Ке видиме, јас а и никој овде нема намера да чека до 6 и кусур, знаејки дека играме за 2 саата. Ке си чекам фино лепо, ако се соберат 11 луѓе, ке се пријавам, ако не здравје...Fudbal za vikend? Eve ja za golman se prijavuvam koga i da se igra.
*nema kirilica pc-vo
Не играм јас оваа и следната недела, така да без мене овој пат .Претпоставувам ако се почне список сега би било:
1. POWER-MKD
Pa kako da ne bidam super 8 godini levo krilo igrav eee vreminja ali opadna kondicijata nemozam da bidam igrac ke se istrcam 10 min i posle napred ke dremam a preferiram golman bidejki sum vtor golman na fax a i trening mi trebaДа не настане збрка, пошто POWER-MKD рече дека е голман исто.
Кајзер (или некој друг од ваша екипа што би знаел) кажи дали ќе брани Кифла сигурно, ако не брани нека дојдат двајцата голмани а ако брани кифла нека се договорат POWER-MKD и Јувентус кој ќе брани од нив а кој ќе игра.
Јувентус беше супер прошлиот пат кога влезе у игра така да ако сака нека игра
п.с. Јувентус како раката?
Мене не ми смета и онака нема да имаме доволно играчи така да ок е.Вака дечки одма уште да кажам. Едно другарче ме замоли ако имало место, би сакал да дојде...добро игра, ако може 2 места за нас у пакет .. ? Се разбира доколку не смета, треба до утре да му потврдам... Ајде на некој ако му пречи нека кажува со време Во спротивно, кажете да знам