- Член од
- 17 декември 2008
- Мислења
- 4.232
- Поени од реакции
- 3.868
Ако боље вака ‘‘тајно‘‘ да го правиме ваљда нема да се пријават 30 душиНема врска,и последен ден да прајме список,пак ќе се пријават повеќе луѓе.Нема бегање од тоа.
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
Ако боље вака ‘‘тајно‘‘ да го правиме ваљда нема да се пријават 30 душиНема врска,и последен ден да прајме список,пак ќе се пријават повеќе луѓе.Нема бегање од тоа.
Еххх... тоа беа времиња.А добро, што правиш кога си 100% спремен, салто мортале и гол даваш?
Добро би било барем 1 саат порано да е, али не е нешто страшно. Мене малку ке ми е заебано зашто со автобусите ке се заебаам, али ајде ке се снајдам некако. Инаку колку се плаќа термин и се игра 5+1 така ?Секој е добредојден,само кога ќе ги правиме списоците нека ја ѕирнува темава и нека се пише.
А утре-задутре јас мислам да почнеме со правење на списокот,за да бидеме раат до четврток.
И некој нека ми одговори ако знае и може на прашањето погоре околу терминот.
5+1 се игра ама пошто веројатно ќе бидеме многу ќе има по 1-2 измени сигурно...Добро би било барем 1 саат порано да е, али не е нешто страшно. Мене малку ке ми е заебано зашто со автобусите ке се заебаам, али ајде ке се снајдам некако. Инаку колку се плаќа термин и се игра 5+1 така ?
Ќе има,кога има за сите,ќе има и за тебе нормалноДругари, ќе има ли место за мене или бараж да играм со некој![]()
Зш бе добри сме xD...Еве Шурикен рече сакал да игра нека игра наместо Ејсид и завршена работа!Нека напраат некој трансфер плавиве, нека смени средина некој од црвените. Или нека соберат некој на draft![]()
Да бев фит ќе прејдев една утакмица откај вас со тебе да играм у одбрана, чисто за штос да видам моите како би ги чувалЗш бе добри сме xD...Еве Шурикен рече сакал да игра нека игра наместо Ејсид и завршена работа!
ПС.Се надевам дека Шурикејн игра добро![]()