A
Alexander Nevsky
Гостин
Кажете кај би се чекале вцентар,да знам што како...Епа дајте да се чекаме негде в центар и од таму заедно да одиме
Кажете кај би се чекале вцентар,да знам што како...Епа дајте да се чекаме негде в центар и од таму заедно да одиме
Ај ќе видиме кој ќе дојде инаку јас и ти ја фаќаме одбраната .Ја ќе играм одбрана ако треба, бољи сум понапред ама не ми е проблем и назад да седам
Јеп, чекам јас некој да ми кажи што како. Исто и Рашнкид беше за да се чекаме некаде.Хмм...како испадна сега ајде кој рекоа од железничка натака за идење...пошто очигледно останав сам,а не ми се тера до таму
Ghost пиши ти мислам беше од овде натака...
Имаш од позади паркинг кај кафичот што е а обично тука на улица пред балон ги оставаат колите или па подоле кај пазарот што е има уште еден паркинг.Дечки кај има за паркирање кај Форца, знае некој?
Тешко на паркингот кај форца, видете од надвор дали има место, зашо ако влезете и нема ќе се заглавите гадно можда.Имаш од позади паркинг кај кафичот што е а обично тука на улица пред балон ги оставаат колите или па подоле кај пазарот што е има уште еден паркинг.