во балон. Без нервозации, да се нацрташ у четврток да не те утепам :)

В

Вори

Гостин
Не бе друже,се тупам две недели за да некој дојде отпосле и усере све.Како беше све супер прошлиот пат.И на темава и кога игравме,ептен убаво си поминавме.

Мене ме нервира едно нешто.Јас да побарав да играм,а да беа пополнети списоците,сигурен сум дека ќе ме одбиевте без око да ви трепне(ти не,ама останатите).
Вчера све беше океј,имав пишано што и како,никој жив не се побуни.Денеска излегоа повеќе играчи,и тоа е океј,реков дека ќе се снајдеме.Арно ама,безобразлукот на човекот е толку голем,што секогаш бара преку леб погача.Некој не ни беше планиран до вчера,а денеска дојде и пропишува одма закони.Закажува термини и места,кажува кој и каде ќе игра и останато.

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.910
Поени од реакции
7.481

Не се нервирај момче,ќе ти дадам иначе глава ЏЕКОВСКА!:D
Се шалам...уживај ајде ќе се договориме ,секој почеток е тежок..не се нервирај одма(y)

gade

Augustus
Член од
12 април 2008
Мислења
4.850
Поени од реакции
5.169
Утре во 1400 јас ќе се појавам на игралиштето кај Гоце Делчев, кој сака нека дојде. :) На крај краева ќе си потрчам малку.

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Мене ме нервира едно нешто.Јас да побарав да играм,а да беа пополнети списоците,сигурен сум дека ќе ме одбиевте без око да ви трепне(ти не,ама останатите)..
Јас прв ќе бев и ти да играш така да не вади паушални заклучоци и без нервози, за недела дена се работи ;).

Cyber Knight

House music
Член од
16 мај 2007
Мислења
785
Поени од реакции
186
Утре во 1400 јас ќе се појавам на игралиштето кај Гоце Делчев, кој сака нека дојде. :) На крај краева ќе си потрчам малку.
Ако имаш топка ќе дојдам. Ако немаш - пак ќе дојдам. :)

В

Вори

Гостин
Чест на исклучоци,секако.Не се сите исти.Не играм никогаш повеќе,имате доволно играчи.Убаво забавувајте се и то е то.Не сум ни некоја ѕвезда па да извојевам овде,едноставно страшно ме изнервираа некои лица.

Последен пост од мене на темава.

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Не се нервирај момче,ќе ти дадам иначе глава ЏЕКОВСКА!:D
Се шалам...уживај ајде ќе се договориме ,секој почеток е тежок..не се нервирај одма(y)
Брате има право...Све беше договорено ја минатата недела бев импресиониран од дечките што беа (што играа)и муабет и фудбал и забава на едно место имаше.Не сега еден од главните организатори рече дека не игра на бетон останативе продолжија со списоков,сеа ако некој откажува заради бетон треба малу да се размисли...Ја гарантирам дека ќе се испокршиме на бетон(недај боже)7х е полизгаво од кој било паркет и плус ако паднеш цел крв ќе станеш,имам пораснато на бетон со фудбал сеа знам дека е голема разликата меѓу паркет,бетон и трева.

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Брате има право...Све беше договорено ја минатата недела бев импресиониран од дечките што беа (што играа)и муабет и фудбал и забава на едно место имаше.Не сега еден од главните организатори рече дека не игра на бетон останативе продолжија со списоков,сеа ако некој откажува заради бетон треба малу да се размисли...Ја гарантирам дека ќе се испокршиме на бетон(недај боже)7х е полизгаво од кој било паркет и плус ако паднеш цел крв ќе станеш,имам пораснато на бетон со фудбал сеа знам дека е голема разликата меѓу паркет,бетон и трева.
Па сите сме за во сала кој не е... 100 пати кажавме ако се најде сала да играме. Ја се јавив во форца нема балон остаив инфо за БТ салата ама таму е 4+1 од тоа повеќе не знам... Се е на муабети а сала нема.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom