Juventus_M
GK
- Член од
- 11 октомври 2010
- Мислења
- 1.104
- Поени од реакции
- 359
Jas imam edna idea
Sto vikate na toa golmanite da ne plakjaat
Moze da se glasa da vidime kolku se Za a kolku Protiv ![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Голманите За, остали ПротивJas imam edna ideaSto vikate na toa golmanite da ne plakjaat
Moze da se glasa da vidime kolku se Za a kolku Protiv
![]()
и ти предавник аОо на мене се чекало
за Зелените ќе бранам,и така Јувентус ви е у состав,како што ја бранев последнава утакмица нема да ми се повтори![]()
Колку пари трансферот? 30 сребреници?Оо на мене се чекало
за Зелените ќе бранам,и така Јувентус ви е у состав,како што ја бранев последнава утакмица нема да ми се повтори![]()
Jas mislam ako use ednas primi takov gol treba da se penzioniraзашто да плаќа кифла, прима гол со макази од 15 метри![]()
Види бе одма со ниски удари, демек други голмани не примиле гол со ножичкии ја сум за голманите да не плаќаат..зашто да плаќа кифла, прима гол со макази од 15 метри![]()
мислиш 4? од кој едниот со макази? го памтам, го памтамХеее Сајбер нешо дупчиш а,ќе се видимее пак
запамти го денот коа последен пат си ми дал гол![]()
Без Џеко, сепак он у зелени е..Е вака сеа, цел термин нема шанси зашо некоја екипа ако три пати загуби по ред стварно ќе банкротира. Затоа предлагам ако веќе сите така сакаат пола термин или една третина да направиме.
Инаку за твојата изјава ако ве тепаат црвените во ист состав гол ќе си трчал не е ли пофино сите пиво да не частиш? Од трчање гол по улици освен неколку запалени жени ние другите ќар нема да имаме
.
И важи ли изјавата и за стандардниот црвен состав пошо Џеко ко позајмен играч им играше, да не речеш после пу пу не важи?
Последните пати кога игравме во "нешто"; дури и премногу мотивација имаше и јас така си заработив сјебани лигаменти и за малце менискус на колено. Не дека дечкото беше крив, се случува, ама тоа е мотивацијата.Без Џеко, сепак он у зелени е..или траснфер у црвени нека напраи
Иначе ако ве частам сите пиво е тек тогаш ќе банкротирам, а ств би било фино да се игра во нешто дали во пиво, сок, термин, јадење, небитно.. ќе паѓаат поише јадачки и заебанции така
![]()
а и поголема мотивација
![]()