- Член од
- 17 декември 2008
- Мислења
- 4.232
- Поени од реакции
- 3.868
Кај ќе игра уште се немам договорено го нема CAPITENO и се општ хаос :SБлу Арми игра сеа го прашав.
Кај ќе игра уште се немам договорено го нема CAPITENO и се општ хаос :SБлу Арми игра сеа го прашав.
Ова го кажавме 20 пати јас се јавив во Форца ги имам термините ги пишав тука имам и број одма можам да закажам ама важат баш за тогаш следна недела сега не е уште поставен балон.Инаку да ве утешам сите, од следната неделе јас и Cthulhu^ ќе ги поминеме со кола сите балони (кој сака нека ни прави друштво) и ќе ги пишеме сите слободни терени и саати. Ако некој е во близина на балон нека праша и пише да не мора ние да одиме.
Така да планирајте од следната недела во балон на трева редовно ќе играме.
Вори другарче, чил. Ќе ја истераме неделава, ќе се истрчаме и издуваме. После натенане бараме термин и играме за стално во балон. Без нервозации, да се нацрташ у четврток да не те утепамКакви луѓе сте биле вие,секоја чест.До вчера значи бевме договорени сите,уште место и термин фалеа и готово.Денеска идат падобранци кои не беа предвидени за игра и кажуваат прописи и правила и безобразно улетуваат и напаѓаат одредени членови.
Две недели се малтретирам,губам време за да се собереме двапати по ред да играме.Не планирав да се враќам во мојот град заради фудбалов што мислев дека ќе го играме неделава.Откажав фудбал со колеги од факултет заради евентуалниот фудбал со кајганџииве неделава.
И сега све беше како подмачкано и наеднаш за три саати се смени се.Наместо да учам,киснев на форум да договорам фудбал,а вие играте курот.Добро,нека ви служи на чест.
Криво ми е само што имав погрешни впечатоци за некои личности.
Игравме во сала минатиот пат,се беше океј.Сега бевме договорени за балон или сала,се беше океј.За да наеднаш им текне на некои,дека на 15-ти Октомври да играме фудбал надвор на бетон,на -34.На бетон не сме можеле да се повредиме,а во сала сме можеле.
Тапа сте,правете што сакате.Јас не играм.И од денеска па натаму,губите уште еден редовен играч за фудбал.
Не се нервирај момче,ќе ти дадам иначе глава ЏЕКОВСКА!Какви луѓе сте биле вие,секоја чест.До вчера значи бевме договорени сите,уште место и термин фалеа и готово.Денеска идат падобранци кои не беа предвидени за игра и кажуваат прописи и правила и безобразно улетуваат и напаѓаат одредени членови.
Две недели се малтретирам,губам време за да се собереме двапати по ред да играме.Не планирав да се враќам во мојот град заради фудбалов што мислев дека ќе го играме неделава.Откажав фудбал со колеги од факултет заради евентуалниот фудбал со кајганџииве неделава.
И сега све беше како подмачкано и наеднаш за три саати се смени се.Наместо да учам,киснев на форум да договорам фудбал,а вие играте курот.Добро,нека ви служи на чест.
Криво ми е само што имав погрешни впечатоци за некои личности.
Игравме во сала минатиот пат,се беше океј.Сега бевме договорени за балон или сала,се беше океј.За да наеднаш им текне на некои,дека на 15-ти Октомври да играме фудбал надвор на бетон,на -34.На бетон не сме можеле да се повредиме,а во сала сме можеле.
Тапа сте,правете што сакате.Јас не играм.И од денеска па натаму,губите уште еден редовен играч за фудбал.
Јас прв ќе бев и ти да играш така да не вади паушални заклучоци и без нервози, за недела дена се работиМене ме нервира едно нешто.Јас да побарав да играм,а да беа пополнети списоците,сигурен сум дека ќе ме одбиевте без око да ви трепне(ти не,ама останатите)..
Ако имаш топка ќе дојдам. Ако немаш - пак ќе дојдам.Утре во 1400 јас ќе се појавам на игралиштето кај Гоце Делчев, кој сака нека дојде.На крај краева ќе си потрчам малку.
Брате има право...Све беше договорено ја минатата недела бев импресиониран од дечките што беа (што играа)и муабет и фудбал и забава на едно место имаше.Не сега еден од главните организатори рече дека не игра на бетон останативе продолжија со списоков,сеа ако некој откажува заради бетон треба малу да се размисли...Ја гарантирам дека ќе се испокршиме на бетон(недај боже)7х е полизгаво од кој било паркет и плус ако паднеш цел крв ќе станеш,имам пораснато на бетон со фудбал сеа знам дека е голема разликата меѓу паркет,бетон и трева.Не се нервирај момче,ќе ти дадам иначе глава ЏЕКОВСКА!
Се шалам...уживај ајде ќе се договориме ,секој почеток е тежок..не се нервирај одма![]()
1.Вори
2.Инзаги
3._Ghost_ X
4.RussianKid
5.El_Matocho
6.Сајбер![]()
7. Supervisor
8. Cthulhu^ ДОАЃАМ!
9.Levakot 1985 idam
10.gade
11.Топче
12.NomoregameS
13.KIFLA
14. Ханибал
15.The Dude![]()
17. Blue Army
Па сите сме за во сала кој не е... 100 пати кажавме ако се најде сала да играме. Ја се јавив во форца нема балон остаив инфо за БТ салата ама таму е 4+1 од тоа повеќе не знам... Се е на муабети а сала нема.Брате има право...Све беше договорено ја минатата недела бев импресиониран од дечките што беа (што играа)и муабет и фудбал и забава на едно место имаше.Не сега еден од главните организатори рече дека не игра на бетон останативе продолжија со списоков,сеа ако некој откажува заради бетон треба малу да се размисли...Ја гарантирам дека ќе се испокршиме на бетон(недај боже)7х е полизгаво од кој било паркет и плус ако паднеш цел крв ќе станеш,имам пораснато на бетон со фудбал сеа знам дека е голема разликата меѓу паркет,бетон и трева.