В
Вори
Гостин
Не го познавам лично,ама Мувер минатиот пат мислам дека раскажуваше за него.
Легач,со пуштено стомаче и само мрчел и провоцирал.
Абе само јако сеа на дуели и наши сеКои јас морав да ги бранам!
Клизачи ако ми праите предурепдете ме пред тоа...да си знам да глумам
А зошто само 1 л вака не ти се иплаќа ни голтка да му побараш!!Скорпио само збореше по темиве а кога ќе дојдеше време да се игра ќе дојдеше со пиво на фудбал едно литро само за него и „Не, не играм јас, дојдов да гледам само“
не каснам овој пат ветувамВас само KIFLA може да ви го спаси г'зот, иначе мислам дека ќе го јадете прописно.
Како и да е, потсетете го да дојде порано, пошто знае да касни и по пола саат
Таман ќе се загреам ќе треба да излезам,не е тоа тоа :/Значи колку би било суперски да напраиме три екипи и секоја екипа да игра против другите две, по 20 минути. Уф, мамата... Знам дека терминот трае 50 минути, океј
Кажи ти дека Џеко игра нема да биде проблем времето...верујЈас не играм овој пат ама ќе стојам покрај половината на плавите цело време да ги деконцентрирам . Да не беше волку касно и некоја другарка у минич ќе убедев да дојде за појачање, сите средства мора да се употребат да се тепаат плавите .
И плус црвени, пред утакмица мала тактика да направиме, кој каде ќе игра, кој кого ќе чува и како ќе течат замените. Мора да ги тепаме .
Јас ги носам Вори и Инзаги со кола така да пошо „не ги знам“ улиците ако залутам накај Аеродром не не чекајте почнете си вие .