Фудбалери Кајганџии! Season 12/13 [Пријавување: Играме 8х8 на поголем терен!]

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
11 октомври 2010
Мислења
1.104
Поени од реакции
359
Jas imam edna idea :) Sto vikate na toa golmanite da ne plakjaat :D Moze da se glasa da vidime kolku se Za a kolku Protiv :)

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Jas imam edna idea :) Sto vikate na toa golmanite da ne plakjaat :D Moze da se glasa da vidime kolku se Za a kolku Protiv :)
Голманите За, остали Против :P.
Се шалам, што е до мене како реши мнозинството така нека биде...сеедно ми е.

KIFFLA

не ме викај друже
Член од
5 ноември 2008
Мислења
548
Поени од реакции
180
Оо на мене се чекало :)
за Зелените ќе бранам,и така Јувентус ви е у состав,како што ја бранев последнава утакмица нема да ми се повтори :D

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.234
Поени од реакции
14.576
за Зелените ќе бранам,и така Јувентус ви е у состав,како што ја бранев последнава утакмица нема да ми се повтори :D
и ти предавник а :D

ја сум за голманите да не плаќаат али како сакате

The Dude

Лајно
Член од
25 мај 2009
Мислења
502
Поени од реакции
321
Колку пари трансферот? 30 сребреници? :)

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Јас сум голманите или ич да не плаќаат или да плаќаат само пола, во секој случај како каже мнозинството ќе прифатам :).

skech

United Will Rise Again
Член од
10 јули 2007
Мислења
186
Поени од реакции
37
а само голманите да плаѓаат а другите не :D
:pos:

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
и ја сум за голманите да не плаќаат..зашто да плаќа кифла, прима гол со макази од 15 метри :pos:
Види бе одма со ниски удари, демек други голмани не примиле гол со ножички :D.

И на Кифла и Јувентус може да им се случи лош ден само нивните грешки се памтат а ние другите коа ќе зезнеме гол бргу се заборава ;).

KIFFLA

не ме викај друже
Член од
5 ноември 2008
Мислења
548
Поени од реакции
180
Хеее Сајбер нешо дупчиш а,ќе се видимее пак
запамти го денот коа последен пат си ми дал гол:P

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
И јас сум за голмани да не плаќаат, мислев и така е ама овие голманиве богаташи се праат.

Иначе за во недела тешко дека ќе дојдам зашто е договорен баскет и померак ми е на таков спорт, али ако фали човек или ќе дојдам јас или ќе ви најдам некој не е проблем. :)

Член од
4 септември 2010
Мислења
439
Поени од реакции
148
Е вака сеа, цел термин нема шанси зашо некоја екипа ако три пати загуби по ред стварно ќе банкротира :D. Затоа предлагам ако веќе сите така сакаат пола термин или една третина да направиме.

Инаку за твојата изјава ако ве тепаат црвените во ист состав гол ќе си трчал не е ли пофино сите пиво да не частиш :D ? Од трчање гол по улици освен неколку запалени жени ние другите ќар нема да имаме :D.

И важи ли изјавата и за стандардниот црвен состав пошо Џеко ко позајмен играч им играше, да не речеш после пу пу не важи :D ?
Без Џеко, сепак он у зелени е.. :) или траснфер у црвени нека напраи :)
Иначе ако ве частам сите пиво е тек тогаш ќе банкротирам :D, а ств би било фино да се игра во нешто дали во пиво, сок, термин, јадење, небитно.. ќе паѓаат поише јадачки и заебанции така :D :D а и поголема мотивација :)

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Без Џеко, сепак он у зелени е.. :) или траснфер у црвени нека напраи :)
Иначе ако ве частам сите пиво е тек тогаш ќе банкротирам :D, а ств би било фино да се игра во нешто дали во пиво, сок, термин, јадење, небитно.. ќе паѓаат поише јадачки и заебанции така :D :D а и поголема мотивација :)
Последните пати кога игравме во "нешто"; дури и премногу мотивација имаше и јас така си заработив сјебани лигаменти и за малце менискус на колено. Не дека дечкото беше крив, се случува, ама тоа е мотивацијата. :)

Јас сум за да се истрчаме, да се позаебаваме и да не се фаулираме и да плачеме само зашто играме во "нешто". Мотивација е да се подружиме, барем на мене, а за докажување талент и слично си има турнири.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom