Фудбалери Кајганџии! Season 12/13 [Пријавување: Играме 8х8 на поголем терен!]

Статус
Затворена за нови мислења.

gade

Augustus
Член од
12 април 2008
Мислења
4.850
Поени од реакции
5.169
И јас не доаѓам, времево не е за фудбал.Плус тоа, игралиштево е катастрофа после дождот.

В

Вори

Гостин
Ќе играте сега или не?Ако не тогаш да пишам еден пост за евентуална утакмица во текот на наредната недела.

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Зашто да не се игра? Еве моментално не врне не гледам причина да се откаже плус повеќето се изјаснија дека ќе доаѓаат.

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
И јас не доаѓам, времево не е за фудбал.Плус тоа, игралиштево е катастрофа после дождот.
Ама ти си единствен што откажува, сите други идат, ќе биде мокар теренот ама ќе си ги исперете после тренерките и немате гајле :).

Не прајте од готово вересија, јас да ве гледам ќе се подберам а не па за играње да беше :).

Ајде живо малце освен што е мокро ок е времето :)

The Dude

Лајно
Член од
25 мај 2009
Мислења
502
Поени од реакции
321
Ако не доаѓаат gade и другарчето значи во најдобар случај ни фалат 2-ца. Ако не доаѓа уште некој нека каже да не одиме за џабе. Тие што можат нека викнат некој да ги пополнат местата на gade.

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Gade ако не иде ќе го скршам од ќотек :mad:. А следна утакмица само клизачи ќе му правам па нека смее да не дојде :D.

Друже малку сеир ама доаѓај не заебувај сеа, на сите ни се игра :).

POWER-MKD

Per aspera ad astra
Член од
1 март 2008
Мислења
4.763
Поени од реакции
645
Доаѓам јас, ми е гајле ако врне. Голема работа ако ги намокриме тренерките. Боље тоа, него да седите на фб :)

Xak

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.610
Поени од реакции
464
Да го одложиме за утре да не се идеме денес да се ваљаме ко прасиња на дождов? :)

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
И двајца да фалат пак сте пар така да може да се игра, немате гајле :).

Пс. Веќе не ви се мешам, како се договорите така :).

В

Вори

Гостин
Ее да ви ебам,не бидете принцезички.Голема работа ако се извалкате малку.
Имам играно и на снег,и на дожд,имам играно и кога надвор грмело и светкало како лудо,па никому ништо :)

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Не знам зашто се откажувате треба цел ден да седиме на форум и да се предоговараме денес утре задутре убаво беше договорено се изјаснија повеќето дека идат, за едно вирче ли е проблемот?

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Во најлош случај (ама стварно во најлош можам да бранам ама не гарантирам за квалитет на одбраните, пошо не сум фит значи нема лутење :)).

Инаку утре може да е дамбетер време така да јас би играл на ваше место а и онака после на пивце ќе си седнеме некаде, мене и дружбата ми е битна :).

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.910
Поени од реакции
7.481
Јас во најлош случај(ама стварно во најлош можам да изведувам аути ама не гарантирам за квалитетот на изведувањето,пошо не сум фит значи нема лутење:D)
Шала на страна,што напраивте сеа ќе играте или не?Не зезајте не е до толку лошо времево...а за седнување ќе си седнеме секако:icon_mrgr:

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Јас во најлош случај(ама стварно во најлош можам да изведувам аути ама не гарантирам за квалитетот на изведувањето,пошо не сум фит значи нема лутење:D)
Шала на страна,што напраивте сеа ќе играте или не?Не зезајте не е до толку лошо времево...а за седнување ќе си седнеме секако:icon_mrgr:
Јас и ти повредени се нудиме да играме, не е нормално ова :pos:. У секој случај ти дужам фанта :D.

Како беше песничката:

И да врне и да вее и бура да коси тоа за мене ништо не е, ако треба ќе играме и боси :icon_lol:.

Xak

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.610
Поени од реакции
464
Ајде бе ако се игра, играм и јас :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom