Фудбалери Кајганџии! Season 12/13 [Пријавување: Играме 8х8 на поголем терен!]

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Нема врска,и последен ден да прајме список,пак ќе се пријават повеќе луѓе.Нема бегање од тоа.
Ако боље вака ‘‘тајно‘‘ да го правиме ваљда нема да се пријават 30 души :D

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Јас ќе играм во четврток, денес имав пробна утакмица и дадов 4 гола иако пак си бев одбрана :). Патиките ми се тапа ама изгледа за недела или две ќе иам екстра за трева :).

Пак ќе биде јака утакмица осеќам :).

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Секој е добредојден,само кога ќе ги правиме списоците нека ја ѕирнува темава и нека се пише.
А утре-задутре јас мислам да почнеме со правење на списокот,за да бидеме раат до четврток.

И некој нека ми одговори ако знае и може на прашањето погоре околу терминот.
Добро би било барем 1 саат порано да е, али не е нешто страшно. Мене малку ке ми е заебано зашто со автобусите ке се заебаам, али ајде ке се снајдам некако. Инаку колку се плаќа термин и се игра 5+1 така ?

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.231
Поени од реакции
14.576
Добро би било барем 1 саат порано да е, али не е нешто страшно. Мене малку ке ми е заебано зашто со автобусите ке се заебаам, али ајде ке се снајдам некако. Инаку колку се плаќа термин и се игра 5+1 така ?
5+1 се игра ама пошто веројатно ќе бидеме многу ќе има по 1-2 измени сигурно...

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Сини:
1. Acid
2. gade
3 Мистичен
4. Блу Арми
5. ЈУриАркадиевич
6. Marjan-Miki

Црвени:
1. Сајбер
2. El_Matocho
3. Bobipp
4. Ханибал
5. Топче
6. Kaiser
7. Cthulhu^

:pos: :pos: Еве од кај ни тргнало нас плавите иначе нели викавте црвените бевте -1.
Што е ова превари ццц? :D

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.231
Поени од реакции
14.576
Не играа сите ако не е лажам Ел Маточо не дојде тогаш а и бобип си отиде така да ние на крајот завршивме со 6 луѓе (незнам како) а плавите беа 7 :D

Знаевме дека сме послаби и затоа им дадовме човек више ама изгледа требаше уште еден да иде од кај нив :D

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.065
Поени од реакции
666
Другари, ќе има ли место за мене или бараж да играм со некој :)

В

Вори

Гостин
Другари, ќе има ли место за мене или бараж да играм со некој :)
Ќе има,кога има за сите,ќе има и за тебе нормално :)

Иначе и мене рачунајте ме за идниов четврток,пак ќе играм.Е тој наредниот после него,можеби ќе отсуствувам,ама сигурно ќе најдам замена :)

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.910
Поени од реакции
7.480
Според последните истражувања концертите на Боки 13 имаат лековити својства-еден инвалид станал и си заминал! :))))))))

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Јас нема да можам цела утакмица да изиграм така да со мене кој сака нека се менува ама прво да видиме колку сме :).

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.223
Поени од реакции
34.514
Не ме рачунајте мене за во четврток, нема да бидам во Скопје :)

Cthulhu^

your neighbourhood pagan
Член од
17 јули 2006
Мислења
1.541
Поени од реакции
2.249
Нека напраат некој трансфер плавиве, нека смени средина некој од црвените. Или нека соберат некој на draft :D

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Нека напраат некој трансфер плавиве, нека смени средина некој од црвените. Или нека соберат некој на draft :D
Зш бе добри сме xD...Еве Шурикен рече сакал да игра нека игра наместо Ејсид и завршена работа!
ПС.Се надевам дека Шурикејн игра добро :pos:

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Зш бе добри сме xD...Еве Шурикен рече сакал да игра нека игра наместо Ејсид и завршена работа!
ПС.Се надевам дека Шурикејн игра добро :pos:
Да бев фит ќе прејдев една утакмица откај вас со тебе да играм у одбрана, чисто за штос да видам моите како би ги чувал :D.

Ама и Џеко у пакет би го зел :D.

Пс. Шала :icon_lol:.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom