gade
Augustus
- Член од
- 12 април 2008
- Мислења
- 4.850
- Поени од реакции
- 5.169
Утре значи во 3 саат, у шведској немири, здраво!Значи утре во 3 саат?
Утре значи во 3 саат, у шведској немири, здраво!Значи утре во 3 саат?
Ти бе зашо не играш, ај со кола те носам ако играш само да не изгубимеНапред црвени ! Оправдајте ја фаворитската улога![]()
Пак ли јас да пишам абе ќе ве скршам се јас пп да праќам, мрзи едниНапред црвенопла.... Навиваме за вас xD!!
Еј Кајзер дај збори со Аcid за насловов на темава зш иде зима и тешко да играме медицинско.. :\
Прилеп сум друже, иначе радо би. Не би го оставил тимот на цедило ни под разноТи бе зашо не играш, ај со кола те носам ако играш само да не изгубиме.
.
Уууу црвени, плави треснете ги од земја овој пат.Напред црвени ! Оправдајте ја фаворитската улога![]()
Не праќај сега bad vibe, ако треба 5вс6 ќе играме.Ми се игра, ми се плаче!Иначе плавите се 5 души ако не се лажам.
Ти си ни лидер ^^ , тоа е мораме све да се наслонуваме на тебеТи бе зашо не играш, ај со кола те носам ако играш само да не изгубиме.
Пак ли јас да пишам абе ќе ве скршам се јас пп да праќам, мрзи едни![]()
.
Ај сеа ќе пишам за 3 саат ама за следен пат коа ќе го имаме балонот тогаш ќе кажам да се смени дефинитивно.
Одиш накај клинички(по Водњанска) и првото тобако што е кај паркингот вртиш лево.Одиш право право и гледаш игралиште за фудбал.Guess what? That's it!Ајде ако не врне таму сум, иако не знам точно каде е теренов ама ќе се снајдам ваљда.