Фудбалери Кајганџии! Season 12/13 [Пријавување: Играме 8х8 на поголем терен!]

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Ајде нека биде така евевиго Бокица :****
ПС.Аман бе ај ќе ти помине стави му тоа што ти реков и ваљда ќе ти е добар!! :)

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Mwa.

пс прстов отече, неизвесен сум за наредна.:(
Ти не мора да ставиш пошто пак ги спаси од поголем пораз ама ако се другите фер ЌЕ СТАВАТ :D.

Плус и повреден си а со ваков аватар нема ни да оздравиш, ајде те чекаме следната утакмица, без тебе можат и унапред да ја предадат :D.

Пс. Дечки не знаете колку сте СЕКСИ со новите аватари, со здравје да си ги носите :pos:.

G

_Ghost_

Гостин
Ти не мора да ставиш пошто пак ги спаси од поголем пораз ама ако се другите фер ЌЕ СТАВАТ :D.

Плус и повреден си а со ваков аватар нема ни да оздравиш, ајде те чекаме следната утакмица, без тебе можат и унапред да ја предадат :D.
Нема шанси, со тимот сум до крај, тие ако носат и јас носам.:)
Ај си викам ќе се опраи до четврток, сеа под мраз ми е, а утре ќе го применам советот од Инзаги.

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.910
Поени од реакции
7.480
Плави-Боки 13 Team:pos::pos::pos::pos:
Ама сепак капитен им е Величе....:pos:
Мајке ми се искинав од смеење со Бокицава....сеа уште толку ќе се демотивирате:pos:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Уживајте ајде, смеа е само ова со аватарите :) Плавите ќе им смислат аватари на црвените ако изгубат и така... Топ друштво сте :))))))))) Жалам што не дојдов ама заглавив со нешто што се вика алгоритми и структури на податоци, наредниот пат со македонка1985 а и леандра може обавезно доаѓам (y)

G

_Ghost_

Гостин
Уживајте ајде, смеа е само ова со аватарите :) Плавите ќе им смислат аватари на црвените ако изгубат и така... Топ друштво сте :))))))))) Жалам што не дојдов ама заглавив со нешто што се вика алгоритми и структури на податоци, наредниот пат со македонка1985 а и леандра може обавезно доаѓам (y)
Дојди, нареден пат заедно зад гол ќе решаваме алгоритми.:)

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Нема да изгубиме, следна играме јас и Левакот и плус Ацид не игра :D. Толку им беше од шансите за победа, сеа е касно :D.

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Ова дополнителен мотив е сега црвени има да ве клизам!! Ова денес ништо не беше наредн пат одиме жустро!! ^^

Пс. На Давор поразов му влијае лошо испи 2 чаја на екс и изеде кило штрудли!!:pos:

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Ова дополнителен мотив е сега црвени има да ве клизам!! Ова денес ништо не беше наредн пат одиме жустро!! ^^

Пс. На Давор поразов му влијае лошо испи 2 чаја на екс и изеде кило штрудли!!:pos:
Ве чекам :sneaky:.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom