- Член од
- 1 ноември 2008
- Мислења
- 7.396
- Поени од реакции
- 1.880
Знаеш ли со тоа размислување кога ке видиш пи*ка,никогаш?секоја жена е за мене кокошка
да... леле еј многу јак муабет вртиш типичен шминкерско-вазелински-сдсмовски. ќе си и фукнел една на некоја кокошкаНе тресете глупости,маж ако не си ја заштити жената не е маж,па макар и ја фукнал и на некоја кокошка,и штом е тоа така мора бааѓи да го испровоцирала,сигурно од добро стоење не и ја фукнал.Абре вмровци,кога ви викам немате ни грам логика во муабетите ни пак поткрепа на фактите не верувате.
секоја жена е за мене кокошка .
ne zaebaaj pejo....zeni treba da se tepaat i da se e.....i obratno...цел ден се смеам, уште не ми се верува колку може да е отиден со умот еден човек
уствари не е он крив бе, тие гуски му дозволиле да се шлепа со нив, после ќе проповедаат феминизам и еднаки рпава и некој крив ќе им биде некој![]()
Откога ги тргна наочарите помисли дека се маскира и никој нема да му ја познае фацата на Фрчко, тепачот на жени. И гледајте успеа, се налепија едно купче жени желни за боксови. А Фрчко? Еееее да му беа наочарите закачени на уши ќе пееше: Јас си имам две комшики, две комшики убавики. Која од нив да изберам и со ќотек, јас да ја дотерам.Какво лицемерие!!!
Дочекавме промотор на семејно насилство, човек кој кубе жени по улица да маршира со жените на 8 ми март. Не знам кого не рабирам повеќе: шовинистот Фрчковски или купот кокошки со него!!!
Споделете мислења за човекот кој ги бранеше правата на жените на 8 ми март!!!
:pos2::pos2:ne zaebaaj pejo....zeni treba da se tepaat i da se e.....i obratno..., neli ti sepnale uste koga si bil mal....
kako ti mislis be deka funkcionira svetov...gledas li sto jato okolu Frcko...kokodaka??![]()
За Иванов навистина не знам дали го бива или не. Едноставно, досега не е бил на функција па да знаеме. Можеби ќе го биде, можеби не.Што не го бива Фрчко не го бива, ама па тој Иванов е бетер бе луѓе.....врска нема.......ова е просто да те срам кој и да ти биде претседател......у курац...........џабе го фалите Иванов, ќе се уверите дека нема 2 чисти ако(не дај Боже) победи!!!