Оваа сабота да играме овде кај што сме договорени а другата мислам дека може и таму да пробаме.Дечки, дали сте за да закажеме на новото теренче кај Работнички?
За тие што не играле, вештачката трева е совршена, теренот е со поголеми димензии од „балоните“ (читај - ракометните игралишта), головите се поголеми, има трибини за навивачи и најбитно - може да се игра 7+1. Значи, од двете екипи по 8 играчи, вкупно 16. Така ќе има место за сите, а теренот е бомбона. Нема да испадне по повеќе од 120 денари од човек.
Кажете дали одговара, па да закажеме таму
Оваа сабота не верувам дека ќе можам да дојдам (ќе пишам до утре), али за следната јас сум за теренов, сите го фалат, а никако да се договориме да играме таму, + поголем терен, креирање убаво акции, убаво истрчување... Мф мф мф прав фудбалДечки, дали сте за да закажеме на новото теренче кај Работнички?
За тие што не играле, вештачката трева е совршена, теренот е со поголеми димензии од „балоните“ (читај - ракометните игралишта), головите се поголеми, има трибини за навивачи и најбитно - може да се игра 7+1. Значи, од двете екипи по 8 играчи, вкупно 16. Така ќе има место за сите, а теренот е бомбона. Нема да испадне по повеќе од 120 денари од човек.
Кажете дали одговара, па да закажеме таму
Значи јас да дојдам кај 8. Шала на страна, од нареден пат, имате голман за на трева.Добро момци, оваа сабота ќе играме во ЈБТ (на цемент), а другата на игралиштето со вештачка трева
Значи, официјално (има и во насловот): САБОТА, 18:15 ч, игралиште на ЈБТ - Скопје!
И да, дојдете сите. Ако има доволно, ќе направиме 3 екипи и ќе играме на бољи пар. Ако не, тогаш ќе се менуваме. Најбитното од се, секогаш било пивото на клупи после натпреварот!
Тончи, ќе го викнеш газда Лувид?
Така пивцето после утакмица беше најинтересниот делДобро момци, оваа сабота ќе играме во ЈБТ (на цемент), а другата на игралиштето со вештачка трева
Значи, официјално (има и во насловот): САБОТА, 18:15 ч, игралиште на ЈБТ - Скопје!
И да, дојдете сите. Ако има доволно, ќе направиме 3 екипи и ќе играме на бољи пар. Ако не, тогаш ќе се менуваме. Најбитното од се, секогаш било пивото на клупи после натпреварот!
Тончи, ќе го викнеш газда Лувид?