Фудбалери Кајганџии! Season 12/13 [Пријавување: Играме 8х8 на поголем терен!]

Статус
Затворена за нови мислења.

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
А зашто да откажуваш учество? Еднаш ти простив , втор пат нема. :pos:
Па незнам, наеднаш некако 2 тима оформирани со по 6 играчи.Наеднаш некако све излезе, али ајде мање битно.Битно да се дружите па и да победите.
Ако случајно се направат тие евентуални 2 нови тима, можеби би играл таму со Гоуст. Али можеби... Четврток 18:10 нема да ми одговара 2 недели, после 2 би можел да дојдам, ради смените во школо.

Cyber Knight

House music
Член од
16 мај 2007
Мислења
785
Поени од реакции
186
Остај ти наеднаш ненаеднаш ти си со мене у тим со плавите и не сакам да дискутирам повеќе,Не ме нервирај, за мојот тим ја ќе кажам дали ќе се игра со замени или не, а ако треба и кој да игра ќе кажам зашто преку к*р од она што се играше минатиот пат од плавата екипа, нема веќе да игра кој стигне!Ќе играат тие што треба да играат и тие што ги бива.Јас пак да напоменам си зборам за плавата екипа.А зашто си квалитетен играч како и урбан, ацид, вори, инзаги јувентус, гоуст , рубиа ќе играш со мене во недела.Налет веќе.Црвени, глејте си ја вашата екипа вие, а ние нашата. Ако има некој нешто против - нека ми каже мене. Доста више детски муабети.
--- надополнето: Nov 24, 2011 1:01 PM ---
1.Топче
2.alek-stuki
3.Supervisor
4.The Dude
5.Kifla
6.Skech
7.NomoregameS!

ПЛАВИ
1. Xak
2.V_Gunner*(Недела)
3.Сајбер (недела и четврток би играл и 2 пати)
4.Juventus_M
5.Urban_Mover
6.Шурикен

П.С ЏЕКО ти си црвен брат а ние имаме формирано екипа, чим си играл 10 утакмици таму нема потреба сега од наша да играш. Ако ни фалеше играч - да, нема проблем да се попуни место, ама вака кога е све ок, не ги комплицирајте работите!

Член од
30 јуни 2011
Мислења
322
Поени од реакции
196
Cyber@ нека игра NomoregamS од кај вас јас ќе играм за црвените и таман ќе бидеме по 7(со една замена).Ако сакате ок ако не ќе паузирам неделава:)

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.230
Поени од реакции
14.571
Остај ти наеднаш ненаеднаш ти си со мене у тим со плавите и не сакам да дискутирам повеќе,Не ме нервирај, за мојот тим ја ќе кажам дали ќе се игра со замени или не, а ако треба и кој да игра ќе кажам зашто преку к*р од она што се играше минатиот пат од плавата екипа, нема веќе да игра кој стигне!Ќе играат тие што треба да играат и тие што ги бива.Јас пак да напоменам си зборам за плавата екипа.А зашто си квалитетен играч како и урбан, ацид, вори, инзаги јувентус, гоуст , рубиа ќе играш со мене во недела.Налет веќе.Црвени, глејте си ја вашата екипа вие, а ние нашата. Ако има некој нешто против - нека ми каже мене. Доста више детски муабети.
1.Топче
2.alek-stuki
3.Supervisor
4.The Dude
5.Kifla
6.Skech
7.NomoregameS!

ПЛАВИ
1. Xak
2.V_Gunner*(Недела)
4.Juventus_M
5.Urban_Mover
6.Шурикен

П.С ЏЕКО ти си црвен брат а ние имаме формирано екипа, чим си играл 10 утакмици таму нема потреба сега од наша да играш. Ако ни фалеше играч - да, нема проблем да се попуни место, ама вака кога е све ок, не ги комплицирајте работите!
Тоа е тој Сајбер... ако изгледа мирен :pos::pos:

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.908
Поени од реакции
7.476
1.Топче
2.alek-stuki
3.Supervisor
4.The Dude
5.Kifla
6.Skech
7.NomoregameS!

ПЛАВИ
1. Xak
2.V_Gunner*(Недела)
4.Juventus_M
5.Urban_Mover
6.Шурикен

Добар пост,не сакам да стварам нервоза и сега да се расправам,ќе преминам преку тоа.
Извини ако ви искомплицирав нешто:)
Црвени како ќе праиме замени?Кажете ми од сега да си знам;)

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Па ваљда на 8 минути сите по еднаш да излезат =50 минути колку што е терминот.

Член од
17 август 2011
Мислења
256
Поени од реакции
184
42-45 мин е превише за било кој да ИГРА фудбал, мислам дека е најдобро да имате по една замена според тоа што сум го видел на двете утакмици кој до сега сум ги изиграл со ВАС.
Ова е само мое мислење и се надевам дека нема да биде лошо сватено.

Се гледаме на некоја утакмица понатака.

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.223
Поени од реакции
34.514
И сеа, кога се игра уствари? :)
Значи се договоривте црвените да си се грижат за својата, а сините за својата екипа?

Така е најбоље... Може некој сака да игра со 3 измени, а некој без ниедна. Тоа е одлука на екипата! :)

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.230
Поени од реакции
14.571
Без ниедна замена никој неможе ако се фураат сите ама жими оваквово што ќе издржите 50 минути у исто темпо како првите 20...
Една замена е таман ако сакате да има убав фудбал и темпо до крај, иначе ќе падне играта на квалитет при крај како и секогаш до сеа...
Чист пример прошлата утакмица, првите 20 минути иако плавите беа послаби сепак трчаа и имаа сила се држеа, ама без ниедна измена умреа до крај...
--- надополнето: Nov 24, 2011 3:38 PM ---
И сеа, кога се игра уствари? :)
Значи се договоривте црвените да си се грижат за својата, а сините за својата екипа?

Така е најбоље... Може некој сака да игра со 3 измени, а некој без ниедна. Тоа е одлука на екипата! :)
Кочо Рацин недела 20:00 ако не се лажам нека потврди Кифла

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.223
Поени од реакции
34.514
Па дајте да го смениме насловот на темата тогаш... Потврдете, па да го пишам новиот термин во наслов.

G

_Ghost_

Гостин
Зошто Кочо Рацин? Нели беше Браќа Рибар балонот? Или јас сум грешка.

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Без ниедна замена никој неможе ако се фураат сите ама жими оваквово што ќе издржите 50 минути у исто темпо како првите 20...
Една замена е таман ако сакате да има убав фудбал и темпо до крај, иначе ќе падне играта на квалитет при крај како и секогаш до сеа...
Чист пример прошлата утакмица, првите 20 минути иако плавите беа послаби сепак трчаа и имаа сила се држеа, ама без ниедна измена умреа до крај...
20? Пробај првите 10, освен Сајбер и Инзаги. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom