gade
Augustus
- Член од
- 12 април 2008
- Мислења
- 4.850
- Поени од реакции
- 5.169
Имам за футсал, but that will do.Ако имаш топка ќе дојдам. Ако немаш - пак ќе дојдам.![]()
Имам за футсал, but that will do.Ако имаш топка ќе дојдам. Ако немаш - пак ќе дојдам.![]()
Што ако ти кажам дека пред тоа се играше фудбал на отворено и на бетон и немаше никакви падови и такви срања?Отидовме во сала ЛОМ се напраивме сите.Ова не да се контрам онака ти го кажувам дека надвор повеќе се пази од сала.Јас не реков дека нема право Даворче,идеата за играње во Аеродром ја дадов поради тоа ШТО-Ако играме во сала треба да платиме и сме ОГРАНИЧЕНИ со време,а сме 18 души,вака надвор времето нема да биде ладно (ЧИТАЈ 24 СТЕПЕНИ) и нема да сме ограничени,можеме раат да направиме секаков план.Брате има право...Све беше договорено ја минатата недела бев импресиониран од дечките што беа (што играа)и муабет и фудбал и забава на едно место имаше.Не сега еден од главните организатори рече дека не игра на бетон останативе продолжија со списоков,сеа ако некој откажува заради бетон треба малу да се размисли...Ја гарантирам дека ќе се испокршиме на бетон(недај боже)7х е полизгаво од кој било паркет и плус ако паднеш цел крв ќе станеш,имам пораснато на бетон со фудбал сеа знам дека е голема разликата меѓу паркет,бетон и трева.
Па што направивме проблем ако сите сме за в сала.Цело време се караме затоа што ќе се игра надвор на бетон и сега испаѓа дека немам појма зошто се караме видите за всала и кажате конечен одговор да се знае!!!Па сите сме за во сала кој не е... 100 пати кажавме ако се најде сала да играме. Ја се јавив во форца нема балон остаив инфо за БТ салата ама таму е 4+1 од тоа повеќе не знам... Се е на муабети а сала нема.
Друго е налето друго е сега ај нема врска како и да е договоритесе да видиме више еднаш што како..Што ако ти кажам дека пред тоа се играше фудбал на отворено и на бетон и немаше никакви падови и такви срања?Отидовме во сала ЛОМ се напраивме сите.Ова не да се контрам онака ти го кажувам дека надвор повеќе се пази од сала.Јас не реков дека нема право Даворче,идеата за играње во Аеродром ја дадов поради тоа ШТО-Ако играме во сала треба да платиме и сме ОГРАНИЧЕНИ со време,а сме 18 души,вака надвор времето нема да биде ладно (ЧИТАЈ 24 СТЕПЕНИ) и нема да сме ограничени,можеме раат да направиме секаков план.
Во никој случај не се бунев да играме во сала,еве реков предходниот пат не доаѓам во расадник никако но сега би дошол..доколку се договорите...не знам зашто толку компликувате.
Ај прочитај уште еднаш што сум пишал. Сала нема. Односно тие две што ги оставив тука не одговараа БТ е 4+1 а Форца нема балон. Ако се најде сала одма идеме сите... Ама пошто утре е вторник а сала нема Сајбер даде предлог да се игра во Студентски дом. Ако најдеме сала кој мислиш дека ќе игра надвор? Ја ќе играм и на бетон само за да играме што е до мене ми е сеедно.Па што направивме проблем ако сите сме за в сала.Цело време се караме затоа што ќе се игра надвор на бетон и сега испаѓа дека немам појма зошто се караме видите за всала и кажате конечен одговор да се знае!!!
Значи утре во 1400 кај Гоце.Да не комплицираме многу, ке се собереме, ке се истрчаме и по дома.Ај прочитај уште еднаш што сум пишал. Сала нема. Односно тие две што ги оставив тука не одговараа БТ е 4+1 а Форца нема балон. Ако се најде сала одма идеме сите... Ама пошто утре е вторник а сала нема Сајбер даде предлог да се игра во Студентски дом. Ако најдеме сала кој мислиш дека ќе игра надвор? Ја ќе играм и на бетон само за да играме што е до мене ми е сеедно.
Сала има - Расадник - муабетот е колку се спремни пак да играат таму...Ај прочитај уште еднаш што сум пишал. Сала нема. Односно тие две што ги оставив тука не одговараа БТ е 4+1 а Форца нема балон. Ако се најде сала одма идеме сите... Ама пошто утре е вторник а сала нема Сајбер даде предлог да се игра во Студентски дом. Ако најдеме сала кој мислиш дека ќе игра надвор? Ја ќе играм и на бетон само за да играме што е до мене ми е сеедно.
Се е тоа ОК,ќе играме во Четврток во 17:00 еве...ама кажи ми што ќе правиме зашто има + 4 кои се пријавија одпосле...како ќе се менуваме?Прошлиот пат Гоуст мислам дека ја закажа салата.
Ама сега се откажа бидејќи неможеше да игра на бетон.
Ако се согласуваме сите да играме во Расадник,четврток во 4 и 30 или 5 часот,дајте ќе му пишеме на Гоуст да се јави да закаже за четврток.
Па не мора да ги играте ако не сакате иако секоја екипа да си има по 2 замени не е никаква гредаСе е тоа ОК,ќе играме во Четврток во 17:00 еве...ама кажи ми што ќе правиме зашто има + 4 кои се пријавија одпосле...како ќе се менуваме?
Ова е проблемот што треба да го решиме и после сме раат...
Абе лошо ме разбирате...премногу лошо,кој рече дека јас нема да се менувам?Па не мора да ги играте иако секоја екипа да си има по 2 замени не е никаква греда. Јас и Топче често сме се менувале без никаков проблем, се зависи од луѓето
.
А и ти самиот не знаеш дали можеш да издржиш цела утакмица.
Екипите ви беа готови и средени ама откажаа Гоуст на бетон и Рашн Кид ради саатот.Абе лошо ме разбирате...премногу лошо,кој рече дека јас нема да се менувам?
Џабе е јас да се менувам,не може 4 да влезат место мене,треба другите да го прифатат тоа брат...знаеш и сам дека е така...
Ајде чим така да го почнеме списокот за во ЧЕТВРТОК 17:00 КОЈ ЌЕ ИГРА СО ПО 2 ЗАМЕНИ ОД СЕКОЈА ЕКИПА!
1.Nomoregames!
2.
3.
4.
5.
6.
.
.
.
.
Проблемот е што имаше луѓе после нас...Јас играм и со 2 замени... А инаку дали може тие што се 4ца да најдат уште двајца и да направат трет тим па у таа сала да се игра два термина?
Најдобро би било Гоуст да се јави и да резервира во сала Расадник и да играме со замени за да дојдат сите. Јас да имам број одма би резервирал за да не се случи да нема термин.Проблемот е што имаше луѓе после нас...
Ако може Гоуст да се јави да праша пак може нема да играат оваа недела луѓето ама чисто сумљам...