Ти не мора да ставиш пошто пак ги спаси од поголем пораз ама ако се другите фер ЌЕ СТАВАТMwa.
пс прстов отече, неизвесен сум за наредна.![]()
Нема шанси, со тимот сум до крај, тие ако носат и јас носам.Ти не мора да ставиш пошто пак ги спаси од поголем пораз ама ако се другите фер ЌЕ СТАВАТ.
Плус и повреден си а со ваков аватар нема ни да оздравиш, ајде те чекаме следната утакмица, без тебе можат и унапред да ја предадат.
Дојди, нареден пат заедно зад гол ќе решаваме алгоритми.Уживајте ајде, смеа е само ова со аватаритеПлавите ќе им смислат аватари на црвените ако изгубат и така... Топ друштво сте
)))))))) Жалам што не дојдов ама заглавив со нешто што се вика алгоритми и структури на податоци, наредниот пат со македонка1985 а и леандра може обавезно доаѓам
![]()
Нема да изгубиме, следна играме јас и Левакот и плус Ацид не играУживајте ајде, смеа е само ова со аватаритеПлавите ќе им смислат аватари на црвените ако изгубат и така... Топ друштво сте
)))))))) Жалам што не дојдов ама заглавив со нешто што се вика алгоритми и структури на податоци, наредниот пат со македонка1985 а и леандра може обавезно доаѓам
![]()
Ова дополнителен мотив е сега црвени има да ве клизам!! Ова денес ништо не беше наредн пат одиме жустро!! ^^Уживајте ајде, смеа е само ова со аватаритеПлавите ќе им смислат аватари на црвените ако изгубат и така... Топ друштво сте
![]()
Дур не не победите... од прилика околул 5-6 месециДо кога треба да се носи оваа наказава дебела? -.-
Ве чекамОва дополнителен мотив е сега црвени има да ве клизам!! Ова денес ништо не беше наредн пат одиме жустро!! ^^
Пс. На Давор поразов му влијае лошо испи 2 чаја на екс и изеде кило штрудли!!![]()
Аха,значи до нареден четврток.Океј,ќе се истрпи.Дур не не победите... од прилика околул 5-6 месеци![]()