Фудбалери Кајганџии! Season 12/13 [Пријавување: Играме 8х8 на поголем терен!]

Статус
Затворена за нови мислења.

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.223
Поени од реакции
34.514
Да го лапнеме Фервекс за спонзор? :)

Иначе добар фудбал паднат, подобро изиграа црвените. Пред се, затоа што играа поцврсто (без уплав) во дуели и ги користеа шансите.
И нормално, затоа што подаваат по земја :pos:
--- надополнето: Oct 20, 2011 11:30 PM ---
Уште не си се самобанирал??? :pos:
Не, прво треба да пишам во темата за банирани.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.231
Поени од реакции
14.576
*пу да ти ебам,пак изгубивме.Топче треба да се трпи пак,недела дена :(
Треба треба, коа сте дрва ќе трпите... ај ќе ви пуштиме една кога тогаш да се израдувате иначе нема да имате желба веќе... Ко Барселона сме упм :D

В

Вори

Гостин
Треба треба, коа сте дрва ќе трпите... ај ќе ви пуштиме една кога тогаш да се израдувате иначе нема да имате желба веќе... Ко Барселона сме упм :D
Па не сме бе толку дрва да му ебам.Ја мислам дека играме сосема солидно.Е сеа можда вие јаки сте,па затоа така ти изгледа :D

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.910
Поени од реакции
7.480
Барселона е ко нас брат...очигледно е дека сме незапирливи:D
Иначе сеа кај и да е ќе никне Величе на нечиј аватар:icon_mrgr:

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Да го лапнеме Фервекс за спонзор? :)

Иначе добар фудбал паднат, подобро изиграа црвените. Пред се, затоа што играа поцврсто (без уплав) во дуели и ги користеа шансите.
И нормално, затоа што подаваат по земја :pos:
--- надополнето: Oct 20, 2011 11:30 PM ---

Не, прво треба да пишам во темата за банирани.
А за тие што немаат фервекс све заторено беше ццц,ќе испонастинеме.. :(

Пс.Топче ис онлајн damn!! :/

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Одличен меч со многу жар и борба. Сепак по водството од 4-1 се чинеше дека мечот беше решен ама плавите преку одлични контри постигнаа два гола одлично изиграа напад ама одбраната им попушти во клучни моменти. Уште еднаш извинување до Урбан Мувер за стартот инстиктивно кренав нога на топка... И на крајот црвената фурија продолжува да гази и секако реметот :D

Ако изгубат плавите, јас ќе се самобанирам 1 ден и ќе се тргнам од администраторско место 7 дена.
Али ако изгубите, има на сите да ви ставам аватари од Боки 13 или Адријана Ацевска (по избор).

Ете мотивација плус да победите утре :D

Глеј изгубете сеа...

ПС: Кој ќе брани од наша? И дали знае да брани...
ПС. :icon_lol:

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Мене ми беше најмака да гледам а да не играм, пукнав :mad:. Ем и се убив од викање ама и онака никој не ме слушаше :D.

Нормално и стандардно пак си тепавме ЦРВЕНИТЕ иако Ацид играше од кај плавите а јас киснев покрај терен наместо во одбрана и Левакот не ни играше.

Следна утакмица ИГРАМ и не мрдам од пред гол па пробајте да ме поминете, одбраната ќе ни биде појака :D.

Кифла ни спаси неколку голчиња а последниот што го примивме беше непотребен ама ок битно тепавме. Џеко пак ако не се лажам шибна 2 гола :D.

Сеа Ацид треба да го стај Величе за аватар, мене за администратор (одма ќе банирам неколку типци :D) а плавите ако се фер сами ќе си стават аватари на БОКИ НАЦИОНАЛЕ 13 :icon_lol:.

АЛЕ АЛЕ ЦРВЕНИ НАЈДОБРИ СМЕ :D.

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Мене ми беше најмака да гледам а да не играм, пукнав :mad:. Ем и се убив од викање ама и онака никој не ме слушаше :D.

Нормално и стандардно пак си тепавме ЦРВЕНИТЕ иако Ацид играше од кај плавите а јас киснев покрај терен наместо во одбрана и Левакот не ни играше.

Следна утакмица ИГРАМ и не мрдам од пред гол па пробајте да ме поминете, одбраната ќе ни биде појака :D.

Кифла ни спаси неколку голчиња а последниот што го примивме беше непотребен ама ок битно тепавме. Џеко пак ако не се лажам шибна 2 гола :D.

Сеа Ацид треба да го стај Величе за аватар, мене за администратор (одма ќе банирам неколку типци :D) а плавите ако се фер сами ќе си стават аватари на БОКИ НАЦИОНАЛЕ 13 :icon_lol:.

Мора да стави аватар од Боки 13 ?? :(

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Никола детеее аватаротттт :D

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.910
Поени од реакции
7.480

Зашто би се лажел не ми е јасно...:D
Добро игравме цела утакмица,од следен пат со тебе во тимов и мотивација + ќе имаме.
Него ја мислам да пуштиме да тепаат плавиве една,да не се растури лигава....не е фер веќе:icon_mrgr:

Никола хххаахаххаахха јеботе луд си :pos:ама поштено..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom