исто како у вистински фудбал, некоја екипа кога победува после некое појачување викаат дека тоа појачување било најзаслужно за победата нормално ако изиграл добро дал голови бла бла бла...Е заради вакви коментари како твоите,не сакам Дјуд да игра за нас.Ако ве победиме,после ќе речете дека заради него сме ве тепале.
Дјуд друже ништо лично,слободно дојди и облечи плава маица,ќе бидеш во наша екипа.Што ги вртам крај краева,екипата од тебе ни зависи
Што е тоа топла вода?? Да не ce мачка на леб или нешто?исто како у вистински фудбал, некоја екипа кога победува после некое појачување викаат дека тоа појачување било најзаслужно за победата нормално ако изиграл добро дал голови бла бла бла...
Не измислуваме топла вода само копираме
да додадам "само копираме и нервираме"Што е тоа топла вода?? Да не ce мачка на леб или нешто?
Зашто бе ( И јас сакам да разберам,не сум плавуша!!да додадам "само копираме и нервираме"
Иначе нема нишо смешно не разбираш ти
Ќе разбереш послеЗашто бе ( И јас сакам да разберам,не сум плавуша!!
И Меси да го земат нема да победатЌе биде работава црвените беа поразени од црвен
Планирав ништо да не пишувам денес да одмарам ама кога гледам Топче дека пишал автоматски ме влече темава xDЌе разбереш после
Анти Барса фанови имаме кај нас,и да дое самиот не го земамеЌе разбереш после
--- надополнето: Oct 27, 2011 6:25 PM ---
И Меси да го земат нема да победат
Ај признај си дека сакаш да седиш со дамите во публикава него да се врткаш по терен со нивЖими све ќе ме натерате да не играм и да ве гледам од публика -.-
Тоа е поентата на кошкање пред утакмицаЖими све ќе ме натерате да не играм и да ве гледам од публика -.-
А кој не сака постое таков човек?Ај признај си дека сакаш да седиш со дамите во публикава него да се врткаш по терен со нив