Cyber Knight
House music
Ако давате пиво за записничка маса секоја утакмица, ја се откажувам од играње ќе бидам на записник секоја утакмицаза ова брат треба да ставиме записничка маса и по едно пиво да им даваме секоја утакмица![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако давате пиво за записничка маса секоја утакмица, ја се откажувам од играње ќе бидам на записник секоја утакмицаза ова брат треба да ставиме записничка маса и по едно пиво да им даваме секоја утакмица![]()

?
.абе голови неможеме да се организираме кој ги дал па асистенции уште мислам да баталиме тоа да се фокусираме на корнери и аутиDDDD

.Ако бидне случајно такво нешто,намерно ќе промашувам на ваши додавања,да ве зезнамЕ многу тешка работа пет мин да се одвојат секој што асистирал или дал гол да си каже после утакмица
Сеа да се јави некоја (згодна) форумџика и да рече за најдобриот асистент кафе после секоја утакмица има 100 статистики да се направат и никому нема тешко да му падне.
Ако бидне случајно такво нешто,намерно ќе промашувам на ваши додавања,да ве зезнам
Головите сам од гол до гол ако ги дадам иначе не !![]()
.

На 5-3 за плавите, како се имавме повлечено мислиш браниме гол разлика во последни секунди. Арно ама од никаде падна најбитниот гол, намаливме на 5-4, после стегнавме и како голема екипа победивме без некоја особена игра 
Задолжително. Мора да имаме 1 замена. Бар јас така мислам.1. Топче
2. alek-stuki
3. Supervisor
4. The Dude
5. Skech
6. Juventus_M (Нека каже јувентус дали ке брани за нас кога игаме вака со зелените)
ипо можностда се јави уште еден играч од кај нас за да имаме по 1 замена
Задолжително. Мора да имаме 1 замена. Бар јас така мислам.
п.с. Заборавив да го пофалам правењето на измените. Мислам дека конечно ја најдовме добитната комбинација.

1. Топче
2. alek-stuki
3. Supervisor
4. The Dude
5. Skech
6. Juventus_M (Нека каже јувентус дали ке брани за нас кога игаме вака со зелените)
и по можност да се јави уште еден играч од кај нас за да имаме по 1 замена
Iako mene ne mi smeta da branam
.
.