Фудбалери Кајганџии! Season 12/13 [Пријавување: Играме 8х8 на поголем терен!]

Статус
Затворена за нови мислења.

Cthulhu^

your neighbourhood weirdo
Член од
17 јули 2006
Мислења
1.507
Поени од реакции
2.187
Богами во дефанзивната линија ќе бидеме ептен тенки.

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Ако е одбраната тенка ке видам ако можам и јас ке играм :).

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.226
Поени од реакции
14.561
Ја ќе играм одбрана ако треба, бољи сум понапред ама не ми е проблем и назад да седам :)

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.906
Поени од реакции
7.468
Хмм...како испадна сега ајде кој рекоа од железничка натака за идење...пошто очигледно останав сам,а не ми се тера до таму :)
Ghost пиши ти мислам беше од овде натака...

G

_Ghost_

Гостин
Хмм...како испадна сега ајде кој рекоа од железничка натака за идење...пошто очигледно останав сам,а не ми се тера до таму :)
Ghost пиши ти мислам беше од овде натака...
Јеп, чекам јас некој да ми кажи што како. Исто и Рашнкид беше за да се чекаме некаде.

Cyber Knight

House music
Член од
16 мај 2007
Мислења
785
Поени од реакции
186
Еј само немој да касните, ако треба дојдете порано 15 минути ке поседиме, боље така него да касниме да си скратиме од термин..

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Доете порано сите можно е да нема термин пред нас не сум сигурен па ќе има време и да се загрееме повеќе и таман да договориме замени ние црвени а гледам сега 7 испаднавме...

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Дечки кај има за паркирање кај Форца, знае некој?

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Дечки кај има за паркирање кај Форца, знае некој?
Имаш од позади паркинг кај кафичот што е а обично тука на улица пред балон ги оставаат колите или па подоле кај пазарот што е има уште еден паркинг.

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Имаш од позади паркинг кај кафичот што е а обично тука на улица пред балон ги оставаат колите или па подоле кај пазарот што е има уште еден паркинг.
Тешко на паркингот кај форца, видете од надвор дали има место, зашо ако влезете и нема ќе се заглавите гадно можда.

Одма спроти тој паркинг има улица и таму паркираат, а за најлегално и сигурно место паркингот на Алуминка. :)

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.906
Поени од реакции
7.468
Ајде...со голманов на плавите ќе идам натака,црвени првиот дел од тактиката е успешен...психички ќе го утепам дур стигнеме таму ...да нема желба за играње:D
Се гледаме друштво.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom