G
_Ghost_
Гостин
Некој за заедно одење од Железничка па натаму?
Ако немаш нешто паметно баш во тоа време а си во близина дој ќе глеаме заедно пошо и јас не играм а после и онака идеме сите на пивце .Тешко дека ќе ни дадат екстра време, макар било и за пари. Сме пробувале порано со другари, тешко идело.
Еве и јас ко Хак ќе се жртвувам и нема да правам гужва утре, играјте и пробајте и екстра време земете. А следен пат идам сигурно, ако треба ќе правиме и други тактики.
Многу е 1,05 за ПОРАЗ на плавитеЛеле, леле...Се екипиравме со Урбан и Ацид, башка играме у форца на мој терен Мислам дека коефициент за плавите овој пат е 1,05 !
Друже мило би ми било и ти да играш,стварно.Ама гледаш и Хак и Мац се откажаа,па некако не ми е фер спрема нив.Кој се ке доаѓа утре, да знам дали да идам и јас, нека каже некој.
Ти па,као само со нив да играш.Ние другиве тапа сме -.-Леле, леле...Се екипиравме со Урбан и Ацид, башка играме у форца на мој терен Мислам дека коефициент за плавите овој пат е 1,05 !
Фала богу... Да платиш и уште со своја топка да играшДечки, топка дали даваат?
Не е проблем нека игра ако сака, јас се откажав овој пат зашто гледам има многу луѓе кои (барем вака по темава) гледам дека не играле фудбал деновиве, а јас играм денес, па да отстапам место да се изнаиграте.Друже мило би ми било и ти да играш,стварно.Ама гледаш и Хак и Мац се откажаа,па некако не ми е фер спрема нив.
Иначе јас мислам да не се откажува никој,па ќе се снајдеме овојпат некако.Крај краева дојди и ти ако сакаш,па ќе видиме.
Не знам што да ви речам.Три екипи за 50 минути е малку.Ама со менување ќе се средиме некако.
--- надополнето: Oct 19, 2011 2:07 PM ---
Како сакаш,само не е никаков проблем да дојдеш да играш и да се мењавамеНе е проблем нека игра ако сака, јас се откажав овој пат зашто гледам има многу луѓе кои (барем вака по темава) гледам дека не играле фудбал деновиве, а јас играм денес, па да отстапам место да се изнаиграте.
Ама следен пат кој ве ебе!! : )))))
Тоа ти викам, не ми е дотолку да дојдам за растрчување, така и вака денес си играм фул термин, па не сум без ич. Затоа оставам помалце луѓе да сте, барем да се изнаиграте.Како сакаш,само не е никаков проблем да дојдеш да играш и да се мењаваме
Следен пат,ако има олку луѓе заинтересирани(што чисто сумњам),тогаш ќе бараме друго чаре.
Јас сум,пиши ми пп каде и во колку ќе се чекаме.Некој за заедно одење од Железничка па натаму?
Можеш да дојдеш и сега ако сакаш,нема проблем.А ако не,тогаш ќе се видиме обавезно наредна неделаОкеј пошто многу луѓе има ке прескокнам али следен пат идам, не ми е проблем за еднаш-два пати да не дојдам. Играм фудбал цело времо кога ке се укаже шанса, ама тука во Скопје ми е потешко да организирам за тоа што не сум од тука, па вака гледам добра шанса за едно редовно играње со вас барем еднаш неделно. Поздрав, па валјда ке се видиме следна недела.