Топче
Арсеналиста
- Член од
- 18 септември 2010
- Мислења
- 9.231
- Поени од реакции
- 14.576
Уште не си се самобанирал???4:3 за сините
Уште не си се самобанирал???4:3 за сините
Не, прво треба да пишам во темата за банирани.Уште не си се самобанирал???
Треба треба, коа сте дрва ќе трпите... ај ќе ви пуштиме една кога тогаш да се израдувате иначе нема да имате желба веќе... Ко Барселона сме упм*пу да ти ебам,пак изгубивме.Топче треба да се трпи пак,недела дена
Па не сме бе толку дрва да му ебам.Ја мислам дека играме сосема солидно.Е сеа можда вие јаки сте,па затоа така ти изгледаТреба треба, коа сте дрва ќе трпите... ај ќе ви пуштиме една кога тогаш да се израдувате иначе нема да имате желба веќе... Ко Барселона сме упм
Барселона е ко нас брат...очигледно е дека сме незапирливиТреба треба, коа сте дрва ќе трпите... ај ќе ви пуштиме една кога тогаш да се израдувате иначе нема да имате желба веќе... Ко Барселона сме упм
А за тие што немаат фервекс све заторено беше ццц,ќе испонастинеме..Да го лапнеме Фервекс за спонзор?
Иначе добар фудбал паднат, подобро изиграа црвените. Пред се, затоа што играа поцврсто (без уплав) во дуели и ги користеа шансите.
И нормално, затоа што подаваат по земја
--- надополнето: Oct 20, 2011 11:30 PM ---
Не, прво треба да пишам во темата за банирани.
ПС.Ако изгубат плавите, јас ќе се самобанирам 1 ден и ќе се тргнам од администраторско место 7 дена.
Али ако изгубите, има на сите да ви ставам аватари од Боки 13 или Адријана Ацевска (по избор).
Ете мотивација плус да победите утре
Глеј изгубете сеа...
ПС: Кој ќе брани од наша? И дали знае да брани...
Мора да стави аватар од Боки 13 ??Мене ми беше најмака да гледам а да не играм, пукнав . Ем и се убив од викање ама и онака никој не ме слушаше .
Нормално и стандардно пак си тепавме ЦРВЕНИТЕ иако Ацид играше од кај плавите а јас киснев покрај терен наместо во одбрана и Левакот не ни играше.
Следна утакмица ИГРАМ и не мрдам од пред гол па пробајте да ме поминете, одбраната ќе ни биде појака .
Кифла ни спаси неколку голчиња а последниот што го примивме беше непотребен ама ок битно тепавме. Џеко пак ако не се лажам шибна 2 гола .
Сеа Ацид треба да го стај Величе за аватар, мене за администратор (одма ќе банирам неколку типци ) а плавите ако се фер сами ќе си стават аватари на БОКИ НАЦИОНАЛЕ 13 .
АЛЕ АЛЕ ЦРВЕНИ НАЈДОБРИ СМЕ .
Зашто би се лажел не ми е јасно...Мене ми беше најмака да гледам а да не играм, пукнав . Ем и се убив од викање ама и онака никој не ме слушаше .
Нормално и стандардно пак си тепавме ЦРВЕНИТЕ иако Ацид играше од кај плавите а јас киснев покрај терен наместо во одбрана и Левакот не ни играше.
Следна утакмица ИГРАМ и не мрдам од пред гол па пробајте да ме поминете, одбраната ќе ни биде појака .
Кифла ни спаси неколку голчиња а последниот што го примивме беше непотребен ама ок битно тепавме. Џеко пак ако не се лажам шибна 2 гола .
Сеа Ацид треба да го стај Величе за аватар, мене за администратор (одма ќе банирам неколку типци ) а плавите ако се фер сами ќе си стават аватари на БОКИ НАЦИОНАЛЕ 13 .
АЛЕ АЛЕ ЦРВЕНИ НАЈДОБРИ СМЕ .
јбг, шо да правам.Никола детеее аватаротттт