Не знам дали добро те разбрав ама за четврток е ова договарање во терминот што е во наслов напишан, тој фиксниот .Кога се игра? Терминот е ист како на насловот
Тоа прашував, дали е истиот термин...Не знам дали добро те разбрав ама за четврток е ова договарање во терминот што е во наслов напишан, тој фиксниот .
Има има топло беше минатиот пат...Тоа прашував, дали е истиот термин...
Греење пуштија ли барем?
Имај трпение да почекаш до вторник вечер, обично пуниме од стандардните што се договаравме од старт па ако остане место секој може да се убаци. Сеа чекаме уште неколку да потврдат или откажат. Значи малку стрпи се иако ко шо ми се чини ќе имаме места .Дечки бе, за уште колку луѓе има местооо???????
Можам да ти кажам за црвените. До сега (без Мац) сме 6, ама има уште 2-3ца (Гејмс, Кифла, Левак...) стандардни кои треба да кажат, така што од кај нас не ми се верува дека ќе има место.Дечки бе, за уште колку луѓе има местооо???????
Само пази има стандардни кој можат да прејдат кај плавите што се имаат договарано од старт ко ти шо им попуни место минатиот пат така да сепак да почекаме сите стандардни да кажат дали ќе играат па после ќе пуниме места.Можам да ти кажам за црвените. До сега (без Мац) сме 6, ама има уште 2-3ца (Гејмс, Кифла, Левак...) стандардни кои треба да кажат, така што од кај нас не ми се верува дека ќе има место.
Плавите до сега се 5 и би требало да чекаат уште 2-3ца, би требало да има место од кај нив овој пат, ама почекај да си кажат Рашан кид, Шурикен, Хак (ако оздравел). Ако откаже барем еден од кај нив (што е доста веројатно) ќе има место.
--- надополнето: Oct 31, 2011 4:37 PM ---Плави :
_Ghost_
Cyber
Acid
Saeta Rubia
Urban_Mover
Црвени:
Mac))
Kaiser
lazzy^
Supervisor
alek-stuki