Cyber Knight
House music
- Член од
- 16 мај 2007
- Мислења
- 785
- Поени од реакции
- 186
А зашто да откажуваш учество? Еднаш ти простив , втор пат нема.Епа топ.Калакурница станало овде као шо рече Сајбер, мислам... Еве јавно откажуем учество.
А зашто да откажуваш учество? Еднаш ти простив , втор пат нема.Епа топ.Калакурница станало овде као шо рече Сајбер, мислам... Еве јавно откажуем учество.
Па незнам, наеднаш некако 2 тима оформирани со по 6 играчи.Наеднаш некако све излезе, али ајде мање битно.Битно да се дружите па и да победите.А зашто да откажуваш учество? Еднаш ти простив , втор пат нема.
Тоа е тој Сајбер... ако изгледа миренОстај ти наеднаш ненаеднаш ти си со мене у тим со плавите и не сакам да дискутирам повеќе,Не ме нервирај, за мојот тим ја ќе кажам дали ќе се игра со замени или не, а ако треба и кој да игра ќе кажам зашто преку к*р од она што се играше минатиот пат од плавата екипа, нема веќе да игра кој стигне!Ќе играат тие што треба да играат и тие што ги бива.Јас пак да напоменам си зборам за плавата екипа.А зашто си квалитетен играч како и урбан, ацид, вори, инзаги јувентус, гоуст , рубиа ќе играш со мене во недела.Налет веќе.Црвени, глејте си ја вашата екипа вие, а ние нашата. Ако има некој нешто против - нека ми каже мене. Доста више детски муабети.
--- надополнето: Nov 24, 2011 1:01 PM ---
1.Топче
2.alek-stuki
3.Supervisor
4.The Dude
5.Kifla
6.Skech
7.NomoregameS!
ПЛАВИ
1. Xak
2.V_Gunner*(Недела)
3.Сајбер (недела и четврток би играл и 2 пати)
4.Juventus_M
5.Urban_Mover
6.Шурикен
П.С ЏЕКО ти си црвен брат а ние имаме формирано екипа, чим си играл 10 утакмици таму нема потреба сега од наша да играш. Ако ни фалеше играч - да, нема проблем да се попуни место, ама вака кога е све ок, не ги комплицирајте работите!
Добар пост,не сакам да стварам нервоза и сега да се расправам,ќе преминам преку тоа.Остај ти наеднаш ненаеднаш ти си со мене у тим со плавите и не сакам да дискутирам повеќе,Не ме нервирај, за мојот тим ја ќе кажам дали ќе се игра со замени или не, а ако треба и кој да игра ќе кажам зашто преку к*р од она што се играше минатиот пат од плавата екипа, нема веќе да игра кој стигне!Ќе играат тие што треба да играат и тие што ги бива.Јас пак да напоменам си зборам за плавата екипа.А зашто си квалитетен играч како и урбан, ацид, вори, инзаги јувентус, гоуст , рубиа ќе играш со мене во недела.Налет веќе.Црвени, глејте си ја вашата екипа вие, а ние нашата. Ако има некој нешто против - нека ми каже мене. Доста више детски муабети.
--- надополнето: Nov 24, 2011 1:01 PM ---
1.Топче
2.alek-stuki
3.Supervisor
4.The Dude
5.Kifla
6.Skech
7.NomoregameS!
ПЛАВИ
1. Xak
2.V_Gunner*(Недела)
3.Сајбер (недела и четврток би играл и 2 пати)
4.Juventus_M
5.Urban_Mover
6.Шурикен
П.С ЏЕКО ти си црвен брат а ние имаме формирано екипа, чим си играл 10 утакмици таму нема потреба сега од наша да играш. Ако ни фалеше играч - да, нема проблем да се попуни место, ама вака кога е све ок, не ги комплицирајте работите!
Кочо Рацин недела 20:00 ако не се лажам нека потврди КифлаИ сеа, кога се игра уствари?
Значи се договоривте црвените да си се грижат за својата, а сините за својата екипа?
Така е најбоље... Може некој сака да игра со 3 измени, а некој без ниедна. Тоа е одлука на екипата!
Потврдено.Па дајте да го смениме насловот на темата тогаш... Потврдете, па да го пишам новиот термин во наслов.
Не си грешка сеа ќе биде поправено.Зошто Кочо Рацин? Нели беше Браќа Рибар балонот? Или јас сум грешка.
20? Пробај првите 10, освен Сајбер и Инзаги.Без ниедна замена никој неможе ако се фураат сите ама жими оваквово што ќе издржите 50 минути у исто темпо како првите 20...
Една замена е таман ако сакате да има убав фудбал и темпо до крај, иначе ќе падне играта на квалитет при крај како и секогаш до сеа...
Чист пример прошлата утакмица, првите 20 минути иако плавите беа послаби сепак трчаа и имаа сила се држеа, ама без ниедна измена умреа до крај...