Фудбалери Кајганџии! Season 12/13 [Пријавување: Играме 8х8 на поголем терен!]

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Тоа е поентата на кошкање пред утакмица :D
Да ги демотивираш/нервираш/малтретираш противниците :D
Поентата на Топче ме мрзи да барам пред недела што пишав!!! :D

Ние стандард добро се мењаваме за вас незнам!! :)

В

Вори

Гостин
Него ај малце шала на страна, сеа нека смисли некој како ќе се менуваме за да биде фер за сите.

Двете екипи сме по 8 ваљда така да 2 резерви ќе има у секој момент.
Кој ќе не може да трча во моментот,ќе излезе.Така правевме ние минатиот пат.

Џеко,човек со аватар од Боки 13 мислиш дека сака да седи со женско друштво? :pos:

Мала шала!

The Dude

Лајно
Член од
25 мај 2009
Мислења
502
Поени од реакции
321
Урбан+ Гоуст, па уште и јас мислам дека ќе бидеме прејаки. Затоа мислам Скеч (единствено затоа што е нов и дека уште нема страна) да премине кај плавите а јас кај црвените.

Јас ќе земам 2 дреса, ако се согласат и другите (на прво место скеч) тогаш ќе играм од кај црвените, ако не плавите ќе ја извојуваат првата победа :))

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Урбан+ Гоуст, па уште и јас мислам дека ќе бидеме прејаки. Затоа мислам Скеч (единствено затоа што е нов и дека уште нема страна) да премине кај плавите а јас кај црвените.

Јас ќе земам 2 дреса, ако се согласат и другите (на прво место скеч) тогаш ќе играм од кај црвените, ако не плавите ќе ја извојуваат првата победа :))
Е добро де договори се ти со плавите може и така ама и да играш од нивна не е проблем (за една) за повеќе ќе бараме оштета :icon_lol:

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Џабе ти е пишувал не пишувал пак ќе изгубите :D
Ти си најзагреан дефинитивно. Да знам после утакмица по кој прво да зборам :) А The Dude може комотно да оди, пошто вие повеке се познавате. Да не испадне ние сме биле појаки или они. Може смена да се направи, да бидеме изедначени :)

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.230
Поени од реакции
14.571
Ти си најзагреан дефинитивно. Да знам после утакмица по кој прво да зборам :) А The Dude може комотно да оди, пошто вие повеке се познавате. Да не испадне ние сме биле појаки или они. Може смена да се направи, да бидеме изедначени :)
Ех тебе те забораив видиш и тебе те фалеа си бил добар... значи ништо сеа плавите победувате... Ај да не играме да ви ја впишеме победата одма а? :pos::pos:

Не пишујте многу дур не видел Кајзер ако се наљути он човек нема да помине ќе си одите дома офкајќи :D

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Ех тебе те забораив видиш и тебе те фалеа си бил добар... значи ништо сеа плавите победувате... Ај да не играме да ви ја впишеме победата одма а? :pos::pos:

Не пишујте многу дур не видел Кајзер ако се наљути он човек нема да помине ќе си одите дома офкајќи :D
Затоа ви даваме играч, кој ке ве заебава после цела недела. :D

В

Вори

Гостин
Ќе ви враќаме стар играч,ќе ви земаме нов и завршена работа,Се разбира,ако прифатат и двете страни.
И доста провоцирате,ова влијае на мене,лошо ќе играм :mad:

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.230
Поени од реакции
14.571
Затоа ви даваме играч, кој ке ве заебава после цела недела. :D
Чекај како тоа ни давате играч? :D
--- надополнето: Oct 27, 2011 6:54 PM ---
Ќе ви враќаме стар играч,ќе ви земаме нов и завршена работа,Се разбира,ако прифатат и двете страни.
И доста провоцирате,ова влијае на мене,лошо ќе играм :mad:
Тоа е целта Вори :D немој уште ти да бидеш расположен тогаш ништо не праиме :(

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Ај не плачете само заебанција е заебанција. А за играчите најубаво таму ќе се договориме не е крај на светот ако некој премине од една во друга екипа битно е црвените да тепаат :icon_lol:

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Чекај како тоа ни давате играч? :D
--- надополнето: Oct 27, 2011 6:54 PM ---

Тоа е целта Вори :D немој уште ти да бидеш расположен тогаш ништо не праиме :(
The Dude праша од кај нас да игра и никој не го одби. Ама по се изгледа ке игра кај вас, не се противиме :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom