Фудбалери Кајганџии! Season 12/13 [Пријавување: Играме 8х8 на поголем терен!]

Статус
Затворена за нови мислења.
A

Alexander Nevsky

Гостин
Ајде јас сум слободен за било кога,ако се игра.
Само времево за утре може да заврне.

Cthulhu^

your neighbourhood pagan
Член од
17 јули 2006
Мислења
1.541
Поени од реакции
2.249
Е па затоа да играме во балон.

В

Вори

Гостин
Времево нема да ви чини утре,барајте друго чаре.Иначе прашавте за балон,наредна недела?

Туку сакате ние да играме за репрезентација за наредниве квалификации?Сигурно дека боље ќе играме од нашиве моментални репрезентативци.
Еве Kaiser ќе ни биде капитен,а Џеко главен шпиц.За останатите позиции ќе се договориме отпосле.
Тренер може да ни биде Џену.Ќе биде пишана во историјата како првиот женски фудбалски тренер на некоја фудбалска репрезентација.
Јако нели?

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
За утре само балон или сала барајте дечки ем ќе врне,ем ќе залади доста...

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Времево нема да ви чини утре,барајте друго чаре.Иначе прашавте за балон,наредна недела?

Туку сакате ние да играме за репрезентација за наредниве квалификации?Сигурно дека боље ќе играме од нашиве моментални репрезентативци.
Еве Kaiser ќе ни биде капитен,а Џеко главен шпиц.За останатите позиции ќе се договориме отпосле.
Тренер може да ни биде Џену.Ќе биде пишана во историјата како првиот женски фудбалски тренер на некоја фудбалска репрезентација.
Јако нели?
Не е за сеир друже, за жалење сме до кај стигнавме, нашите утакмици да се поинтересни :(.

В

Вори

Гостин
За жалење сме биле од секогаш,ама сега ситуацијата кулминираше.

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Катастрофа, тука ај договарајте се вие за играње, баталете ги дрвава, до кај сте со екипите :)?

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Најјакото е ова:
Седнуваш пред тв со реквизити да гледаш Македонија викаш одиме на победа!!
Прима Мк гол се тешиш ајде ќе им даеме и ние сега ајдее напред Мк само напред!!
После вториот гол ти иде нервоза аман бе дрва едни имаме ние одбрана Ја би играл боље од овие!!
После третиот кулминираш почнуваш да пцуеш све од ффм до тренер чак што више и Тв то настрадува..
Дава гоол Мк се враќаш психички и се надеваш на невозможното...
После 4 гасиш Тв и викаш у пм да се составам екипа Јас има 5х боље да изиграм и со срце отколку овие дрва на терен и седнуваш на форум и ''Express your feelings to others'' :D

Пс. Потполно се согласувам со Кајзер и Вори дека треба ние да играме за репрезентација да собираме потписи а ? :icon_mrgr:

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Дечки не се зезајте ви лета времето а вие плавите користите прилика за реванш зошо коа ќе се вратиме Џеко, Топче и јас шансите ви се многу мали :D.

Ќе зеам менаџер ќе ви станам, се треба да ве буткам за играње, ајде коа ќе изиграте сабота или недела :D?

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
^Само Cthulhu гледам се ангажира другиве некако како да не им се игра,петок вечер сме а уште термин немате тоа е лошо :/

Cthulhu^

your neighbourhood pagan
Член од
17 јули 2006
Мислења
1.541
Поени од реакции
2.249
E па готовани, треба по сто пати да прашува човек. Штом не им одговара ни недела од 19:00, тогаш баталете играње додека не се ископа некој друг термин во балон.

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Си знам јас шо мака видов минатата сабота, ми прегреа тастатурата од пп ама нели бевме веќе договорени и поделени :)?

Ете четворица фалиме ама мислам двајца нови се пријавија и плус Мац рече ќе ви прати играч и уште еден дечко рече ќе вика другари.

Мене не ми се праќаат сеа пак пп коа не играм инаку следен пат пак ќе се ангажирам :).

POWER-MKD

Per aspera ad astra
Член од
1 март 2008
Мислења
4.763
Поени од реакции
645
Ја иам црвена маица СКОПСКО дома, плава неам, има ли место кај црвените? :)

Член од
12 септември 2011
Мислења
15
Поени од реакции
14
Црвени:
1. Cthulhu^
2.The Dude (GK)
3. Russian Kid
4. Supervisor
5. POWER-MKD
6. DE BUS

Плави:
1. Gade
2. Xak
3. Blue Army
4.gade's friend

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.910
Поени од реакции
7.480
Црвени:
1. Cthulhu^
2.The Dude (GK)
3. Russian Kid
4. Supervisor
5. POWER-MKD
Плави:
1. Gade
2. Xak
3. Blue Army
4.gade's friend

Еве вака нешо да речеме... Ама времето...
Мац исто ќе ви пушти чоек..само договорете термин,или играјте уште порано накај 1?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom