Фудбалери Кајганџии! Season 12/13 [Пријавување: Играме 8х8 на поголем терен!]

Статус
Затворена за нови мислења.
В

Вори

Гостин
Aјде душички,очекувам да го ставите идолот на Бокица.
Браво за Лејзи,прв го скрши мразот :D

Слободно можете да ја искористите мојава слика,нема да ви замерам.

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Не пишам една недела :(. Џабе новите патики :(. Честито плави подобри бевте. Аватар од утре ќе сменам, уморен сум и срам ми е сеа да барам :place:.

Крив сум за еден гол, ете морав да си кажам, ГЛУП :mad:.

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Не пишам една недела :(. Џабе новите патики :(. Честито плави подобри бевте. Аватар од утре ќе сменам, уморен сум и срам ми е сеа да барам :place:.

Крив сум за еден гол, ете морав да си кажам, ГЛУП :mad:.
Ехх не се разочарувај толку бе брат се случува!! :)

The Dude

Лајно
Член од
25 мај 2009
Мислења
502
Поени од реакции
321
2 гола против моите, се надевам ќе ми земат за олеснителна околност што не прославував :pos:

Иначе како единствен непоразен член на кајгана си земам за право оваа недела на аватар да го носам мојот колега (исто така никогаш поразен) Чак Норис :)

За играта... црвените некако повеќе трчаа и поборбено ми делуваа, ние со помирна игра и со повеќе подавања по земја (иако на моменти конфузно) заслужено победивме. И да Кифла ѕверски им избрани, одлично влегуваше во шут.

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
2 гола против моите, се надевам ќе ми земат за олеснителна околност што не прославував :pos:

Иначе како единствен непоразен член на кајгана си земам за право оваа недела на аватар да го носам мојот колега (исто така никогаш поразен) Чак Норис :)

За играта... црвените некако повеќе трчаа и поборбено ми делуваа, ние со помирна игра и со повеќе подавања по земја (иако на моменти конфузно) заслужено победивме. И да Кифла ѕверски им избрани, одлично влегуваше во шут.
Два гола еј, два гола абе како не ти е срам бе ц ц :icon_mrgr: шала шала али и те како им ја подобри играта абе црвен играч бе не е заебанција :icon_lol:
Ајде сеа да не им го скратиме кеифот нека се радуваат еднаш заслужена победа.

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Успеав и јас да стигнам до дома. Честито нека ни е победата и поздрав специјален до најоптимистички расположениот Топче. Аватарите ви се најбољи, незнаев дека во тоа играме, али као и да е топ ви стојат.

Без навреда Шурикен.МораааааааааааааааааФФФ!!
Пс.Поздрав до Топче! :pos: :pos:
Ти вакви работи веке не. Молим те :D

В

Вори

Гостин
Ќе продоложам да ви се качувам на глава,зошто веќе доста беше вие мене да ме дупчите,но да напишам еден поозбилен коментар за утакмицава :)

Добра утакмица,не дека победивме,али стварно беше добра :D Почнавме добро,дадовме рано гол.И за првпат мислам дека поведовме.
Конечно ние плавите прекинавме со високи топки и игравме по земја,и тоа се покажа доста ефективно.
На црвените им фалеше Џеко во нападот,и Дјуд малце во средината.Немаше кој да им разигра.А нас Дјуд ни заврши работа,супер играч е.Ама и ние сите бевме исто така добри,и не зависиме од еден играч.Независно дали е Дјуд или некој друг :) Играме добро и тимски,и тоа ми се свиѓа.
Имаме одличен голман,морам да кажам тоа.Добивме засилување и во Шурикен,супер партија друже.Mу фалеше на Инзаги партнер во одбрана,цимеров одигра супер назад денеска.
Сајбер исто така беше многу подобар и повеќе се залагаше.Абе само неговото присуство е битно на терен,нема заебанции :D
Урбан стандардно добар,а Руското дете не го коментирам,ќе биде пристрасно,другар ми е.Али и тој секако беше добар.

Kaj црвената екипа Кифла беше фантастичен.Како само добро го затвора приодот кон голот,секоја чест.И ти се извинувам и овде поради тоа што те згазнав лошо,кога го постигнавме ние третиот гол.Несакајќи беше :)
A и останатите бевте добри,браво за прикажаната партија.Лејзи ви ја подобри уште повеќе играта,вие другите бевте стандард.

Тоа е тоа,накратко,задоволен сум што конечно ве победивме и што одигравме како што треба.
И носете го Азис на аватар сега :D

Urban_Mover

Madridista
Член од
31 октомври 2005
Мислења
2.160
Поени од реакции
125
Браво плави! :)
Интересен натпрвар беше пред се...ама си заслуживме да победиме :)
Конечно ја тргнав плавушата од аватар хаха
Браво за Гоуст, ѕвер си е меѓу стативите...а Шурикен денес имаше одлично деби, да ти се множат :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom