Фрчкоски во 2001 година предал строга државна тајна

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
Па јас само те упатив на текстов, од кај К можам да знам.

Чим се кандидира тролов за Претсједник јбт што би можело! :toe:

delboy

кршач на огледала
Член од
23 декември 2007
Мислења
1.358
Поени од реакции
24
Па јас само те упатив на текстов, од кај К можам да знам.

Чим се кандидира тролов за Претсједник јбт што би можело! :toe:

Што значи ,уште една пекиншка патка пред избори......

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
Па не е патка, незнам зошто со сите сили се обидуваш да го минимизираш сето ова!?

Ако ништо не ти мења... у реду.

delboy

кршач на огледала
Член од
23 декември 2007
Мислења
1.358
Поени од реакции
24
Па не е патка, незнам зошто со сите сили се обидуваш да го минимизираш сето ова!?

Ако ништо не ти мења... у реду.

Ц ц цц зошто јас да го минимизирам? Зошто не би можело да се земе како обратно од минимизарање сето ова?Како им текна баш сега на ВМРО ДПМНЕ за ова? Пред тоа спиеа или ? Петрески е починат пред 3 години (не ме фаќај за збор) ,книгата му е излезена 1-2 години пред да почине.....значи имале 4-5 години да го средат Фрчко за ова....А кога се работи за државна тајна ,тогаш работите одат побрзо одколку што треба....Еве да речеме во тие 5 години и СДСМ бил на власт па го заташкувале сето ова,што е со последниве 3 години од кога е ВМРО ДПМНЕ на власт? Ова сето важи и за миљардата на Кирче?
Кај мене,значи зборам лично за мене ,овакви предизборни ТОП ВЕСТИ (а кои се случиле поодамна) не палат:toe:

concrete

alte Esel
Член од
22 март 2005
Мислења
12.248
Поени од реакции
1.703
aj ne zaebaajte..nema podobar od frcko vo momentov do nivo da go ima na izborna lista vo vtor krug......koj saka sto saka neka kaze...
...od druga strana toa mnogu ubavo pokazuva do kade sme doterale..frcko da ni bide flagship-ot........ostanatite vo ligata ne se ni na maalsko nivo...:)
...i ako ima podobar..togas vo nekoja temna gluvcecka dupka e skrien ili so glava u pesok ..dlaboko zbrcan....znaci ne go igraat..

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Фрчко сеуште нема свој став, изјава, а сдс со ептен глупа изјава и ништо не демантираат нити па соодветно се бранат

Picasso`

Schizophrenic!
Член од
26 јануари 2007
Мислења
4.149
Поени од реакции
197
Да Фрчко е крив и за Крушевската Република, крив е за смрта на Александар Велики, крив е за геноцидот на Србите врз Босанското население, крив за Атомската бомба во Нагасаки(за Хирошима е крив Б.Ц.)...

Арно се кандидира на избори, па овчичките со нивната контрапропаганда, не да го фалат своето(нема што да фалат), кудат се друго и туѓо.

Фрчко во Хаг! Смртна казна за Фрчко, ја опустоши Јапонија бреејј..

P

Princ

Гостин
За предавство има закон со кој се лежи ХХ години затвор. Ако ПАРТИЈАТА НА ВЛАСТ има доказ за таква работа, треба заедно со Фрчко да делат келија бидејќи знаат за тоа, имаат докази, а не го апсат.
Во спротивно :tapp:

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Да Фрчко е крив и за Крушевската Република, крив е за смрта на Александар Велики, крив е за геноцидот на Србите врз Босанското население, крив за Атомската бомба во Нагасаки(за Хирпшима е крив Б.Ц.)...

Арно се кандидира на избори, па овчичките со нивната контрапропаганда, не да го фалат своето(нема што да фалат), кудат се друго и туѓо.

Фрчко во Хаг! Смртна казна за Фрчко, ја опустоши Јапонија бреејј..
да не читаш изјави на сдс па копи пејст на форум?

Picasso`

Schizophrenic!
Член од
26 јануари 2007
Мислења
4.149
Поени од реакции
197
Остај тоа што немаат, туку од изворот од кој го земаат инфото, може и нив да ги изгори.
Панде веќе е мртов, јебига, нека земе нека го стани некој, за книги пишуваат сите, на кој ќе му текне ќе куцне, не гледаш што глупости изнапишале, почнувајќи од ценетиот во времето на Љубчо, ултранционалист Филип Петровски, па еден куп Пандевци. Таа книга ми падна во раце, краток период, во тоа време не можев да ја прочитам, затоа што го читав Маркс, а тоа 100 пати повредно и по капитален труд, и морав да ја вратам книгата за која и не дека бев многу заинтересиран. Листајќи, видов многу имиња од многу многу тогашни функционери на ВМРО-ДПМНЕ, како авторот на букот ги обвинува за Х нешта за време на конфликтот.

ВМРО, нека фати нека кажи за што го бидува Џорџе, а не да куди други, и да игра на таа карта. Преку куро ни е од млади и неискусни политичари, кој допрва ќе таложат стаж и ќе бидат марионета на претпоставените кој ги поставиле таму.

да не читаш изјави на сдс па копи пејст на форум?
Авторот на темава, да не случајно виде на Телевизија?

Ааа, да ја прочитал книгата, приметил тоа што требало, им кажал на овците у штаб, и тие го кажале тоа што авторот го забележал читајќи ја книгата.

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Авторот на темава, да не случајно виде на Телевизија?

Ааа, да ја прочитал книгата, приметил тоа што требало, им кажал на овците у штаб, и тие го кажале тоа што авторот го забележал читајќи ја книгата.

постот твој воопшто не се разликува од изјавата на сдс, барем да пишеше дека ти е од таму копиран текстот
а кога сме до таа изјава ништо не демантираат нити пак се бранат а фрле па и не дава изјава
се потврдува ли народната молчењето значи ДА

devojka111

i'm real
Член од
28 декември 2008
Мислења
1.937
Поени од реакции
148
omg, па со откривање на вакви значајни државни тајни и тоа за време на војна, тој всушност застатанува на страната на терористите. Се повеќе и повеќе се убедувам дека целиот заговор против Македонија од страна на неговите истомисленици е вистинит, а фактите полека го откриваат тоа.
Само што тешко дека ќе се обелодени вистината, секогаш ќе го сметаат тоа како "сценарио на владата да ги оцрни Сдсм"
Без вистински правен систем во земјава не само што нема да се откријат ваквите злосторства, туку истите и ќе се зголемуваат:toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom