Фудбалери Кајганџии! Season 12/13 [Пријавување: Играме 8х8 на поголем терен!]

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Да бев фит ќе прејдев една утакмица откај вас со тебе да играм у одбрана, чисто за штос да видам моите како би ги чувал :D.

Ама и Џеко у пакет би го зел :D.

Пс. Шала :icon_lol:.
Џеко е мој само јас го чувам не го давам на друг :love:

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Добро ме чуваш брат...не викам не:icon_lol:
Од 3 шута во гол 2 влегоа внатре...ама не е до тебе до мене е:icon_mrgr:
:love:
Џеко јас можам да го чувам ама не сакам (доста еднаш ми извади душа :D), другарче ми е и само заедно играме у пакет :icon_mrgr:.

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Mислам дека не,не му одговара терминот.
А инаку не ни треба трансфер од црвената екипа,доволно добри сме и вака :icon_lol:
Ако можам барем со 70% да играм, ќе му играм фластер на Урбан Мувер така да тешко ќе ви биде пак да шибнете 3 гола :).

Cthulhu^

your neighbourhood pagan
Член од
17 јули 2006
Мислења
1.541
Поени од реакции
2.249
Океј бе Вори, не ме сфаќај одма погрешно, нели глеаш дека пробуем да ви се бутнам у екипа :))) Многу ги има црвени :D

В

Вори

Гостин
Океј бе Вори, не ме сфаќај одма погрешно, нели глеаш дека пробуем да ви се бутнам у екипа :))) Многу ги има црвени :D
Не бре какво погрешно,се заебавав и јас :D Таман работа.
Абе колку ве има вас,толку не има и нас.Али единствен играч што би го зел од кај вас е само Топче и никој друг :icon_lol:(се зезам,ако сакаш да играш од кај нас,кажи слободно,ќе напрајме некоја ротација).

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Хехехе ако,ако за тебе не правиме проблем другиве неможе!! :pos: xD

В

Вори

Гостин
Ако можам барем со 70% да играм, ќе му играм фластер на Урбан Мувер така да тешко ќе ви биде пак да шибнете 3 гола :).
Ова се веќе потценувачки изјави.Урбан е супер играч,само екипата не ни зависи од еден човек.
Ние сме колектив :cool:

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Не бре какво погрешно,се заебавав и јас :D Таман работа.
Абе колку ве има вас,толку не има и нас.Али единствен играч што би го зел од кај вас е само Топче и никој друг :icon_lol:(се зезам,ако сакаш да играш од кај нас,кажи слободно,ќе напрајме некоја ротација).
Чути уште не му тргнало реметењето,добро си реков дека почнуваат да реметат 2-3 дена пред утакмица :D

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Ова се веќе потценувачки изјави.Урбан е супер играч,само екипата не ни зависи од еден човек.
Ние сме колектив :cool:
Не се потценувачки, ќе ви биде потешко да дадете гол ако на еден од вашите напаѓачи играм фластер а Урбан ми остави опасен впечаток а некого секако морам да чувам, ќе видам на терен како ќе се договорам со моите :).

Не ве поценувам се подобро играте ама овој пат клучна ќе биде одбраната, веќе 2 утакмици ви даваме по 4 гола така да ако ве симнеме на 2 гола ќе биде ТОП а делумно тоа ќе биде и моја задача ;).

Пс.Мене не ме сакате значи, навреден сум :D.

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Не се потценувачки, ќе ви биде потешко да дадете гол ако на еден од вашите напаѓачи играм фластер а Урбан ми остави опасен впечаток а некого секако морам да чувам, ќе видам на терен како ќе се договорам со моите :).

Не ве поценувам се подобро играте ама овој пат клучна ќе биде одбраната, веќе 2 утакмици ви даваме по 4 гола така да ако ве симнеме на 2 гола ќе биде ТОП а делумно тоа ќе биде и моја задача ;).
Јас вака што ве читам се повеќе добивам желба за играи почнувам да се враќам во форма.Тоа е добро продолжите така!! :D
Пс. Многу некако ми е уште 5 дена чекање ми се игра фудбал (n)(hate winter)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom